reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No,mala zasnela wreszcie na balkonie, ja mam juz obiad gotowy dla niej i dla nas,wiec teraz nie pozostaje mi nic innego jak siasc do nauki:-p Ooo jak mi sie nie chce:no:

Dorka trzymam kciuki,zeby sie cos ruszylo!
Kicrym u nas tez niedawno byl cyrk,mysmy nie poszli,chociaz byl taki zamiar i Maciek do teraz o tym cyrku wspomina,ze chcialby isc.Pewnie pojdziemy nastepnym razem.

Co to ja mialam jeszcze... nie pamietam,jakas taka otepiala jestem,a jak jeszcze pomysle o tym kolokwium to brrrr:eek: Ide.

reklama
Madzia no my na 4 już od dłuższego czasu. Teraz są po 83.95zł koszt sztuki to ok 63gr , ja tam zakupiłam dwa pudła (po 132szt) bo ostatnio kupiłam nie w promocji i zapłaciłam 53zł za małe opakowanie:dry::confused:w domu używam tych pomarańczowych sleep&play ale jednak nie wchłaniają tak dobrze jak te activ:tak:ja już próbowałam chyba wszystkich dostępnych na rynku pieluch i zawsze z pokorą wracam do Pampersa:-p:-Dwg mnie są najlepsze:happy2:
Dorka najgorsze to wyczekiwanie:sorry2: mówię Ci jedź do szpitala z błahym powodem a zostaniesz tak jak ja;-):-D
Kasia no zarówno Liwka jak i M poszli zaliczyli już pierwszą drzemkę:-p:-D

Kic juz sprawdziłam jak wygląda ten looz;-)
ja tam póki co nie moge sie doczekać wózkowania stokkowego:-)
No my byliśmy w cyrku rok temu
był zadowolony choć bez zachwytu
klaun najbardziej mu się podonał i panie gimnastyczki;-)
teraz pewnie więcej wrażeń by było bo starszy

Madziu udanej nauki życzę
matko wierzę, że Ci sie nie chce
ja miałam sobie słówka w zeszycie zapisywać ale lenia mam mega
zresztą dziś sama to nawet obiadu nie robię

Dorka udanego ktg
jestem ciekawa dlaczego mi tego nie zalecił moj dr
tyle, że zgodnie z planem to nie za 5 dni a za 12 mam prawidłowy termin

za to robię 3 pranie i serio juz pakuję torbe do szpitala bo rzeczy leżą w łóżeczku, a w razie czego nie będę zbierała i panikowała, że P nie wie co zabrać:-)

Renia, ja też nie miałam zalecanego KTG, ale i jedno i drugie urodziłam przed terminem - Mikołaja 10 dni przed a Olgę 4
Dorka, wyczekujemy razem z Tobą!

a ja wcinam słodkości
zgaga murowana ale ciężko się oprzeć
zaraz idę zrobić kuraka z warzywami bo ssanie jednak mam
dziś się oszczędzam to rewolucji skurczowo - porodowych nie ma
moi chłopcy juz dotarli do mechanika, auto oddali a za 2h znowu droga powrotna;-)
ja torbe już spakowałam
nawet uporządkowałam troche w komodzie w sypialni
musiałam odstąpić Ignasiowi trzy szuflady sama zadawalając się dwoma
ale moje dziecko już ma tyle ciuchów, że sie nie łapię co na kiedy;-)

Kasiu no ja w sumie Tyma cc miałam na tydzień przed terminem i tak samo w sumie z Ignaisem:-)
kurcze wkurzaja mnie moje ciotki i takie tam
dziś siostra mojej mamy zaczęła, ze już nie może doczekać się mojego maleństwa ale imię to okropne wybrałam
no co za ludziska
:wściekła/y:moje dziecko - moje wybory
grrrrrr
jak juz się urodzi to wszyscy się przyzwyczaja ale póki co normalnie jakaś zbiorowa nagonka
i to jeszcze tuż przed porodem matke tak wkurzać;-)

dobra idę do kuchni

Renia nie przejmuj sie:tak:
Ja juz po KTG wszystko dobrze Franek ma sie dobrze,kilka skurczy bylo.Ginek zbadal mnie i rozwarcie juz sie robi,mowi ze jestesmy na dobrej drodze.Kiedy mowilam mu o tych skurczach nocnych to sie smial ze maly chce mnie jeszcze pomeczyc:tak:Nic czekamy dalej,ale nawet nie moge G wykorzystac bo chory:-(Zostal mi tylko Kinect:-D Musze moja sisostre zawiadomic zeby byla w pogotowiu:tak:
Koncze bo Misia wariuje:dry: Dzis mam jej dosc ale to chyba taka jest przez to pogode fatalna,upal 30stopni zbiera sie na deszcz ale nic nie pada:wściekła/y:

Renia nie przejmuj się!mi się imię baaaardzo podoba!
Dorka no czyli już bliżej niż dalej:tak::-)kurcze ale się już ekscytuję:-D:-Dkoniecznie się nam tu melduj i pisz eski w razie co:tak:

Myśmy właśnie wrócili z placu zabaw, brudni okropnie:-pzaraz kąpiel, kolacja i spać:) ale mam ochotę ma coś z Maca mmmmmm:-p:zawstydzona/y::-)zrobiłabym sobie pizzę, ale zapas drożdży już się skończył:dry:

Dorka to super, że Franko ma sie dobrze
chyba dotrwasz do terminu co? na to wyjdzie, że w jednym czase będziemy rodziły;-)

a z tym gadaniem o imieniu to po prostu uważam, że jak komuś się nie podoba niech sie nie odzywa
ale widocznie "rodzinka" czuje się mega uprawniona do komentarzy
najważniejsze, że my lubimy tak nazywać nasze dziecko i słodko brzmi jak Tymi mówi o braciszku IGNAŚ;-)

Kic a ja bym loda z polewą karmelową z maca wciągła- oj kolejna zachcianka a nie mam szans na nią

moi nadal w drodze
za godzine zwala się na chałupkę
strasznie się cieszę bo rodziców zobaczę - a ja to taka mała córusia wiecznie stęskniona

Ignaś ma czkawkę - takie moje male wewnętrzne KTG
kot śpi a ja sie nudzę
chyba jednak uwielbiam tupot małych stóp i ryki dinozaurów w wykonaniu juniora
strasznie cicho jak ich nie ma

reklama
Witam rankiem:)
U nas pogoda się troszkę popsuła- nie ma już takiego słoneczka.
Zaraz się zbieram do piekarni, a na 9.30 idę na fitness:tak:no a po południu mama zostaje z Liwką a ja z Kubą idziemy do tego cyrku:tak:
Renia no ja jednak odpuściłam;-)M się nie dał wrobić w wieczorną wycieczkę, a samej mi się nie chciało:-pto widzę Tymi ma podobne zabawy jak mój Kuba:-Du nas jest jeszcze "mały łagar" czyli mały jaguar:-p:-D:-D
Dorcia i jak???:-)

Miłego dnia!

Do góry