Madzia737
Maciuś i Majeczka
Ja się z piątku chyba nie cieszę,bo zawsze mnie K w weekend denerwuje
A dzisiaj zapowiedzial,ze będzie parapety jutro naprawial,czyli wyjmowal i uszczelnial

Nie chce tego widzieć
Wolę,zeby mi dmuchalo przez szpary niż jak on się ma za to zabrać
domu nie poznam,ai z dwójką się będę musiala caly dzień uzerać sama,odciągając MAćka od narzedzi.
Survivor dobry pomysl z tym prezentem rano.
My dopiero jutro list będziemy pisać,ale prezent już mam.MAciek sobie sam ostatnio w tesco wybral,więc cichaczem kupilam.Tyle tylko,ze teraz mówi,ze co innego by chial
A dzisiaj zapowiedzial,ze będzie parapety jutro naprawial,czyli wyjmowal i uszczelnial

Nie chce tego widzieć
Wolę,zeby mi dmuchalo przez szpary niż jak on się ma za to zabrać
domu nie poznam,ai z dwójką się będę musiala caly dzień uzerać sama,odciągając MAćka od narzedzi.Survivor dobry pomysl z tym prezentem rano.
My dopiero jutro list będziemy pisać,ale prezent już mam.MAciek sobie sam ostatnio w tesco wybral,więc cichaczem kupilam.Tyle tylko,ze teraz mówi,ze co innego by chial

Ostatnia edycja:
R oczywiście się z pomysłu zwolnienia już wycofał, podobno ma inne, ale jeszcze rozważa.... no nie przetłumaczysz...dopóki mnie erka na sygnale nie wywiezie, to nie zrozumie, że mógłby mnie trochę odciążyć...ech, trzeba było sobie żonę wziąć, by sprzątała, gotowała, dzieci bawila i jeszcze wdzięczna była, że ktoś na nią zarabia

Misia wogole nie chce nic robic rano i sie grzebie, a co to bedzie jak bedzie miala tyle nowosci z rano
Chyba ja szybciej obudze
ja wczoraj zaczęłam ale kiedy to wszystko posprzątam to nie wiem, bo nie na widzę tego robić