kicrym
Mamy lipcowe'08
Witam rankiem
Kasia ja powiedziałam Kubie że maksio jest u aniołków, no takie dziecko i tak nie zrozumie o co chodzi
Madzia ale K się należą 2 dni zaraz po urodzeniu, a potem może od Twojego gina wziać opiekę na Ciebie
będzie dobrze, musi być!ja się dlatego cieszę że rodziłam w wakacje
Pabla współczuję nocnych cyrków
u nas lekki spokój ale i tak już nie ma takiej sielanki jak na początku gdzie Liwcia potrafiła przespać 7 godzin
teraz budzi się średnio co 3 godziny, ale idzie spać już koło 19
tak mi wygodniej ją kłaść bo potem mam chwilkę tylko dla Kuby
Dorka a na co tą alergię ma Misia?
Surv u nas dziś o dziwo posżło gładko z ubieraniem, a to dlatego że wstał po 6 i pozwoliłam się jeszcze bawić
My dziś na basen, Kuba już zapowiedział że na desce nie będzie pływał bo się boi
zobaczymy, mama dziś przychodzi do Oliwii to ja pojadę z nim
no i na 12.30 umówiłam się do internisty bo coś mi się w głowie kręci
pogoda niby ok bo ciepło, ale słoneczko się ukryło
miłego dnia!
Kasia ja powiedziałam Kubie że maksio jest u aniołków, no takie dziecko i tak nie zrozumie o co chodzi

Madzia ale K się należą 2 dni zaraz po urodzeniu, a potem może od Twojego gina wziać opiekę na Ciebie
będzie dobrze, musi być!ja się dlatego cieszę że rodziłam w wakacje
Pabla współczuję nocnych cyrków
u nas lekki spokój ale i tak już nie ma takiej sielanki jak na początku gdzie Liwcia potrafiła przespać 7 godzin
teraz budzi się średnio co 3 godziny, ale idzie spać już koło 19
tak mi wygodniej ją kłaść bo potem mam chwilkę tylko dla Kuby
Dorka a na co tą alergię ma Misia?
Surv u nas dziś o dziwo posżło gładko z ubieraniem, a to dlatego że wstał po 6 i pozwoliłam się jeszcze bawić

My dziś na basen, Kuba już zapowiedział że na desce nie będzie pływał bo się boi

zobaczymy, mama dziś przychodzi do Oliwii to ja pojadę z nim
no i na 12.30 umówiłam się do internisty bo coś mi się w głowie kręci
pogoda niby ok bo ciepło, ale słoneczko się ukryło
miłego dnia!