Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja badania robie na ubezpieczenie z pracy
Prywatnie ginek a badania z ubezpieczenia,tylko ten wymaz z pochwy prywatnie robilam
Zaraz pewnie cos popada
Mi sie juz spac zachcialo

ale jak mam dwójeczkę to nie mam czasu do kompa usiąść na spokojnie i coś popisać
teraz Liwkę położyłam a Kuba przed tv
co do stokke to ja nadal nie wiem co tam im w 4kids zostało-chyba o mnie zapomnieli
angażuje się tam ktoś w ogóle?bo jak tak patrzę czasami w tv to wszyscy siedzą bo muszą, ziewają, lapki otwarte, gazety itd itp
to się w sumie nie dziwię, że tak w PL wygląda jak takie zaangażowanie większość polityków przejawia

. Na wszelki wypadek zamowilam dziś rzeczy do szpitala i pielegnacyjne dla Sary, a pranie chyba jednak zacznę od weekendu. No i zarejestrowałam się do polecanej ginki na wtorek po swiętach...jak się okazuje przyjmuje panstwowo, więc chociaż na koniec ciąży pochodze za darmo:-)
i w efekcie mamy widoczna szramę. No ale jak jechaliśmy to sprawdzić to młody na widok szpitala zalał się rzewnymi łzami ale rączkę juz ładnie pokazał.
Byliśmy z Kubą na spacerku, oczywiście mnie zaciągnął na lody do Maca, a co tam niech ma, bo dziś pięknie śpiewał na próbie
więcej ruchu masz, więc trochę tego cukru spalasz
a to ginek tam ma miejscu??to to nie wieś

super, że Tymi dochodzi do siebie w błyskawicznym tempie
no a Hauck to (zaryzykuję )czystko hipermarketowa firma- w sensie że na Tesco czy Realu możesz je kupić. No ale dobrze, że kółka się kręcą;-)no a mój Kuba to śpiewak na całego
nie ukrywam,że słuch ma po mamusi
:-)
:-):-)