reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Kasia ja powiedziałam Kubie że maksio jest u aniołków, no takie dziecko i tak nie zrozumie o co chodzi:dry:
Madzia ale K się należą 2 dni zaraz po urodzeniu, a potem może od Twojego gina wziać opiekę na Ciebie:tak:będzie dobrze, musi być!ja się dlatego cieszę że rodziłam w wakacje:-p
Pabla współczuję nocnych cyrków:baffled:u nas lekki spokój ale i tak już nie ma takiej sielanki jak na początku gdzie Liwcia potrafiła przespać 7 godzin:-pteraz budzi się średnio co 3 godziny, ale idzie spać już koło 19:tak:tak mi wygodniej ją kłaść bo potem mam chwilkę tylko dla Kuby:tak:
Dorka a na co tą alergię ma Misia?
Surv u nas dziś o dziwo posżło gładko z ubieraniem, a to dlatego że wstał po 6 i pozwoliłam się jeszcze bawić:-p

My dziś na basen, Kuba już zapowiedział że na desce nie będzie pływał bo się boi:dry::sorry2:zobaczymy, mama dziś przychodzi do Oliwii to ja pojadę z nim:tak: no i na 12.30 umówiłam się do internisty bo coś mi się w głowie kręci:baffled: pogoda niby ok bo ciepło, ale słoneczko się ukryło:confused:
miłego dnia!

reklama
Dorka dobrze,że wszystko w porządku:-)
Madzia ta moja przyjaciółka pracuje na tym 23 piętrze melduje tam gości vipów, a ten drink bar jest z drugiej strony. A ma bardzo duże zniżki w hiltonie i zaprosiła nas do Londynu do Hiltona , nas by w życiu nie było na to stać.
Kasia strasznie mi przykro z powodu Luki. Dobrze,że dzieci to zniosły w miarę łagodnie.
Renia daj znać jak po wizycie
Kic ,ja sprzedaję torby przez internet

Ostatnia edycja:
Renia jak po wizycie?

Ja właśnie wróciłam od gina.Mam 2 cm rozwarcia
shocked.gif
shocked.gif
,czopa już dawno nie ma
shocked.gif
shocked.gif
i generalnie powinnam sie już szykowac do porodu,a ja nawet torby do szpitala jeszcze nie spakowałam,więc zasugerował,zeby zrobic to jak najszybciej jednak
shocked.gif
Generalnie przy drugim dziecku to mozna tak jeszcze z miesiąc pochodzić,ale można i na dniach urodzić
shocked.gif

E ...znając swoje szczęscie to i tak po terminie urodzę
wink2.gif
ale prewencyjnie ta torbe jutro spakuję
wink2.gif

Ja właśnie wróciłam od gina.Mam 2 cm rozwarcia
shocked.gif
shocked.gif
,czopa już dawno nie ma
shocked.gif
shocked.gif

No nieźle...ale chyba poród to już zauważysz, co?:-D:-D Ja myslę, że przy takich parametrach wyjściowych to raczej nie ma szans na przenoszenie, więc może z tą torbą to warto by się już spakować?;-)
Renia, czekamy na wieści:tak:

Ja siedzę w łóżku i produkuję czapki, bo coś mi się brzuch spina i korzystam z wolnego dnia;-)

Witam, czytalam Was wczesniej ale nie pisalam bo mialam troche pracy w domu:baffled: Bigosik zrobiony,pranie powieszone, jeszcze tylko nie odkurzylam, bo mi sie nie chcialo:-p Jutro ide spac do mojej siostry,a G bedzie robil dalej:tak: W piatek bede miala kupe roboty w domu ale moze juz G pomaluje to bedzie spokoj i koniec remontu na 2-3 miesiace jak kase uzbieramy:tak: Jeszcze Sebe nowe lozko musimy kupic i pomalowac pokoj i Misi tez trzeba pomalowac na jakis dziewczecy kolor:tak: ale nie rozowy:-D
Renia i co tam? Jak maluszek?
Madzia no fajnie to juz mozemy pomalu zaczac przec;-)Pakuj torbe,pakuj :tak:
Kamu fajna taka wycieczka, tez bym sobie poleciala jak dobrze pojdzie to moze we wrzesniu 2012 polecimy do Hiszpanii ale to duzy znak zapytania jeszcze:tak:
Kic wlasnie jeszcze nie wiemy bedziemy jechac do poradni alergologicznej to moze zrobia w koncu badania:tak: Jak Kuba na basenie?
Jutro Misia idzie w koncu do przedszkola:tak: Tzn ja ja zaworze autobusem, bo G idzie na 6 a popoludniu ja odbierze:tak: Pewnie jak wroce to sie poloze zdrzemnac:-D Dobra ogladam do konca serial i ide spac jutro przed 7 musze wstac a dla mnie to za wczesnie:-p

