tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
cześć dziewuszki
jestem zjechana, bo sesje mialam od 8mej do 17.35, potem jeszcze miałam umówionego fryca a 0 21szej byłam u doktoreki aby odczytała wyniki morfologii Kornela (bo miał za mało zelaza) ale jest już oki tylko wedle wynikow ma za dużo ASO a to swiadczy, że ma albo mial paciorkowce na migdalkach i ma brac penicilinę (kurcze nie moge wstawić buźki?????)
więc dzisiaj zaskoczę Was dlugościa posta ;-)
Renia fajnie miec chlopakow ;-) i pamiętaj, że to będą jedyni faceci ktorzy bezinteresownie powiedza, że jesteś najpiekniejsza (no dopoki oczywiście, dopóty nie załapią, że moga z tego mieć interes ;-)
jestem zjechana, bo sesje mialam od 8mej do 17.35, potem jeszcze miałam umówionego fryca a 0 21szej byłam u doktoreki aby odczytała wyniki morfologii Kornela (bo miał za mało zelaza) ale jest już oki tylko wedle wynikow ma za dużo ASO a to swiadczy, że ma albo mial paciorkowce na migdalkach i ma brac penicilinę (kurcze nie moge wstawić buźki?????)
więc dzisiaj zaskoczę Was dlugościa posta ;-)
Renia fajnie miec chlopakow ;-) i pamiętaj, że to będą jedyni faceci ktorzy bezinteresownie powiedza, że jesteś najpiekniejsza (no dopoki oczywiście, dopóty nie załapią, że moga z tego mieć interes ;-)
no i Tosika ma rację, przynajmniej nikt Ci pyskować nie będzie tylko wielbić będą na kolanach do późnej starości;-) A jaka radość jak synowe dojdą, będzie kogo tresować
Ech, zazdroszczę i tyle;-) A imię bardzo fajne, może P da się przekonać? Jakby oponował to rzuć mu na odwyrtkę Teodorem do wyboru - tak się ma moj drugi siostrzeniec podobno nazywać:-)Ja na razie nie poruszam tej kwestii, bo co się bedę na darmo użerać, jak jeszcze nei wiadomo, aczkolwiek dziś śniła mi się mała dziewuszka i Pola miała na imię, to przecież nie można z przeznaczeniem dyskutować, nie?;-)
:-)
a Olga na pewno da radę!
Moze jak G nie bedzie chcial Franka to mu rzucę Teodorem
Dzis sama juz chcialam wyjsc na autobus;-) Troche gupie, ale juz nie mam cierpliwosci do moich dzieci
Wiem ze to przez ciaze
ale mi się nie chce:-)
Wazne zeby bylo zdrowe co bedzie to bedzie i sie wychowa