Post no cos ci nie hula,ale odkąd wprowadzili zmiany na bb to mi się tez czasem tekst zlewa,zwłaszcza jak edytuję.Jaka masz przeglądarkę?
Dorka ja bym tam z młodą moze i pochodzila po sklepach,ale mi się dziewczyna zapoci naubierana w kombinezon,a rozbierac jej nie da rady,bo wtedy się rozbudzi i nie pochodzimy po sklepach

takie uroki zimorodków
Pabla zdrówka dla dziewczynek.Moze faktycznie ząbki.
Kicrym moja też cos dzisiaj nieswoja

,albo jej się dobre spanie skończyło

Co ją położę to z godzinkę pośpi i już się wierci.Jak sobie pierdnie to znów śpi,chyba jednak brzuszek

ale ogolnie cos jest na rzeczy,bo wyjadła z dwóch (.) (.) i dalej by wisiała,aż się popłakała co u niej dziwne.Mnie sutek jeden strasznie boli,a z drugiego nie leciało już

Wykapałam ,chwile tylko possała i padła.Zobaczymy ile pośpi.
Maciek o ile nawet pospał ponad 2 godziny i był całe popołudnie grzeczny (przy bajkach

) to teraz szopki odstawia

od 20.15 leży w łózku i się chichra,czymś się bawi,K wkreca do mówienia kolorów i alfabetu po angielsku,lampki nie chcę zgasić,bo nic nie widzi

a teraz jeszcze kupę wymyślił..grrrrrr
K nabałaganił,ze się zabić można.Jejku niech on już nic w tym domu nie majsterkuje,bo tylko narzędzia porozkłada a potem składa 3 dni.Gdzie się nie ruszy tam burdel robi

Czemu jak jestem sama w domu to porządek jest,a przychodzi weekend i sodoma i gomora

Tylko spokój mnie uratuje.
Mam to całe towarzystwo gdzies,idę się kąpać i spać