reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Kawał chłopa się urodził! Gratulacje dla dzielnej mamy!:tak:

Dorka, wiem swinie jesteśmy, żeśmy Cię z kolejki wypchnęły:-p Ale za to Franek jest w tym sezonie najbardziej oczekiwanym dzieckiem na BB:-)

Kic, podeślij mi - może uda mi się coś z tym zrobić - a jeśli masz opcję w kom wyślij na maila, to jeszcze lepiej tak:tak:

Dziewczyny moje dziś dość marudne, bo na dworze zimno, a one jak to wiejskie dzieci w domu się duszą, ale w końcu udało się osiągnąć status quo i jedna śpi, a druga się bawi:tak:

Hej żyje
Boli okrutnie
Teraz Ignaś był 2h na cycu:-) ssie jak stary:-)
Ja na środkach które słabo działają tzn krótko

Ogólnie szczęśliwa bo syn zdrow
No i cały Tymek:-)

Kic Pat dzięki za info o urodzinach i fotkę

Dorka Sciskam i czekam
W najgorszym wypadku bedzie poniedziałek wiec tuż tuż

Buziaki

Renia, no niestety, teraz chyba taka moda, że dają dyskretnie działajace środki przeciwbólowe - moje moim zdaniem nie działały wcale:-p Ale najgorsza pierwsza doba, jutro o tej porze będziesz już po pionizacji i będzie dużo lepiej:tak: No i zbieraj siły, bo urodzilaś sobie spory słodki ciężar do noszenia:tak:

U nas popołudnie w miarę spoko, nawet się przespałyśmy, teraz już zaczyna się wieczorny marud, ale mam nadzieję szybko uśpić panienki, bo jutro rano trzeba wstać i do Wrocka jechać do ortopedy. Mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej w sprawie dalszego leczenia Sary - na zdjęcie gipsu na stałe nie licze, ale wymienić na pewno trzeba, bo panienka rośnie i ciasno się robi:sorry2:

reklama
Renia super że się odezwałaś! ściskam mocno żeby tak nie bolało i szybko się zagoiło!buziaczki!fajowo, że młody ssie, przynajmniej jeden problem z głowy:tak:
Surv dzięki za pomoc:tak:koniecznie nam daj znać co i jak z Sarą:)trzymam kciuki żeby były same pozytywne wieści:)
Dorka już lada dzień:tak:

Ja dziś idę do siostry na winko(wczoraj miała urodziny), kładę dzieciaki i idę odetchnąć od towarzystwa:-p
spokojnej nocki!

Do góry