reklama

Lipiec 2008

No teraz mam wiecej czasu to cos napisze:-D
Survi trzymam kciuki zeby Sarze szybko przeszla jednak ta zoltaczka:tak:Misia byla bardzo zolta ale biliurbiny nie miala wysokiej wiec poszlysmy do domu i to w sobote:tak:
Post wspolczuje bolu glowy:-(Mnie wczoraj tez bolala glowa od tej pogody ale samo przeszlo:tak:
Kic dobrze ze juz zdrowiejesz:tak:Cieplo sie zrobi i bedziesz smigac wozkiem:-D G twierdzi ze urodze 14maja:eek:
Pabla super wiesci,oby tak dalej:tak:
Tosika wszystkiego naj,naj z okazji imienin:tak:
No i Misia ma na oskrzelach z jednej strony szmery:crazy:wiec jeszcze z 2tyg posiedzi w domu:no: Antybiotyk od 7-10 dni we wtorek do kontroli:tak:Moze juz z G tylko pojdzie:-D lekarka powiedziala ze w koncu ma ja z czego leczyc;-)bo zawsze nic nie ma :-D
Do przychodni mamy ok 15 min,a dzis szlysmy 30min:confused2:Co chwile brzuch mi twardy sie robil,albo maly wciskal sie w macice:eek:
Teraz odpoczywam po obiedzie a potem jade z moja siostra do kuzynki,Misia zostaje w domu:tak:

reklama
witam, zmęczona po 1 dniu pracy :cool2:
Dorka i Pabla zdrówka dla dziewczyn
Surv głowa do góry-najgorsze już za Tobą :tak: a jak żółtaczka to mus, nie przeskoczysz; trzymam kciuki, żeby szybko lampy pomogły :tak:

jejku dziewczynki zaraz następne będą tuliły bobaski :-D zazdroszczę normalnie, takie pachnące bobo:-)

Witam wieczorkiem:)
Byłam u lekarza, ale w sumie nic nie dostałam. Najgorsze chyba minęło i nadal mam brać to co brałam, M za to ma antybiotyk i skierowanie do laryngologa- praca w gładzi wychodzi:eek::confused2:
Kuba już nawet ok (tfu, tfu, bo przy nim nigdy nic nie wiadomo:sorry:) był dziś dwa razy w toalecie, więc chyba mu puściło, oby teraz chodził i się nie bał robić:sorry:
Izabelka no po takiej labie to na pewno jesteś zmęczona:-p
Dorka to już lepiej 15,taka fajna data do zapamiętania;-):-p
Post dzięki, wypróbuję jak coś go znowu zaciśnie (oby nie:no:)

Moje jeszcze nie śpią:cool2:oby dwaj siedzą wpatrzeni w myszkę miki:sorry:kurcze Juba nie oglądał tv praktycznie do 2,5lat a Liwa???jejuuu jak ona się gapi w to pudło:confused2::sorry:, no ściankę od pudła;-):-p:-D
mam ochotę na parówki z serem, po całym dniu niejedzenia to chyba mogę sobie strzelić taka kaloryczną kolacyjkę:zawstydzona/y::sorry::-D

spokojnej nocki!

bry wieczor a raczej noc

moje niedawno zasnęło
mam wreszcie czas dla siebie
a jutro ostatnia lekcja italiano przed porodem i później to niewiadomo kiedy więc musze się jeszcze pouczyć
Igi cały dzień grzecznie siedział a teraz zaczyna dokazywac i się prężyć:cool:
nocka pewnie do bani tradycyjnie to bynajmniej sie pouczę

Pat oby szybko żółtaczka minęła i niech wypisza do doma bo tam szybciej wpadniesz w swój rytm z Sarą
no i zdziwiona jestem, że masz pustki w szpitalu
u mnie tzn w tym moim to juz nawet w niedziele wypisuja żeby miejsce zrobić:eek:
w każdym bądź mocno ściskam was obie:-)

Pabla no to supero wieści
oby tylko lepiej
i jednak szpital to nie najlepsze rozwiązanie ale ostateczne
super, że gorączki brak i wyniki lepsze

Kic zbiorowa wizyta u lekarza to wyczyn
szok, że Twój M wogóle zgodził się pojść na wizytę
chyba rzeczywiście źle się czuł
moje ślubne to nawet ze złamaną ręką nie chciało do lekarza
oj szkoda gadać
zdrówka dla Was
i oby Kubus przełamał już ten lęk przed zatwardzeniem
sposób ze śliwkami super!!!

