Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tzn. drugi raz, rano wyprawiłam rodzinę do obowiązkow przedszkolno zawodowych, pokręcilam się po internecie bez celu i poszłam znowu spać
nie bardzo mam co w domu robić, bo przez awarię pieca, ani ogrzewania ani cieplej wody, więc sprzątanie czy większe gotowanie odpada, pakować do wyprowadzki sama nie mogę, bo za bardzo plecy mnie bolą, pracy zawodowej nadal brak, no to co zostaje, jak nie spać?:-)
Już nie pamiętam jak to dokladnie przebiegało, ale na pewno bez rykow wymuszających się nie obeszło, natomiast wydaje mi się, że trwalo dość krótko, mimo, ze odstawiałam bez butli w zamian, bo Flo smoczkow żadnych nie tolerowała.
lekarka młodej wysłuchała jakieś szmery, wg niej to nic poważnego ale sprawdzić kazała.No i rzutem na taśmę zaszczepiła Liwkę, więc mamy wtorkową wizytę z głowy.
Liwka staje na czworakach, rozgląda się i bach na brzuch
chyba jeszcze nie wie o co chodzi
teraz wyczaiła że umie siedzieć i nie chce leżeć

Kiedy juniora do p-la posylasz? Moze by warto bylo teraz jak mrozy ida,bo podobno tyle zarazkow nie ma.
Gratulacje dla Liwki,niedlugo ruszy na czworakach
Mam nadzieje,ze z serduszkiem wszystko dobrze i z oczkiem tez.My na pierwsze szczepienie jutro w koncu.

i gada juz jak najeta
Ja jakos tak sie rozbudze jak wracam z przedszkola ze nie jakos nie moge spac
Jak dlugo bedziecie mieli ta awarie? bo w przyszlym tyg maja byc mrozy nawet do 15st
Co do anginy to wiem ze moge sia nia szybko zarazic
Ostatnio zarazilam sie od kuzynki syna a tylko mu czesc powiedzialam i siedzielismy w osobnych pokojach
Juz nie moze sie doczekac:-)
u nas nadal różnie bywa,ale zazwyczaj jest tak:
), potem około 14:00-15:00 obiadek, około 17:00-18:00 cycek, około 19:00 trochę kaszki na mm ( no tak około 100 ml zjada, nie więcej ) i na spanie po 20:00 cycek, noc - cycek. I tyle.

a gotujesz sama obiady?jak tak to podaj mi proszę jak się to robi
przy Kubie nie ugotowałam ani jednego obiadu,a teraz chyba będę zmuszona z powodu syt.finansowej-nie wyrobimy na słoiki więc muszę powoli coś zacząć sama robić
chociaż poluję na jakieś promocje, żeby zrobić zapas chociaż na m-c, dwa