survivor26
Mamy lipcowe'08
W takie dni jak dziś cieszę się, że pracuję w domu:-) Co prawda trzeba będzie Flo odebrać, ale po południu to się pewnie już do -10 ogrzeje
Młoda poszła do przedszkola z uśmiechem na ustach...nie ma to jak solidny opiernicz za awantury
, a ubrana jak Armstrong na księżycu...przynajmniej jest w końcu okazja, żeby zamortyzować pol roku temu kupiony kombinezon
Kic, Renia, jak dzieciaki? Mam nadzieję, że nei wykręcilo się nic poważnego? Może te mrozy w końcu wybiją krążące w powietrzu wirusy i dzieciaki przestaną tak chorować? Flo wczoraj lekko pociągająca była, ale przeszło jej i mam nadzieję, że nie wróci, zwłaszcza, że zostało jej raptem 6 tygodni przedszkola, więc szkoda by tracić było.
Iza, no bardzo nie halo facet postapił, skoro wiedział, że Ty tego psa weźmiesz, to nie mógł te 2 tygodnie poczekac?
No ale mam nadzieję, że znajdziesz innego, który Ci przypadnie do serca
Dorka, i co lekarz powiedział? Kuruj się!
Ja dziś już w pracy normalnie no i muszę w końcu łeb do kupy w kwestii przeprowadzki zebrać, bo już jesteśmy wstepnie umówieni na kupno domu 20-go...szybko trochę jakby
Młoda poszła do przedszkola z uśmiechem na ustach...nie ma to jak solidny opiernicz za awantury
, a ubrana jak Armstrong na księżycu...przynajmniej jest w końcu okazja, żeby zamortyzować pol roku temu kupiony kombinezon
Kic, Renia, jak dzieciaki? Mam nadzieję, że nei wykręcilo się nic poważnego? Może te mrozy w końcu wybiją krążące w powietrzu wirusy i dzieciaki przestaną tak chorować? Flo wczoraj lekko pociągająca była, ale przeszło jej i mam nadzieję, że nie wróci, zwłaszcza, że zostało jej raptem 6 tygodni przedszkola, więc szkoda by tracić było.
Iza, no bardzo nie halo facet postapił, skoro wiedział, że Ty tego psa weźmiesz, to nie mógł te 2 tygodnie poczekac?
No ale mam nadzieję, że znajdziesz innego, który Ci przypadnie do serca
Dorka, i co lekarz powiedział? Kuruj się!
Ja dziś już w pracy normalnie no i muszę w końcu łeb do kupy w kwestii przeprowadzki zebrać, bo już jesteśmy wstepnie umówieni na kupno domu 20-go...szybko trochę jakby

Choc na G nie moge narzekac ale Seba.... Jak mu mowie zeby posprzatal balagan on mi na to ze dla niego to nie jest balagan
Straszne to jest,niby spie dobrze ale przebudze sie tylko po to zeby zmienic pozycje
to i tak cud ,ze go nie rozlozylo
Wercia niestety ma antybiotyk, poweiedzialam pani dr, że w piątek wyjeżdzamy i pliiisss niech wyzdrowieje, tiaa w czwartek na kontrol, oby mogła ze mną jechać
ja bym jednak grzecznie zwróciła uwagę paniom;-)to nie jest wrzesień