• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Mnie wlasnie spanie dopada

Musze sypialnie ogarnąć tzn na biurku papierzyska bo zasypana nimi jestem to może w nadchodzącym roku bedzie tego mniej:-)

U nas dzis śniezylo pięknie ale znowu na plusie wiec chlapa
Krótki spacer zaliczony mimo wszystko

Kochane dziewczyny
Życzę Wam dobrego 2012 roku
Zdrowia, pracy i godziwej płacy, oby dobry nastrój nie opuszczał, miłość kwitla a dziatki w zdrowiu rosły

reklama
Madzia wow co za rozmiar:szok:ja Kubie kupiłam na 98/104:-Doczywiście na przyszły rok :) też miałam skoczyć do galerii jeszcze ale zaczęłam prasowanie, potem obiad a teraz to mi się już nie chce:sorry2:
Dorka dobrze że maleństwu nic nie grozi:tak:oby szybko ospa przeszła:tak:
Renia też lekko odgruzowałam mieszkanie z nadzieją że w Nowym Roku już taki syf się nie będzie robić:-pale cóż Kuba wstał i znowu syfu narobił:wściekła/y:

Kurcze już tyle lipcowych dzieciaków miało ospę a ja Kubę zaszczepiłam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:baffled:może miał jednak przejść tą chorobę i było by bez obaw że może, kiedyś to dziadostwo dostanie:sorry2:

Też Wam życzę zdrowia, szczęścia i samych radosnych dni w NOwym Roku!

No to my chyba uczcimy Nowy Rok o północy...Flo nie śpi od 18 godzin i z każdą chwilą nie śpi coraz bardziej...babcia wymiękła z usypianiem my też i zrezygnowani idziemy na rekord bezsenności:-D

W związku z powyższym życzę i Wam i sobie w Nowym Roku duuuużo snu...a jak człowiek wyspany to i reszta się jakoś poukłada:tak:

No to piszę swój ostatni post w tym roku :P
Właśnie wepchnęłam Kubę do łóżka, bo oglądał z nami smerfy w 3D:) pożarliśmy dużą paczkę Laysów, ogromną bombonierę i popiliśmy litrem mega słodkiej i kalorycznej coli :P i tak kończę obżarstwo ze starym rokiem a rozpoczynam poważną walkę z nadwagą z nowym :P ciekawe ile wytrzymam w postanowieniu bo w zamrażarce mam ulubioną 700kcal pizzę :P

To ja witam w Nowym Roku!Towarzystwo wyspane? U nas nie najgorzej. Oglądnęliśmy 2 filmy akurat północ była i chwilę później poszliśmy w kimę. A rano standardowo, wstawanie około 7 (zawsze mogło być gorzej):sorry2:
Surv i o której padła Flo?
U nas wczoraj też coś spadło - nawet duże płaty śniegu ale trwało to kilka minut:sorry:
Pisałyście o ubezpieczeniach - ja dostałam za poród, a pobyt w szpitalu był płatny od iluśtam dniach - nie kwalifikowałam się.
Dzieciaki nawet. Miki w zdecydowane lepszej kondycji. Katar zatrzymał się. Za to Olga ma katar nie lejący i przez to pokaszluje. No nie wiem jak będzie z jutrzejszym przedszkolem.
Dorka, super, że lekarz Cie uspokoił:tak:

I ja witam w Nowym Roku:)
my też obejrzeliśmy film, padłam na drugim ale Liwka się obudziła na cyca po 23 więc o 00.00 daliśmy sobie z M buziaczka i poszłam dalej spać:-p:-D
Liwka się obudziła najpierw po 6 ale uśpiłam i wstała po 7 :sorry2:a zaraz po niej Kuba.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, u nas 0st ale śladu po śniegu nie ma, Kuba jechał na biegaczu:-Dmiejscami podmarznięte kałuże i oszronione trawy a młody rowerem pomykał, wszyscy się obracali:sorry:zaraz pomidorówkę grzeję i idziemy wszyscy spać:) mam nadzieję, że wszyscy:)
miłego dnia!

No i ja witam w Nowym Roku:tak: My poszlismy spac po 2:tak: Misia padla po 22, a chciala zobaczyc fajerwerki i wypic "szampona":-D
Kic to fajnego mieliscie sylwestra,spokojnego:tak: Mam zamiar jakiejs bajki poszukac coby wszyscy ogladneli:tak:
Kasia dobrze ze z Mikim lepiej, dla Olgi zdrowka:tak:
Survi no wlasnie o ktorej padla Wasza Flo?
Misia ma coraz wiecej krost ze az rece bola jak ja smaruje:sorry2: Teraz sie zadrapala i nie mozna jej dotknac bo wszystko boli:-(Goraczki dalej brak:tak:
U nas dzis dzien lenia,na obiad mamy saladki,bigos i jakies mieso wiec kazdy zanjdzie to co mu pasuje:tak:Seba wlasnie sie obudzil:eek:
Macie moze cos na swedzenie sprawdzonego dla Misi? Mowi niby ze nie bedzie sie drapac ale to silniejsze od niej:no:
Zycze milego dnia

Witam w nowym roku
My o 2 spać a o 9 pobudka wiec nie jest zle
Wczoraj jednak pól dnia spedzilam w kuchni na stojaka wiec w nocy brzuch twsrdnial ale dzis juz jest dobrze
Teraz sie poloze odpoczne :-)

Dorka chyba na swedzenie nie ma rady

Kasiu zdrówka dla Olgi

Surv jak Flo? Padła wreszcie?

Dobrego popołudnia w ten pierwszy dzień nowego roku:-)

reklama
Taaaa...padła o 23.30 z pieśnią na ustach, bo ostatnie pół godziny spędzila rapując do rymu twórczośc własną:-p:-p Wstała o 8 jak gdyby nigdy nic tym razem z awanturą na ustach...znowu ma fazę, nie wiem, jak jutro się uda mi się ja do przedszkola dowlec bez rozlewu krwi:wściekła/y:

Myśmy dopiero od mamy wrócili, bo jakoś wcześniej się zebrać nei mogłam, Flo padła, wstanie wkur***na pewno i znowu polka do polnocy:dry: U nas śniegu brak, cały czas jakaś wstrętna mżawka, dziś na spacerze widziałam kwiaty forsycji w pąkach:szok:

I nei wiem co jeszcze, przeżarta, wkurzona i zakręcona jestem...nie lubię początków roku zdecydowanie, bo by trzeba jakieś plany, jakąś ikrą się wykazać, a mnei się nie chce:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry