tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
wieczór bry moje panie:-)
ależ miałam ciężki tydzien
nawet dzisiaj w sobotę nie dosć, ze sprzątac trza było, to jeszcze brat przyjechal z Gdanska bo bratowa zaczęla podyplomowke na naszym uniewerku wiec trza było ugościć, w miedzy czasie jeszcze musialam jechac na spotkanie ze związkami zawodowymi . no ale myślę, że dzisiejsza pogoda zrekompensowala mi to bieganie
no i moj brat stwierdzil, że Tosia ma niepohamowane źrodla energii i entuzjazmu (jejciu ona wszystkim tak glosno się cieszy nawet swoim ulubionym jogurtem - caluje go ja zobaczy
) a mają syna rok starszego, czyli porównaie jakies mają
a zapowiadala sie na takie ułożone dziecko;-)
Kic u nas pomimo, że najzimniejszy region PL a ja dzisiaj tez Tonie odzialam jak Madzia Macia w bluze i kamizelke
Surv zapewne wymęczona jesteś maksymalnie ale szcześliwa niemozliwie, co?:-) Jak dzisiaj sprzatalam a Tosia siedziala na piaskownicy i ja zerkalam to jakas blogość mnie ogarnela, ze nie musze sie szykować, robić "wyprawy" na wyjscie tylko bach za balkon i dziecko z glowy
i ja też mialam na poczatku takie wrazenie, ze sprzątam, ukladam, przekładam a balagan nadal
ale pocieszę cebie, ze jeszcze z rok i będziesz miala poukładane
Gratki dla Asi:-)
Madzia a co za projekty piszesz?
Dorka rzeczywiscie czas leci okrutnie
ciekawe ktora z nas nastepna?
Kasia no bedę fajna kolezanka i na tydzien moge się dzieciorkami wymienic, a co bys kobito się wyspała
a ja jutro rano na siłkę oj cieżko bedzie ale sąsiadka mi nie daruje;-)
niby zapowiadaja na jutro deszcze ale jakos nie wygląda aby mialo padać i tej wersji sie trzymam;-)
ależ miałam ciężki tydzien
nawet dzisiaj w sobotę nie dosć, ze sprzątac trza było, to jeszcze brat przyjechal z Gdanska bo bratowa zaczęla podyplomowke na naszym uniewerku wiec trza było ugościć, w miedzy czasie jeszcze musialam jechac na spotkanie ze związkami zawodowymi . no ale myślę, że dzisiejsza pogoda zrekompensowala mi to bieganie
no i moj brat stwierdzil, że Tosia ma niepohamowane źrodla energii i entuzjazmu (jejciu ona wszystkim tak glosno się cieszy nawet swoim ulubionym jogurtem - caluje go ja zobaczy
) a mają syna rok starszego, czyli porównaie jakies mają
a zapowiadala sie na takie ułożone dziecko;-)Kic u nas pomimo, że najzimniejszy region PL a ja dzisiaj tez Tonie odzialam jak Madzia Macia w bluze i kamizelke
Surv zapewne wymęczona jesteś maksymalnie ale szcześliwa niemozliwie, co?:-) Jak dzisiaj sprzatalam a Tosia siedziala na piaskownicy i ja zerkalam to jakas blogość mnie ogarnela, ze nie musze sie szykować, robić "wyprawy" na wyjscie tylko bach za balkon i dziecko z glowy
i ja też mialam na poczatku takie wrazenie, ze sprzątam, ukladam, przekładam a balagan nadal
ale pocieszę cebie, ze jeszcze z rok i będziesz miala poukładane
Gratki dla Asi:-)Madzia a co za projekty piszesz?
Dorka rzeczywiscie czas leci okrutnie
ciekawe ktora z nas nastepna?
Kasia no bedę fajna kolezanka i na tydzien moge się dzieciorkami wymienic, a co bys kobito się wyspała

a ja jutro rano na siłkę oj cieżko bedzie ale sąsiadka mi nie daruje;-)
niby zapowiadaja na jutro deszcze ale jakos nie wygląda aby mialo padać i tej wersji sie trzymam;-)

Nawet to,ze po nowemu to 6.20 mnie nie uszczesliwilo
To teraz zostawilam jej kurtke taka przejsciowke i co w nocy miala taki kaszel ze musialam jej inhalacje robic
Ja juz sama nie wiem jak mam ja ubierac,mi sie wydaje ze jest cieplo ale wiatr mrozny

Milej niedzieli zycze
wierzyć się nie chce że to tak szybko minęło....piękne fiołki widziałam na FB :-)Wysyłkę pewnie zrobię po Wielkanocy bo teraz nie mam kiedy zwyczajnie.