Dorka no to Misie trzyma
tfu tfu Tymi ma się lepiej
kaszlu prawie 0
jutro ostatni dzień bactrimu i już tylko domek witaminki i czekanie na braciszka;-)
właśnie dziś zamówiłam mu lego posterunek policji bo marzy wręcz o tym
to super brat dostanie na przywitanie;-) takie przekupstwo:-)

oki idę powtarzać bo ostatnio wogóle nie siedziałam w języku oprócz słuchania Bocellego, ale to bardziej dla wyciszania się;-)

spokojnej nocki

Hej! Melduję się po leniwym długim weekendzie. W sumie nigdzie nie byliśmy, a wypoczęłam. Strasznie szybko mięło.
Doczytałam co u Was...
Pat, trzymam kciuki za szybki powrót do domu! Ucałuj maleńką!
Kic, mój Miki miał taki sam problem:-(Normalnie płakał, był calutki mokry po wizycie w ubikacji... Strasznie było mi go żal. Dawałam właśnie śliwki i taki syrop homeopatyczny - lactulosum (chyba), poza tym jugrty naturalne. Oj męczył się bidulek strasznie. Zdrówka dla Was!
Izabelka, super, że weekend taki udany
Renia, Dorka, Wy już tuż, tuż. Szybciej Dorka będzie tulić Franula:tak:
Post, teraz w mieszkaniu z psem jest luuuzik. Ale jak była młodsza, to było ... ciekawie;-)
Pabla, super, że z Sonią lepiej:tak:
Kate, trzymam kciuki za powodzenie leczenia. A sąsiad atrakcyjny? ;-)
Nie wiem co miałam jeszcze pisać... Jednak nie ma co robic sobie przerwy od BB:sorry:
Aaaa, Tosika, wszystkiego najlepszego z okazji imienin:tak:

Hej Śpiochy :)Surv na wywczasach to towarzystwo podsypia widzę :)Kasia...nie ma to jak się dobrze wylenić.Renia to już teraz laba i się szykuj na bobaskowoKic..właśnie też czytam że wszyscy do lekarza..wow..zdrówka życzęmy sie szykujemy do przedszkola właśnie, czekam aż się młoda ubierzeoo właśnie jużmnie globus przeszedł ale dostałam okres więc czuję się dalej bosko :)do wieczorkapa

Hej!
Mysmy wlasnie z p-la wrocily,a zanim zesmy pojechali to zdazylam chate ogarnac,poodkurzac i pranie zrobic,zaraz musze powiesic.
No ,ale jak panna od 4.40 nie spi,to ja o 7 zmoglo,wiec musielismy czekac az wstanie.
Na dniach maja przyjsc wymierzyc okna na zaluzje ,a jak to nie pomoze,to w psychiatryku wyladuje:cool:

Pat trzymamy kciuki za wyniki &&&& to niezle musi byc zolta:szok: Moja tez byla,ale jakos udalo nam sie nawet bez lamp obejsc.
Renia jak nocka,naukowo? ;-)
Dorka widze,ze ty juz niecierpliwa ;-) korzystaj jeszcze poki mozesz np.ze spania:-D
Kicrym to dobrze,ze z Kuba lepiej,wlasnie zapomnialam o tych czopkach.Zdroakw dla Was!

Co do sandalow to ja w tym i w poprzednim roku postawilam na piankowe,bo te inne to strasznie ciezkie mi sie wydawaly.W tamtym roku mielismy cos w tym rodzaju
t_p_list_m

a wtym kupilam takie
t_p_list_m

jednak te Nike o wiele lepiej sie na nodze trzymaly,ale rozmiaru niet,bo najwiekszy byl 26.

Wczoraj w miare lekkie i miekkie z Zygzakiem widzialam w CCC,ale juz drugich nie bede kupowac.

Oki ide to pranie powiesic,zjesc snaidanie i na spacer ,bo fajna pogoda.
Maciek dzisiaj z p-lem idzie do dentysty,ciekawe czy wszystko jest git.

Jestem! U nas dziś chłodnawo - rano w porywach 6 stopni
Post, to jak nie urok, to sraczka ;-)
Moje też w przedszkolu - zadowolone po przerwie. Miki ma jakiś imprezowy czas - tańce w czasie dnia otwartego, jakieś wierszyki i pewnie wszyscy szykują się na dzień mamy i taty.
A dzis idziemy do mojej chrzesnicy na urodzinki :-)

reklama
Surv to fantastico, że do doma jedziecie:-)

Post na globusy jest jedna metoda;-) tzn żeby wstrzymać na jakiś dłuższy czas i nie mówię o ciągłym braniu tabletek;-) Tylko z F musisz pogadać

Madziu fajne te piankowe bo one jak się zmoczą to nic się z nimi nie dzieje
tez musze takie kupić Tymowi ale to juz bliżej lata

Dorka i jak sie dziś czujesz? wszystko pod kontrolą?

Kic i jak samopoczucie? macie się lepiej?

Kasiu mówisz, że wybyczyłaś się? a jak prasowanie? bo moje znowu urosło i już nie moge się dłużej opierać i dzis poprasuję

Ja juz po lekcji
następna to niewiadomo kiedy, ale może między karmieniami sobie choć słowka powkuwam

wczoraj P zakupił sofke dla babci na miesięczny pobyt;-)
Tymi zadowolony - bedzie spał z ukochaną babuszka bo sofa dwuosobowa prawie
już odlicza dni do piątku:-)

a dziś moja kocica zsikała nam sie na łóżko
wszystko do prania włacznie z pokrowcem materaca
oj zła byłam jak diabli na oszołoma - pierwszy raz pokazała charakterek
a to wszystko przez obróżkę - wczoraj dostała z okazji roczku z dzwoneczkiem
nam sie podobało a jej najwyraźniej nie i nawet nie wiem jak ją sama zdjęła i gdzie ją posiała
jeszcze tego mi trzeba było na finish - ale chciałam kota to mam

oki ide szykować obiad - dziś gotowce; zupa z wczoraj, gołąbki ze sklepu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry