Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skurcze przepowiadajace sa,czop pomalu odpada ale jeszcze sie nic nie rozkreca
Jutro KTG,poczekamy zobaczymy

Super ze z Sonka lepiej

,ale ja z tych co nie lubia prasowac

laktacje na razie uratowalam, na cala noc nie starczylo, ale Sara nie ma najmniejszych problemow z przestawianiem sie miedzy butla a piersia, wiec jest super, zeby nie zapeszyc

Co do cesarki, ja te znioslam naprawde kiepsko, ale na pocieche dodam, ze dzis, 10 dni po, oprocz ogolnej slabosci i lekkiego ciagniecia podbrzusza czuje sie swietnie

aaaa mam kilka zbędnych, nowych butelek, potrzebujesz??
:-)
owszem wstaje przy czym się da, chodzi przy meblach/stole/krzesełkach, puszcza się rączką, ale jakoś nie ma zamiaru ruszyć na dwóch nogach na razie, woli raczkować, ale jak
ona normalnie biegnie na czworakach

Kuba tak nie robił;-)

) Chcę go zapisać na lekcje gry na pianinie, mój M twierdzi, że zgłupiałam
poważnie głupi pomysł, jeżeli Kuba mówi że on chce???
po całym dniu na placu zabaw, mam dosć. Musi M tą huśtawkę wkopać na ogródek i będzie trochę lżej
no a Liwa mogłaby zacząć chodzić bo u nas na ogródku sam perz i pokrzywy

Ty tam odpoczywaj, a nie rozmyślaj za dużo;-)dasz radę!ja Ci powiem, że moja mama też praktycznie przez pierwsze 2-3 tygodnie u nas mieszkała (ale spała u siebie, bo u mnie nie ma gdzie) i czasami miałam jej już dość
jakoś chciałam spróbować jak to jest być samą z dwójeczką
oczywiście jak mama wróciła do pracy to po kilku dniach doceniłam jej pomoc;-)no i Ty szybko musisz do siebie dojść bo ja już nowy wózek mam na oku

i też chodzi przy meblach, przy krześle, przy jeździku. No ale ma jeszcze czas, Lena pierwsze samodzielne kroki zrobiła 2-3 dni przed roczkiem.