Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
potwierdzam, robię tak i zawsze działaPabla, trzeba podusia przydusić;-)![]()
;-);-)

no to Flo dzielna dziewczynka, super przyjęła siostrę!

Majka o 5.30,a to i tak lepiej niz wczoraj.Tak naprawde to chyba nie mam co narzekac,bo panna spi jak susel cala noc,mimo tego,ze sie na dworze do 18 wyspala.Pozarla 270 ml z kleikiem to sie dosc najadla na cala noc;-)
u mnie tez by sie przydalo szorowanko,zwlaszcza kabiny,czego szczerze niecierpie,bo o ile lazienke sprzatam 1-2 x w tygodniu,to szyby w kabinie omijam szerokim lukiem

Swedzi jak cholera.
Sielanka się skończyla, zaczął się hardcore: wczoraj wieczorem mlekodajnia odcięła dopływ żarcia...nie wiem, chyba ze stresu i tego rozhuśtania praktycznie stracilam pokarm:-( Młoda wyla dwie godziny, bo się nie było jak podpiąc do cyca, w końcu zdesperowany R o polnocy pognal do Bolesławca i wielbiąc pod niebiosa całodobowe Tesco kupił butelkę i mleko... i to tyle w kwestii bycia eko-matką
Młodsza oczywiscie w końcu obudziła starszą, której tolerancja na dzidziusie drastycznie spadła koło 1 w nocy, jeszcze godzinę kursowalismy zmieniając konfiguracje rodzicowo-dzieciowe, aż w końcu wszyscy o 2 padli...przy czym Sara wstała rześka i glodna już o 3 i potem co 1,5 godziny
Urodziłam kompletne wcielenie R, nie tylko z urody podobne, ale i tak samo żarłoczne.. jak sprawdziłam w książeczce zdrowia, młoda w szpitalu mimo stresów przytyła 300 gram

Jak się uda, to poczytam potem co u Was;-)
Ginek mowil ze jak nie urodzi sie do 20 to 21maja beda wywolywac
Pogadam z nim w piatek czy by nie przyspieszyl w razie czego tego wywolania o tydzien
Wieczoram i w nocy znowu mialam surcze,ale wynika z tego ze przepowiadajace
Dzis rano znowu odszedl kawalek czopu
Juz mam dosc,na spacer nie moge isc bo Misia chora,moze sama popoludniu pojde
G ma jakas wirosowke biegunka,goraczka i wymioty
Jeszcze nam tego brakowalo
mam nadziej ze sie nie zaraze
Trzymam kciuki za Twoja laktacje
Mi tez by sie przydala pani do posprzatania lazienki
Wczoraj troche posprzatalam w lazience ale tylko z grubsza