Madzia737
Maciuś i Majeczka
Pabla kurcze pierwsze slysze o owsikach,tzn wiem ze takie cos jest,ale nigdy nie slyszalam,zeby sie ktos zarazil
JAk to w ogole wyglada??? Wlasnie znajoma mowila,ze ma podejrzenia czy jej cora nie ma owsikow,bo nie dosc ze ja brzuszek boli to jeszcze mowi,ze pupa swedzi i szczypie./zdrowka dla dziewczyn.
Dorka no ja w tym terminie tzn 36tc i 5 dni zaczelam rodzic
tylkoe,ze juz dwa tyg wczesniej gin wybadal 2 cm rozwarcia ;-) Do maja wytrzymasz,ale przeciez to juz nie dlugo
Kicrym buziak dla Liwci na te 9 m-cy,bylam swiecie przekonana ze ona z 18
Survivor a co wirtualne do zle??;-)
Tosika super,ze pomagasz takim dzieciom skoro masz mozliwosc
No ja wczoraj focha strzelilam i garow nie umylam.
K za to jak przyszedl z pracy to sie odrazu za nie wzial
,chociaz sie nieco zdziwil,ze od wczoraj stoja
A tak...nie mialam czasu oo
ze niby jak to?? a no nie mialam,chyba nie siedze caly dzien i nie gapie sie w sufit
No wiec umyl i potem po obiedzie bez laski umyl i wieczorem tez ,wiec jak dzisiaj wstalam to kuchnia czysta,bynajmniej humoru nie starcilam jak tam weszlam;-)
I dzieci daly pospac...zyc nie umierac. No tylko to slonko gdzies przepadlo
Mialo byc 15 stopni dzisiaj,Macka dosc cienko ubralam,mam nadzieje,ze nie zmarznie jak wyjda na dwor.
a ja juz plany spacerowe mialam,chcialam sie zresetowac od tej nauki troche,ale jak bedzie tak zimno to nigdzie nie ide.
JAk to w ogole wyglada??? Wlasnie znajoma mowila,ze ma podejrzenia czy jej cora nie ma owsikow,bo nie dosc ze ja brzuszek boli to jeszcze mowi,ze pupa swedzi i szczypie./zdrowka dla dziewczyn.Dorka no ja w tym terminie tzn 36tc i 5 dni zaczelam rodzic
tylkoe,ze juz dwa tyg wczesniej gin wybadal 2 cm rozwarcia ;-) Do maja wytrzymasz,ale przeciez to juz nie dlugo
Kicrym buziak dla Liwci na te 9 m-cy,bylam swiecie przekonana ze ona z 18
Survivor a co wirtualne do zle??;-)
Tosika super,ze pomagasz takim dzieciom skoro masz mozliwosc

No ja wczoraj focha strzelilam i garow nie umylam.
K za to jak przyszedl z pracy to sie odrazu za nie wzial
,chociaz sie nieco zdziwil,ze od wczoraj stoja
A tak...nie mialam czasu oo
ze niby jak to?? a no nie mialam,chyba nie siedze caly dzien i nie gapie sie w sufit
No wiec umyl i potem po obiedzie bez laski umyl i wieczorem tez ,wiec jak dzisiaj wstalam to kuchnia czysta,bynajmniej humoru nie starcilam jak tam weszlam;-)I dzieci daly pospac...zyc nie umierac. No tylko to slonko gdzies przepadlo
Mialo byc 15 stopni dzisiaj,Macka dosc cienko ubralam,mam nadzieje,ze nie zmarznie jak wyjda na dwor.a ja juz plany spacerowe mialam,chcialam sie zresetowac od tej nauki troche,ale jak bedzie tak zimno to nigdzie nie ide.
Wczoraj caly wieczor mialam skorcze przepowiadajace

Milego dnia u nas slonko swieci,ale jeszcze chlodno