Renia..witaj i gratki mamusiu

pełno kropelek jest na brzuszki, esputicon, sambucol woda koperkowa Gripe Waser jakoś tak, no i sab simplex ale dostępny tylko na ebau albo w niemczech.
Ja polecam masaz brzuszka z przyciąganiem nóżek do brzucha...takia kółeczka, no i kąpiel dobrze robi w ciut cieplejeszej wodzie...generalnie byle było ciepło w brzuszek, pieluszki też stosowałam, no i genralnie dużo na brzuchu wtedy sie sam masuje...aa a na głodomorów to dobra jest pozycja karmienia taka że leżąc na plecach nakładasz ssaka tak że prawie leż na brzuchu, nie leci mu tak, no i można robić przerwy..
się rozpisałam, ale u nas wszystko było przetestowane

...młody ulewał mocno tak ze 3 miechy, potem było lepiej
Dorka..ale Cię zwodzi...wiem jakie to wk...., ale powiem Ci że z Cinkem to już nie miałam takiego ciśnienia jak z młodą, wkońcu ten termin porodu to jest tak pi razy drzwi...więc trudno stwierdzić czy jestes po terminie czy nie...kciukasy trzymam za piekną akcję porodową

Surv...no proszę.....u nas też były lody po kościele :-), a teraz próbują zasnąć

...Ciekawam jak tam diagnozy lekarzy nad nóżkami młodej, młoda miała ciut wygiętą jedną stopę i kazali nam masować nóżkę, sama się w sumie naprostowała..co 2 godziny w nocy???? ło matko, mam nadzieję że macie ją w łóżku i nie wstajesz co te 2 godziny do niej

i nie wiem co jeszcze
ja w piątek wróciłam z integracji, miło było, alko pod kontrolą więc nie zdychałam zbytnio, nawet po imprezie rano na wycieczkę minigórską się wybrałam:-)
jak będą fotki to wkleję
piesa zaszczepiona 56 zeta

..cóż, przeczołgałam w sobotę 2 godziny po lesie...piese niezniszczalna
teraz się lenię aczkolwiek maszyna rozłożona nieustannie bo powinnam szyć...może zasiądę choć na godzinkę
dobra znikam
paaaaaa