kicrym
Mamy lipcowe'08
Hejka
a co tu takie pustki??
Wszystkie śpią??
Dorka rodzisz???
Renia i jak się czujesz??
U nas pogoda fajna, mama zabiera Kubusia na wieś więc będę miała luz jako taki z Liwką;-)
Wczoraj Kuba pojeździł na rowerze - niby naprawiony, bo dopiero co odebrany z serwisu- i d*** znowu to samo
już nie piszę o poziomie tego serwisu, bo jakiejkolwiek obsługi brak, więc dziś znowu idę z tym rowerkiem niech naprawią porządnie bo kasę wzięli
Miłego dnia!
a co tu takie pustki??
Wszystkie śpią??
Dorka rodzisz???
Renia i jak się czujesz??
U nas pogoda fajna, mama zabiera Kubusia na wieś więc będę miała luz jako taki z Liwką;-)
Wczoraj Kuba pojeździł na rowerze - niby naprawiony, bo dopiero co odebrany z serwisu- i d*** znowu to samo
już nie piszę o poziomie tego serwisu, bo jakiejkolwiek obsługi brak, więc dziś znowu idę z tym rowerkiem niech naprawią porządnie bo kasę wzięli
Miłego dnia!
Niby objawow typowo porodowych brak,ale jest nadzieja bo poniedzialek blisko
Maly cos mniej sie rusza mam nadzieje ze to wlasnie jeden z objawow(oby!!!)
Nóżki moim zdaniem wcale się nie naprostowały, to chyba trzeba w szyny włozyć, żeby się wyrównało, ale zobaczymy w srodę. A Sara bez gipsu w końcu zwazona porządnie i dziewczynka 800 gram przybrała w 3 tygodnie
to u Was rzeczywiście taka wieś nie wieś
Na duże bóle brzuszka daję Sab Simplex i coś tam pomaga, ale nie jakoś spektakularnie. W Niemczech stosują też (do masowania chyba) olejek z czarnuszki - siostra ma mi w czerwcu przywieźć, to zobaczymy. N a brzuszek można tez kłaść ciepłą pieluchę, albo masowac czy nóżki do brzuszka podciągać;-) No i młoda robi się coraz bystrzejsza, już nie tylko je, spi i wydala, ale często lezy i wślepia się okrągłymi oczkami w siostrę, matkę czy misia;-) A Ty gdzieś za tydzień powinnaś już dawać radę nawet bez paracetamolu, mnie w sumie zaczęło odpuszczać, jak ze szpitala wyszłam.