Hej
Jestem. Sie wysiedzialam:-) To teraz leze

Malenstwo ma całe 2,5 cm z USG 9 tydzien. Juz nawet lapkami i nozkami a raczej zalazkami poruszalo. Bardzo ruchliwe było:-)
Pan dr mówi ze póki co wszystko gra. Pechezyk zoltkowy ładny, szyjka tez
Odstawiam dopochwowa luteine i zamieniam na duphaston ale chyba tabl do lykania bo jakiś stan zapalny sie zaczyna robic (pewnie grzybica od tych tablet)
Za 3 tyg następna wizyta

Ja spokojniejsza. Widok kruszyny ukoil. A utylam od ostatniej wizyty prawie kilogram:-)

Madzia no niezle. To ty sie jednak oszczedzaj coby do tego 10go wytrzymać:-) No i sie pakuj nie czekaj na ostatnia chwile

Surv czapeczke sowke dziergasz?

Madzia, no nieźle:-) Nie ma to jak poród bez świadomości, że pomału się zaczyna;-)Pakuj torbę, będziesz spokojniejsza:tak:
Renia, super wieści. Fajnie taka uspokajająca wizyta. Od razu człowiekowi lżej na duszy
Misiek poszedł dziś do przedszkola, bo nie kaszlał, ale mówił, że byli na podwórku i cały czas biegał:dry:Mam nadzieję, że znów go nie rozłoży...
Byliśmy z dzieciakami u dentysty na przeglądzie. Ząbki pomalowane a za grzeczność i dzielność dostali dyplomy i Olga pierścionek:-D a Miki piłeczkę kangurka:-)

Renia, no i super, ze wszystko ok! A po co dalej progesteron - prewencyjnie? A czapkę robię bardziej w tym stylu: Next czapka+ rękawiczki (1878141835) - Aukcje internetowe Allegro, bo lepiej do kurtki mi pasuje - za to sówki będą dla dzieciaków przyjaciół na swięta, tylko na przelew czekam, coby włóczki uzupełnic:tak:

Kasia, do takiego dentysty to i ja bym poszła, jakby mi takie prezenty dał:-)

Dorka, widzę, że miesiąc wystarczył, żebyś się odzwyczaiła od rannego wstawania:-p Ja niestety mam pobudkę 5.45 w tygodniu, ale za to potem staram się odsypiać, bo nie ma szans dociągnąc do wieczora:baffled:

Dobra, idę dalej sprzatac, wczoraj Flo pokój odgruzowalam, dziś chyba łazienka i nasz póki luźniej roboczo...aczkolwiek jako że jest już nowy odcinek Terra Novy w sieci to chyba sprzątanie będzie błyskawiczne a potem sesja filmowa:-D

reklama
hej hej
stesknilam sie strasznie :tak: żyje wybawiona i cala happy tylko glowa mnie boli; zaleglosci pewnie szybko nie odczytam, bo caly dzien mnie nie bedzie niestety
Kasiu przykro mi z powodu pieska, ja bym sie zaplakala ...ja tez o aniolkach mowie dzieciom
Surv ale fajne czapki robisz :tak: jak masz ochote zarobic to daj znak, chetnie zloze zamowienie :tak::-D i odpoczywaj jak sie brzuszek spina
Madziu Ty juz na finiszu, ale zlecialo; i lepiej spakoj torbe, bo jak m bedzie mial, to pewnie ze stresu nic nie wezmie :-p
Dorka fajnie,ze narazie bedzieci mieli koniec remontow-pstryknij fotki :tak:
Renia ciesze sie,ze usg wyszlo dobrze, kilogram na plusie-chyba ksiazkowo, no nie?
lece ogarnac balagan
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry