reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

moje nadal śpią
jak dobrze jak cisza w domu
ja robię już sobie obiadek - mama wyjechała i czas samej sie zając garami;-)

Kic też czekam słonka;-)
no a z brzuszkiem wiem, że trzeba przeczekać
męczące ale kiedyś się skończy;-)

reklama
Witam
Kic wozek super sie sprawuje:tak:G dopompowal kola i teraz sam jedzie:-D
Renia wspolczuje problemow brzuszkowych:tak:
Survi to masz pelna chate:-D
Kasia to wam sie nie nudzi:-D
My tez ogladamy mecze tzn ja jedym okiem tylko:-) Wiecej sledze co w necie sie dzieje:-D
Wczoraj pozno sie polozylam(po 23),wiec stwierdzilam ze poczekam az maly sie obudzi(zwykle wstaje ok 24),a maly zrobil mi psikusa i obudzil sie o 0.30:baffled:Potem cycek,przebieranie,cycek byla 1.30:rofl2: Potem pobudka o 4,potem maly cos nie mogl zasnac i tak do 7 spalam z przerwami,a o & juz wzielam go do siebie.Potem uczesalam Misie i juz sie nie kladlam:no:jestem padnieta i zaraz ide sie zrzemnac:tak:
Milego dnia zycze,u nas pogoda super:tak:

hej
ja też padam ze zmęczenia
właśnie zamówiłam sabsimplex
może to coś pomoże
przyjaciółka strasznie zachwala więc mam nadzieję, że i u nas się sprawdzi
oby tylko jak najprędzej przyszło bo oszaleję
serio męcza go kolki okrutnie
z Tymim tego nie było

a jutro o 9 wizyta u lekarza
będziemy się wazyć
oki idę coś zjeść, kąpiel i spać
P czuwa przy Ignasiu i też już ma dość

Renia, oby pomogło...ale u nas nie pomaga:baffled: Asi chłopczykowi też nie bardzo dziala, bo to generalnie jest środek na wzdecia dla dorosłych... my jeszcze probowaliśmy oleju z czarnuszki do masażu, też niemiecki wynalazek i owszem działa uspokajająco, ale tylko w momencie masowania. Sara też ma już fest kolki, przestawia się chyba na robienie kupy raz na tydzień i są jazdy nieludzkie...ja na szczęście w pracy więc R się pałuje z nią, ale ryk niesie się po całym powiecie...ja nawet nei myslę ile to potrwa, bo Flo miała jakieś 7 mcy:no:
Moze jutro uda się więcej popisać, bo praca + dwoje niemowlat z kolką + nadpobudliwa 4-latka to trochę za duzo jak dla mnei:-(

Kic, nie ma tak dobrze. Dzieciaki tylko odśpiewują przyśpiewki i doping, ale szybko się nudzą. Miki zdecydowanie dłużej wysiedzi na wyścigach formuły 1 ;-)
U nas pogoda też do bani, ale w weekend ma być ładnie i dobrze, bo w niedzielę imprezka na działce dla dzieciaków. Przeglądałam internet w poszukiwaniu przepisów na sałatki i inne bajery ;-)
Ojej, to maluszki brzuszki męczą. Bidusie i dzieci i Wy:sorry2:Moja Olga cos od wczoraj pokaszluje ale mam nadzieję, że nic groźnego sie nie rozwinie.
Surv, ale masz polkę - nie dość, że maluszek, to jeszcze szczenię:szok:
Aaa Kic pytałaś o YCD - wiesz, że nie oglądałam:szok:Byliśmy u znajomych, a tam nikt nie był zainteresowany, więc odpuściłam, bo miałam nastawione nagrywanie. Przy czym okazało się, że d...a a nie YCD mi się nagrało:wściekła/y:Wiem, że finał jest w necie, ale teraz, wiedząc, że Brajan wygrał, jakoś nie chce mi sie oglądać. Wolę książkę czytać ;-)

Witam rankiem:)
Kasia no Brajan wygrał, ja się cieszę z takiego werdyktu-też tak głosowałam:-pno i mam tak samo-jak nie obejrzę w tv to w necie jakoś mi się nigdy nie chce:) aaaa no bo już myślałam że mój Kuba tylko taki "kibic":-p
Surv, renia współczuję z akcjami brzuszkowymi:baffled:u Liwki na szczęście nie było takich problemów, dla zasady i lepszej pracy jelit robiłam masażyk.
Dorka no skończyło się spanie do 10;-):-p:-D
aaa Madzia nie wiem na jakim teraz masz mm Majkę ale 22.06 w Rossmanie będzie Hipp bio combiotic (ja mam na tym Liwkę od początku) ta duża puszka 800gr za 24.59. Opłaca się baaardzo bo regularna cena to 41zł:tak:

Dziewczyny czy któraś zmieniała adres w tym roku, czy lista z zamkniętego jest aktualna??zerknijcie proszę w wolnej chwili:tak:

My zaraz się zbieramy do p-la, a potem chyba do selgrosa podskoczymy. Pogoda taka sobie.

