Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idziemy na 11:00 do lekarza, zobaczymy co powie. Narazie uciekam bo mała marudna bardzo i tylko wisi na piersi bidulka. Lenkę na szczęście koleżanka do przedszkola zabrała.
leżał ze mną i się wiercił po czym zasnął to mała wziełam jeszcze do łózkea na cyca,jak ona zasnęła to on się obudził,a ja między nimi jak w wariatkowie
Oby tylko małej nie zaraził,ale ciezko mi wytłumaczyć aby nie podchodził do Mai,nie całował jej i nie przytulał.Fajnie,ze tak na nia reaguje,ale nie fajnie,ze w takiej sytuacji też

;-)
Daj zanc co lekarka powiedziala
Jak tam swiateczne zakupy? Udaly sie?
Jakos dalam rade
Zaraz zabieram sie do sprzatania
Jeszcze zajrze

szkoda że teraz jak młoda się mamy domaga
zaraz leżaczek muszę wytargać z kąta

zdrówka dla Maciusia, no i ja bym jednak troszkę go odseparowała, też mi było trudno ,ale na pewno kaszel Kuby miała wpływ na jej chorobę,oczywiście w jakimś procencie, bo my wszyscy w tym czasie byliśmy chorzy, włącznie ze mną
i miałam pytać jaki rozmiar butów mu kupicie o jeden większe, kurcze nie wiem jak to "ugryźć"
Jeśli rozwody cywilne są tak samo wyczerpujace, to ja się chyba z R już do konca zycia wolę męczyć:-) a teraz obiad, po Flo, R znowu do wieczora nie ma a na rano 10 stron - urlop pilnie odkupię za każdą cenę