post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no i nie wiem o co kamandlaczego on nie widzi formatu aaaaaa sorki za ten ciąg znaków bez ładu i składu, no ale nie wiem o so chodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takie uroki zimorodków
,albo jej się dobre spanie skończyło
Co ją położę to z godzinkę pośpi i już się wierci.Jak sobie pierdnie to znów śpi,chyba jednak brzuszek
ale ogolnie cos jest na rzeczy,bo wyjadła z dwóch (.) (.) i dalej by wisiała,aż się popłakała co u niej dziwne.Mnie sutek jeden strasznie boli,a z drugiego nie leciało już
Wykapałam ,chwile tylko possała i padła.Zobaczymy ile pośpi.
) to teraz szopki odstawia
od 20.15 leży w łózku i się chichra,czymś się bawi,K wkreca do mówienia kolorów i alfabetu po angielsku,lampki nie chcę zgasić,bo nic nie widzi
a teraz jeszcze kupę wymyślił..grrrrrr
Czemu jak jestem sama w domu to porządek jest,a przychodzi weekend i sodoma i gomora
Tylko spokój mnie uratuje.
)
w tygodniu luz, bo w przedszkolu krótko śpi, ale w weekend to ciężko mu zasnąć
oby młodej się nic nie poprzestawiało ze spaniem, przynajmniej Wy bądźcie wyspane

u nas nocka taka sama jak wczoraj, a może i gorsza:-(nie wiem co jest grane, we wtorek idę do lekarki, chyba to katar ją męczy:-(no i znowu po 5 walnęła taką kupę że wszystko do prania
oczywiście już od tego czasu nie spała-zasnęła po 7 ale Kuba już był na nogach
zaraz się zbieram do Lidla, a M z Kubą na basen. U nas zimno okropnie

Cos faktycznie Majce przeszkadza,moze spróbuj tak jak radzi Pabla

Juz jestem pewna za to ruchy malenstwa a nie jelita
Dobra ide powoli szykowac sie do kosciola z Misia
a w dzień jakoś jest ok, najgorzej pod wieczór jak już zmęczenie wychodzi

no i dziś podobno były skoki z brzegu do wody
:-)
:-)
zaległości nie mam bo jakoś poczytałam
u mnie jak zwykle od tygodni bajzel w chacie bo ciągle coś robimy, ale już widać koniec bo została nam tylko kuchnia co może zrobimy w tym tyg
w pracy zapierdziel, a od jutra mam 4 nocki, więc może częściej się odezwę;-) Młody ma zarąbisty katar, ale na noc wdrążymy jakieś naturalne metody, więc może szybko przejdzie;-) zmykam pozamawiać prezenty na All bo mimo promocji w hipermarketach to i tak zabawki na razie w necie tańsze;-) zdrówka dla Wszystkich i spokojnej nocy;-)