tez zagladam co jakis czas,ale zadnych wiesci od Dorki niet
Coz ten Franek tam wymysli
Kicrym gdzie ta moja energie widzisz
Taki sobie dzien laby zrobilam,wiec staram sie troche poogarniac,ale nie zeby jakies gruntowne porzadki.Co widze to sprzatam,ale w wiekszosci sciemniam;-)Podlogi pomylam,bo mi ktos krzeslem jakies dziwne czarne slady porobil w kuchni, pomalu wychodze z papierow na stole,przy okazji kibel umylam.Obiadu nie gotuje,bo mamy zupe od mamy;-)Majka dzisiaj tez sloiczkowa.
Wlasnie jej wyskoczyly jakies plamy na raczkach i nie wiem czy to po zupce czy po moich rafaelkach czy moze od pepsi.W sumie ja juz malo karmie,wiec watpie,zebym ja zawinila,bardziej od zupki ale tez tam zadnych nowosci nie dawalam
Moze za duzo kaszy wsypalam
Jak sie objawia alergia na gluten?
a co do energii to chetnie mi sie przyda na popoludnie,bo wtedy to sie dopiero zaczyna jazda z dwojeczka.
Sylcia podziwiam cie z tym myciem auta
nie wygodniej na myjnie?

Coz ten Franek tam wymysli

Kicrym gdzie ta moja energie widzisz

Wlasnie jej wyskoczyly jakies plamy na raczkach i nie wiem czy to po zupce czy po moich rafaelkach czy moze od pepsi.W sumie ja juz malo karmie,wiec watpie,zebym ja zawinila,bardziej od zupki ale tez tam zadnych nowosci nie dawalam

Jak sie objawia alergia na gluten?
a co do energii to chetnie mi sie przyda na popoludnie,bo wtedy to sie dopiero zaczyna jazda z dwojeczka.
Sylcia podziwiam cie z tym myciem auta