reklama
Renia gratulacje!!!!!!
Ale Ignaś duży. To będziesz miała dwóch przystojniaków ,oj będą panny pod oknami wystawały:-):-)
Surv nawet nie widziałam,że Sara ma gips, rzadko zaglądam ostatnio
Dorka no to czekamy na wieści od Ciebie
Ale Ignaś duży. To będziesz miała dwóch przystojniaków ,oj będą panny pod oknami wystawały:-):-)
Surv nawet nie widziałam,że Sara ma gips, rzadko zaglądam ostatnio
Dorka no to czekamy na wieści od Ciebie
Dzięki za gratulacje
Ja niestety od dobrej godz znowu cierpię. Ale dam radę nie wolam. Na sali mam cc z wczoraj i widzę słyszę ze śpi to nie będę robiła rumoru z pielęgniarkami. Pewnie ok 6 bedą chodziły
Dziecko na noworodkach i jestem spokojna choć z tego powodu
W południe pewnie pionizacja. Marnie to widzę
Surv serio słabe te znieczulacze maja choć dziewczyna obok mówi ze była totalnie zamroczona
Ja niestety od dobrej godz znowu cierpię. Ale dam radę nie wolam. Na sali mam cc z wczoraj i widzę słyszę ze śpi to nie będę robiła rumoru z pielęgniarkami. Pewnie ok 6 bedą chodziły
Dziecko na noworodkach i jestem spokojna choć z tego powodu
W południe pewnie pionizacja. Marnie to widzę
Surv serio słabe te znieczulacze maja choć dziewczyna obok mówi ze była totalnie zamroczona
Witam rankiem
Kuba w p-lu, Liwa właśnie zasnęła
ale cóż się dziwić jak Kuba dziś znowu zarządził pobudkę przed 6 i obudził Liwę zaraz po
Renia oby ból szybko minął
Dorka melduj się;-)
:-)
Kasia oglądałaś wczoraj YCD??ech chciałam żeby ten Staszek został:-
happy:
Na dzisiaj planów brak, na razie jest mega zimno
miłego dnia!
Kuba w p-lu, Liwa właśnie zasnęła

Renia oby ból szybko minął

Dorka melduj się;-)

Kasia oglądałaś wczoraj YCD??ech chciałam żeby ten Staszek został:-
Na dzisiaj planów brak, na razie jest mega zimno

miłego dnia!
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej
Reniu dziś na pewno będzie już lepiej, a oby jak najszybciej minęły wszystkie dolegliwośći.
Dorka daj znać ;-)
Kic no moje ładnie spały do 6:30. Co do YCD to oglądałam, i też wolałam aby został Staszek, a wyleciał Bartek. Ale cóż
Cieszę się tylko że Igor wrócił
:-)
Ja dziś jadę ok.13 z dziadkiem do lekarza do Sącza, a innych planów brak. Też zimno, mokro i wieje, brrrr Dobrze że od jutra ma być lepiej.
miłego dnia.
Reniu dziś na pewno będzie już lepiej, a oby jak najszybciej minęły wszystkie dolegliwośći.

Dorka daj znać ;-)
Kic no moje ładnie spały do 6:30. Co do YCD to oglądałam, i też wolałam aby został Staszek, a wyleciał Bartek. Ale cóż

Ja dziś jadę ok.13 z dziadkiem do lekarza do Sącza, a innych planów brak. Też zimno, mokro i wieje, brrrr Dobrze że od jutra ma być lepiej.
miłego dnia.
Nie oglądałam YCD, bo u nas, jak jest nawet marny deszcz, to nie ma n-ki
Ale wiem kto odpadł. A co sie dzieje temu Mateuszowi ślązokowi, że musiał odejść?
Sylcia, dlaczego jedziesz do lekarza?
Renia, trzymam kciuki, żeby pionizacja poszła błyskiem i bezboleśnie. Ale fajnie mieć internet w komórce
U nas dalej nieciekawie z pogodą. Pocieszcie mnie, że u Was już lepiej, to i do nas przyjdzie

Sylcia, dlaczego jedziesz do lekarza?
Renia, trzymam kciuki, żeby pionizacja poszła błyskiem i bezboleśnie. Ale fajnie mieć internet w komórce

U nas dalej nieciekawie z pogodą. Pocieszcie mnie, że u Was już lepiej, to i do nas przyjdzie
Melduje sie ze u mnie dalej nic
Cos czuje ze do poniedzialku poczekam
Wczoraj G bolala glowa i cos zle sie czul(znowu
) i nici z sex-u
W nocy zlapaly mnie skurcze ale na kupe
Myslalam ze sie zaczelo oczyszczanie przed porodem ale surczy porodowych brak tylko przepowiadajace
Czop odchodzi wlasciwie codzienie,nie wiem ile tego jeszcze tam jest
Renia dasz rade,fajnie ze Ignas ssie
Survi daj znac co z mala
Kic jak spodkanie z siostra?
Milego dnia zycze,u nas zimno i deszczowo dzis siedze w domu i nic nie robie
Wczoraj podloga u myta na kolanach i nic,wiec dzis dam sobie spokoj

Renia dasz rade,fajnie ze Ignas ssie

Survi daj znac co z mala

Kic jak spodkanie z siostra?
Milego dnia zycze,u nas zimno i deszczowo dzis siedze w domu i nic nie robie

reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Dorka chyba to czekanie najgorsze, dobrze że poniedziałek blisko, ale może uda się wcześniej 
Kasiu Mateusz ma jakąś kontuzję, i nawet potrzebna będzie operacja.
A do lekarza zawożę teścia, bo w lipcu ma mieć operację na biodro, i dziś jedzie po skierowanie do specjalisty do Tarnowa ( tam też będzie operacja).

Kasiu Mateusz ma jakąś kontuzję, i nawet potrzebna będzie operacja.
A do lekarza zawożę teścia, bo w lipcu ma mieć operację na biodro, i dziś jedzie po skierowanie do specjalisty do Tarnowa ( tam też będzie operacja).