reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mnie wlasnie spanie dopada

Musze sypialnie ogarnąć tzn na biurku papierzyska bo zasypana nimi jestem to może w nadchodzącym roku bedzie tego mniej:-)

U nas dzis śniezylo pięknie ale znowu na plusie wiec chlapa
Krótki spacer zaliczony mimo wszystko

Kochane dziewczyny
Życzę Wam dobrego 2012 roku
Zdrowia, pracy i godziwej płacy, oby dobry nastrój nie opuszczał, miłość kwitla a dziatki w zdrowiu rosły

reklama
Madzia wow co za rozmiar:szok:ja Kubie kupiłam na 98/104:-Doczywiście na przyszły rok :) też miałam skoczyć do galerii jeszcze ale zaczęłam prasowanie, potem obiad a teraz to mi się już nie chce:sorry2:
Dorka dobrze że maleństwu nic nie grozi:tak:oby szybko ospa przeszła:tak:
Renia też lekko odgruzowałam mieszkanie z nadzieją że w Nowym Roku już taki syf się nie będzie robić:-pale cóż Kuba wstał i znowu syfu narobił:wściekła/y:

Kurcze już tyle lipcowych dzieciaków miało ospę a ja Kubę zaszczepiłam i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam:baffled:może miał jednak przejść tą chorobę i było by bez obaw że może, kiedyś to dziadostwo dostanie:sorry2:

Też Wam życzę zdrowia, szczęścia i samych radosnych dni w NOwym Roku!

No to my chyba uczcimy Nowy Rok o północy...Flo nie śpi od 18 godzin i z każdą chwilą nie śpi coraz bardziej...babcia wymiękła z usypianiem my też i zrezygnowani idziemy na rekord bezsenności:-D

W związku z powyższym życzę i Wam i sobie w Nowym Roku duuuużo snu...a jak człowiek wyspany to i reszta się jakoś poukłada:tak:

No to piszę swój ostatni post w tym roku :p
Właśnie wepchnęłam Kubę do łóżka, bo oglądał z nami smerfy w 3D:) pożarliśmy dużą paczkę Laysów, ogromną bombonierę i popiliśmy litrem mega słodkiej i kalorycznej coli :p i tak kończę obżarstwo ze starym rokiem a rozpoczynam poważną walkę z nadwagą z nowym :p ciekawe ile wytrzymam w postanowieniu bo w zamrażarce mam ulubioną 700kcal pizzę :p

To ja witam w Nowym Roku!Towarzystwo wyspane? U nas nie najgorzej. Oglądnęliśmy 2 filmy akurat północ była i chwilę później poszliśmy w kimę. A rano standardowo, wstawanie około 7 (zawsze mogło być gorzej):sorry2:
Surv i o której padła Flo?
U nas wczoraj też coś spadło - nawet duże płaty śniegu ale trwało to kilka minut:sorry:
Pisałyście o ubezpieczeniach - ja dostałam za poród, a pobyt w szpitalu był płatny od iluśtam dniach - nie kwalifikowałam się.
Dzieciaki nawet. Miki w zdecydowane lepszej kondycji. Katar zatrzymał się. Za to Olga ma katar nie lejący i przez to pokaszluje. No nie wiem jak będzie z jutrzejszym przedszkolem.
Dorka, super, że lekarz Cie uspokoił:tak:

I ja witam w Nowym Roku:)
my też obejrzeliśmy film, padłam na drugim ale Liwka się obudziła na cyca po 23 więc o 00.00 daliśmy sobie z M buziaczka i poszłam dalej spać:-p:-D
Liwka się obudziła najpierw po 6 ale uśpiłam i wstała po 7 :sorry2:a zaraz po niej Kuba.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, u nas 0st ale śladu po śniegu nie ma, Kuba jechał na biegaczu:-Dmiejscami podmarznięte kałuże i oszronione trawy a młody rowerem pomykał, wszyscy się obracali:sorry:zaraz pomidorówkę grzeję i idziemy wszyscy spać:) mam nadzieję, że wszyscy:)
miłego dnia!

No i ja witam w Nowym Roku:tak: My poszlismy spac po 2:tak: Misia padla po 22, a chciala zobaczyc fajerwerki i wypic "szampona":-D
Kic to fajnego mieliscie sylwestra,spokojnego:tak: Mam zamiar jakiejs bajki poszukac coby wszyscy ogladneli:tak:
Kasia dobrze ze z Mikim lepiej, dla Olgi zdrowka:tak:
Survi no wlasnie o ktorej padla Wasza Flo?
Misia ma coraz wiecej krost ze az rece bola jak ja smaruje:sorry2: Teraz sie zadrapala i nie mozna jej dotknac bo wszystko boli:-(Goraczki dalej brak:tak:
U nas dzis dzien lenia,na obiad mamy saladki,bigos i jakies mieso wiec kazdy zanjdzie to co mu pasuje:tak:Seba wlasnie sie obudzil:eek:
Macie moze cos na swedzenie sprawdzonego dla Misi? Mowi niby ze nie bedzie sie drapac ale to silniejsze od niej:no:
Zycze milego dnia

Witam w nowym roku
My o 2 spać a o 9 pobudka wiec nie jest zle
Wczoraj jednak pól dnia spedzilam w kuchni na stojaka wiec w nocy brzuch twsrdnial ale dzis juz jest dobrze
Teraz sie poloze odpoczne :-)

Dorka chyba na swedzenie nie ma rady

Kasiu zdrówka dla Olgi

Surv jak Flo? Padła wreszcie?

Dobrego popołudnia w ten pierwszy dzień nowego roku:-)

reklama
Taaaa...padła o 23.30 z pieśnią na ustach, bo ostatnie pół godziny spędzila rapując do rymu twórczośc własną:-p:-p Wstała o 8 jak gdyby nigdy nic tym razem z awanturą na ustach...znowu ma fazę, nie wiem, jak jutro się uda mi się ja do przedszkola dowlec bez rozlewu krwi:wściekła/y:

Myśmy dopiero od mamy wrócili, bo jakoś wcześniej się zebrać nei mogłam, Flo padła, wstanie wkur***na pewno i znowu polka do polnocy:dry: U nas śniegu brak, cały czas jakaś wstrętna mżawka, dziś na spacerze widziałam kwiaty forsycji w pąkach:szok:

I nei wiem co jeszcze, przeżarta, wkurzona i zakręcona jestem...nie lubię początków roku zdecydowanie, bo by trzeba jakieś plany, jakąś ikrą się wykazać, a mnei się nie chce:-p

Do góry