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Siedzę dziś na opiece, bo idę z Olgą do lekarza. Cos pokaszluje, ciut ciepła, a w niedzielę imprezka na działce, to musze ją skutecznie podkurować. Pranie się robi, zaraz chwycę za żelazko i chciałam zrobić porządki w zabawkach dzieci, bo jak zwykle jest masakra:dry:
Kic, ale ja też się cieszę, że wygrał Brajan, bo był lepszy. Tylko jak znam wynik, to już mnie tak nie ciśnie, żeby oglądać ;-)

U nas pogoda fajna:tak:
Kic Majka pije NAN,ale dzieki dam znac kumpeli,bo jej mlody na Hippie.
Co do auta to mamy xare kombi i dzieciece gadzety typu wozki i rowerki sie mieszcza na luzie,a drugie to ford puma czyli maluch tam sie chyba nawet parasolka by nie zmiescila do bagaznika,a poza tym pasy sa za krotkie z tylu zeby fotelik Majki przypiac,wiec z dziecmi nie da rady jechac,no taki amerykanski maluch.
Renia,Surv wspolczuje kolek.Moze by Gripe Water pomogla? nam jeszcze lekarz zalecil BioGaie
Kasia zadrówka dla Olgi,oby to nic powaznego!

Ide mala klasc i za rysunki sie biore.K sie wypial,wiec sie do niego chyba przez miesiac nie odezwe,ale prosic juz nie bede,sama dam rade... moze.Jak nie to moze przez rok sie tego AutoCada w koncu naucze i za rok zalicze.W sumie kurs 3-stopniowy mam,ale co z tego jak przez 5 lat nic z tego nie ruszalam.
Poki co mam do zrobienia jeden recznie,to ide sie meczyc.

Hejka:)
U nas właśnie lunęło, zdążyliśmy wejść do domu:-DWłaśnie byłam (chyba) na ostatnim spacerku moim stokke'usiem:-:)-pdziś o 19 oficjalne pożegnanie jak się kupująca zdecyduje, żal mi jakoś ale coś innego mam na oku:-p
Madzia oj to niedobry K, przyjdzie jeszcze do Ciebie na kolanach jak to mój ojciec zawsze gadał:-p:-Dtrzymam kciuki żebyś sama dała radę:tak:
Kasia widzę porządkowy dzień sobie zaplanowałaś:happy:

A ja zdaję relację, że zaczęły się wyprzedaże w H&M, no przyznaję że co nie co kupiłam, ale ciiiiii bo jak się mój M dowie to mnie z torbami puści:-pjuż ostatnio mu narzekałam, że dzieci mają za dużo ciuchów i ma mnie pacnąć jak im coś jeszcze kupię:-pno ale jak się nie oprzeć legginsom za 5zł;-):-D

reklama
Kic, skończyło się na prasowaniu (ale to i tak COŚ!) i przełożeniu kilku zabawek.
Moje mają za dużo ubrań, więc na wyprzedaże dla nich się nie skuszę, a w H&M dla siebie nic nie mogę znaleźć - oprócz spodenek do fitness, które bardzo lubię ;-)
Olga u lekarza ok. Oskrzela czyste, trochę tchawica zajęta i gardełko czerwone. Syropki mamy i kurujemy się:tak:
Miki w sobotę ma olimpiadę przedszkolaków i on będzie w grupie, która tańczy - ma dryg chłopak i dlatego został wybrany.
Bo to, że poradziłby sobie w sporcie, to jestem na 100% pewna. No ale nie można być w dwóch grupach na raz:tak:
Jak tam gotowe na bój z Rosją? Farbki do twarzy mamy przygotowane, zaraz wstawiam piwo do lodówki żeby się schłodziło
:-p
Madzia, jak sobie poradzisz - a w to nie wątpię - to będziesz miała dziką satysfakcję, że sama sobie dałaś radę:tak:

Do góry