witajcie po świątecznie:-)
my wrociliśmy wieczorem w poniedziałek objedzeni i oprezentowani;-) mała podobnie jak Flo najbardziej ucieszona była z kolejki Tomka

przez chwilę byla nawet zaoferowana barbii-fryzjerką ale tu chodzilo chyba tylko o to, że ttam byl brokat ciekawie wylatujący z suszarki

i tyle było zabawy z lalkami
a ja troszku strachu się najadlam, bo w swięta troszku mnie bolała lopatka i z tej samej strony cycuś

a że z pięc lat nie byłam na usg piersi wiec sobie wkręciłam, ze może cos nie teges

więc juz wczoraj bylam na usg i na szczęscie cyce całe i zdrowe

ale dalej boli wiec o co kamaan?
Surv ja wiedziala, ze u Was nie bedzie opcji Ani, Zosi czy Ali

aaaa Sara baaaardzo mi się podoba

i mowisz, że dalo rade wmowic R, ze to typowo slowianskie imie?

no i Flo jak nic po cioci bebowej poszla

ja podobno byłam identyczna, umiałam sie wkupic w łaski baaardzo szybko

wiecie, ze jak byłam nastolatką i podchodziłam do taty, zrobilam tulańca i do tego dodalam 'tatusiu alez ja ciebie kocham" to moj tatuś rozanielonym wzorkiem pytal się "kluczyki czy pieniadze?"

Renia a ja Ci powiem, że mi sie podoba Aureliusz :-) po tak podobne imie do mojego Korneliusza

ale Amadeusza tez jest piekne imie

zresztą mi sie wszystkie Wasze imona podobają

boo są takie "inaksze"

i gratki dla Tymiego
Kic no to fajne mieliście święta i widac, że dobrze zrobily też Twojemu M

a zobacz, gdybyscie w domu siedzieli to byście nic innego nie robili tylko jedli i pili

a tak zdrowo bylo:-)
Madzia moja Tosia tez z adaptacje cieżko podchodzi

u nas tez teraz są grupy łączone i mala ma oporyy

ale ja niestety musze panienkę prowadzać tylko że ze względu na jej nic nie jedzenie odbieramy po 14tej

bo wizja , że dziecko przez caly dzień siedzi o suchym "pysku" przeraża

więc w domu mamy maraton w ciagu trezch godzin dziewczyna musi zjeść: drugie sniadanie, obiad, deser i kolacje
Kate i to jest nasza polska rzeczywistość, nie docenia sie tych co na to zaslugują

ale nie mart sie kochana jak ja bedę kiedys premierem to na pewno dostaniesz dodatkowo dwa zera;-) do tej premii

a ja jeszcze przyznam bez bicia nie sprawdzilam swojej skrzynki ale już tak na zaś dziękuje

Iza a Ty francuskiego zaczynasz się uczyć? wow szacun
Kasia a Ty na ktorą do pracy mykasz? u nas też teraz jest nie dosc ze szarówka prze zcaly dzień to jeszcze chorobliwie wieje

i zdróweczka dla Olgi
Dorka to masz fajnego sspiocha

moja Tosia tez lubi sobie pospać, ale znając zycie to w sobotę przed sylwestrem gdzie rodzice powinni byc wyspani to wstanie o 6tej
a ja dzisiaj szukałam dla M kreacji sylwestrowej

bo ja mam stara ale jara sukienkę

dzisiaj tylko byłam na paznokciach a jutro idę uwaga na natryskowe opalanie, bo sukienka kusa a cialo bieluchne wiec cos musialam z nim zrobic, jutro dam znac jak poszlo