Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
G dopompowal kola i teraz sam jedzie

Potem cycek,przebieranie,cycek byla 1.30
Potem pobudka o 4,potem maly cos nie mogl zasnac i tak do 7 spalam z przerwami,a o & juz wzielam go do siebie.Potem uczesalam Misie i juz sie nie kladlam
jestem padnieta i zaraz ide sie zrzemnac

Asi chłopczykowi też nie bardzo dziala, bo to generalnie jest środek na wzdecia dla dorosłych... my jeszcze probowaliśmy oleju z czarnuszki do masażu, też niemiecki wynalazek i owszem działa uspokajająco, ale tylko w momencie masowania. Sara też ma już fest kolki, przestawia się chyba na robienie kupy raz na tydzień i są jazdy nieludzkie...ja na szczęście w pracy więc R się pałuje z nią, ale ryk niesie się po całym powiecie...ja nawet nei myslę ile to potrwa, bo Flo miała jakieś 7 mcy
Moja Olga cos od wczoraj pokaszluje ale mam nadzieję, że nic groźnego sie nie rozwinie.
Byliśmy u znajomych, a tam nikt nie był zainteresowany, więc odpuściłam, bo miałam nastawione nagrywanie. Przy czym okazało się, że d...a a nie YCD mi się nagrało
Wiem, że finał jest w necie, ale teraz, wiedząc, że Brajan wygrał, jakoś nie chce mi sie oglądać. Wolę książkę czytać ;-)
no i mam tak samo-jak nie obejrzę w tv to w necie jakoś mi się nigdy nie chce
u Liwki na szczęście nie było takich problemów, dla zasady i lepszej pracy jelit robiłam masażyk.

Właśnie byłam (chyba) na ostatnim spacerku moim stokke'usiem:-

trzymam kciuki żebyś sama dała radę

już ostatnio mu narzekałam, że dzieci mają za dużo ciuchów i ma mnie pacnąć jak im coś jeszcze kupię
no ale jak się nie oprzeć legginsom za 5zł;-)