reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej
ja jeszcze nocką zaglądam
już sie szykuje do spania
głodna jestem jak wilk ale niestety zakaz spożywania pokarmów
obejrzałam serialik, rzucę okiem na teczke czy czegos nie zapomniałam i spać
jutro 6 rano pobudka bo o 7 w szpitalu mam sie meldować

jak juz dojde do formy to się odezwę
P wysle info o nas

dobrej nocki
trzymajcie kciuki

reklama
Renia kochana trzymaj się, kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :tak:

ja przelotem, zawalona papierami
buziaczki dla wszystkich

Hej
Czekam
Jeszcze wyniki i anestezjolog
Ciut nerw ale z wyczekiwania bo do południa bedzie dopiero akcja

Dorka snilo mi sie dzis ze urodzilas przede mną:-)

Trzymajcie kciuki

Hej
Renia kciuki mocno zaciśnięte :tak: Ucałuj Ignasia jak już z Tobą będzie.
Dorka jak tam?

Ależ dziś paskudna pogoda, zimno i pada, jak dobrze że mam auto to raz dwa młodzież porozwoziłam :-)

Miłego dnia.

Witam rankiem:)
U nas też pogoda paskudna, ale obiecałam Kubusiowi że po p-lu pójdziemy oglądać dźwigi:dry::happy2:
Renia trzymam kciuki!ucałuj Ignasia jak już będzie po drugiej stronie brzuszka!
Dorka bidulko, trzymaj się kochana, jeszcze kilka dni i Franio będzie z Wami:tak:
Iza właśnie tych papierów się boję jak wrócę do pracy:sorry2:przez ten rok się bardzo dużo pozmieniało, więc czeka mnie wyzwanie, żeby nadążyć za koleżankami:dry:

Liwa śpi, idę na jakieś śniadanie i muszę podłogi przelecieć:-p
miłego dnia!

Renia kciuki zacisniete!!!!

U nas tez zimno i wieje. Mi leb peka.
Maciek z wlasnej nieprzymuszonej woli spal u babci:szok: pierwszy raz.Moja siostra go do p-la zaprowadzila,bo od nich to blizej niz od nas.
Majka wczoraj na szczepieni super,tylko sie skrzywila,w szoku bylam,ze sie nie poryczala.Za to po poludniu byl cyrk,jeszcze chyba nigdy tak nie plakalo biedactwo i strasznie spiaca byla,poszla spac przed 20 i nawet w nocy nie spiewala.Ale pobudka definitywna o 6:sorry:
ide karmic zarloka.

Renia, kciuki zaciśnięte!!!
Kic, raz dwa nadrobisz zaległości! Przecież Ty zdolna jesteś
Madzia, zuch dziewczynka z Majki!
U nas również paskudnie i tak ma być przez cały dzień, ale jutro już chyba bez opadów:tak:
Aaaa, Kic strasznie mnie kusi, żeby zabrać się z koleżanką w niedzielę do Bytomia na wystawę psów;-)

Witam 2w1 u mnie dalej nic:eek:
Renia kciuki&&&&&&&&&&&&&:tak:Chyba juz nie dam rady przed Toba urodzic:-DUcaluj Ignasia:tak:
Kasia u nas pochmurno ale nie pada:tak:
Madzia to fajnie ze Maciek zostal u babci:tak:Majka biedulka:-(
Kic niedaleko od nas stoi dzwig i Misia za kazdym razem Go podziwia:tak:
Survi jaki spanie maja dziewczyny:szok: nie ma jak wiejskie powietrze:tak:
Mi nadal sie nic nie chce:no:Zmylam podloge na kolanach,wczoraj z G troche sie poprzytulalismy i czekam:tak:Moze dzis powtorzymy to:-D
Milego dnia zycze

reklama
dziewczyny dostałam smsa " Ignaś ma 3,7kg, 53cm i urodził się o 11.15. Mamusia i synek zdrowi i czują się dobrze:) "
nie mam zapisanej Reni w kom, więc nie wiem czy ona czy P:-p:-Ddostałam też zdjęcie ale mam obecnie inny telefon i nie dam rady przerzucić na kompa:dry:komu mogę przesłać???

Do góry