reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

tez zagladam co jakis czas,ale zadnych wiesci od Dorki niet:dry:
Coz ten Franek tam wymysli:confused:

Kicrym gdzie ta moja energie widzisz:confused: Taki sobie dzien laby zrobilam,wiec staram sie troche poogarniac,ale nie zeby jakies gruntowne porzadki.Co widze to sprzatam,ale w wiekszosci sciemniam;-)Podlogi pomylam,bo mi ktos krzeslem jakies dziwne czarne slady porobil w kuchni, pomalu wychodze z papierow na stole,przy okazji kibel umylam.Obiadu nie gotuje,bo mamy zupe od mamy;-)Majka dzisiaj tez sloiczkowa.
Wlasnie jej wyskoczyly jakies plamy na raczkach i nie wiem czy to po zupce czy po moich rafaelkach czy moze od pepsi.W sumie ja juz malo karmie,wiec watpie,zebym ja zawinila,bardziej od zupki ale tez tam zadnych nowosci nie dawalam:dry: Moze za duzo kaszy wsypalam:confused:
Jak sie objawia alergia na gluten?

a co do energii to chetnie mi sie przyda na popoludnie,bo wtedy to sie dopiero zaczyna jazda z dwojeczka.
Sylcia podziwiam cie z tym myciem auta:tak: nie wygodniej na myjnie?

reklama
Kic, serio chodzicie po mieszkaniu w butach? Nie wyobrażam sobie. Ja na bosaka albo w skarpetkach. Od wielkiego dzwonu w kapciach. A mój m w ogóle pantpfli nie ma, dzieciaki w mieszkaniu też nie mają\
Madzia nic a nic nie popiłam. Może właśnie w tym szko[puł. Powinnam % zapodać, to byłabym zdrowa;-)
Surv, to faktycznie złośliwe sierściuchy ;-)
E głowa dalej mnie ćmi:dry:

Hej. Mam neta w komorce,ale cos nie moge odczytac ostatnich postow. Na razie postepow brak. Bede dawala znac sms-ami

widze, ze juz Dorka sama sie odezwala, to dodam tylko, ze wczesniej do mnie pisala, ze ten brak postepow to po probie oxy, wiec jutro powtorka:baffled: ja jedna reka pisze z mloda przy cycu, wiec odewe sie potem;-)

Dorka czekamy na postepy w skurczach i rozwarciach

Surv no moja kocica też zagubiona i zsikała sie na łóżko TTyma 2gi raz
ponoć to objaw stresa u kota
ale ja dziekuje za takie stresy

Madzia ja mam mamę teraz więc od rana zrobione wszystko - normlalnie czuje sie jak Alexis z Dynastii (gwiazdorzę;-))

Kasiu współczuję bólu głowy
pewnie na te burze które juz zapowiadają i ostrzegają

Sylcia jaka ty samodzielna jesteś
takie rzeczy jak koszenie i mycie auta zawsze zostawiam P
ale on jest na miejscu więc zrozumiałe

Kic oby Twoje zawsze tak ślicznie spały

Kurcze ja notorycznie głodna jestem a nie mam co jeść
teraz biszkopty wpylam a niedawno obiad jadłam
do tego jeszcze wypróżniam sie przy pomocy czopka :-) więc ciekawie
robię kocioł w brzuchu

jeszcze nie odespałam bezsennych nocy szpitalnych wiec zmykam póki godzina będzie snu jeszcze Ignasia

Hejka:)
My już po występach:tak::-)słodko było:-)
Surv i jak??masz jakieś info od Dorki??
Renia kiedy na spacerek się wybieramy??:-):-)
Kasia nooo:tak:pewnie że jak mam klapki to zrzucam w przedpokoju i też na bosaka chodzę, ale jak mam jakieś sznurowane to nie ściągam, ja mam wszędzie panele bądź płytki, więc przejadę ścierą i już czyste:happy:teraz trzeba sprzątać i sprzątać, bo Liwka jest wyznacznikiem poziomu syfu :-p:-Djej kolanka od razu mi podpowiedzą że trzeba znowu umyć podłogi:-p
Madzia no jak to gdzie, już wyprane, powieszone, wymyte:-p:-Dod rana tylko sprzątasz:-p;-):-D

Dzieciaki śpią, Liwka dziś spała tylko raz:szok::szok:dałam ją dzisiaj do mamy do żłobka (jak szliśmy do p-la na występ) i bidulka płakała:szok::-(ech trochę się boję co to będzie od września:baffled:Kubę jak zostawiałam to nawet za mną nie jęknął, a ta była godzinę i wyła:dry:
Spokojnej nocki!

Kic, pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale nie wyobrażam sobie chodzić w butach cały dzień;-)
Nie ma wieści od Dorki... To idę spać:tak:

Witam rankiem:)
Już myślałam, że będę gratulować, ech Franek, ale z Ciebie uparciuch:sorry2:
Kasia nie no, jak wiem że nie będę już wychodzić to ściągam przecież, ja nie wyobrażam sobie za każdym razem ściągać butów;-)jak wiem że np przyszłam z Liwką ze spaceru a za 10-20min będę wychodzić to już nie rozbieram butów:-p

Liwa jeszcze śpi, Kuba gra na Iphonie, zaraz się powoli będziemy ubierać:)
U nas pogoda super, więc dziś całodniowy spacer musowo:-D
miłego dnia!

reklama
Oj Franek uparciuch !!!
Kicrym
jeszcze spi czy juz spi??? bo moja sie wlasnie kladzie na drzemke:-p Chce ja jeszcze przetrzymac,zeby miala dwie drzemki w ciagu dnia, a nie trzy.
Sobie ostatnio wymyslila kupe po nocach robic,a potem jest min. godzina wiercenia:angry: i jak gdyby nigdy nic zbudzila sie o 5.20:baffled:,ale jeszcze usnela i w sumie nie wiem o ktorej wstala,bo jak sie obudzilam o 7 to juz niespala,K nie bylo,a Maciek bajki ogladal.

Renia ale ci dobrze z mama.Ja tez biszkopty wpierdzielalam rowno:-p,no bo jak czekolady nie mozna,a cos slodkiego trzeba to biszkopty jak znalazl.Teraz to jeszcze lody mozna podjadac.
Jak Ignas ,daje pospac?

Kasiu z glowa lepiej?

Laba sie skonczyla,trzeba sniadanie zjesc,dziecko na balkon wystawic i do nauki:baffled:

Do góry