reklama
Witam
Kic wozek super sie sprawuje
G dopompowal kola i teraz sam jedzie
Renia wspolczuje problemow brzuszkowych
Survi to masz pelna chate
Kasia to wam sie nie nudzi
My tez ogladamy mecze tzn ja jedym okiem tylko:-) Wiecej sledze co w necie sie dzieje
Wczoraj pozno sie polozylam(po 23),wiec stwierdzilam ze poczekam az maly sie obudzi(zwykle wstaje ok 24),a maly zrobil mi psikusa i obudzil sie o 0.30
Potem cycek,przebieranie,cycek byla 1.30
Potem pobudka o 4,potem maly cos nie mogl zasnac i tak do 7 spalam z przerwami,a o & juz wzielam go do siebie.Potem uczesalam Misie i juz sie nie kladlam
jestem padnieta i zaraz ide sie zrzemnac
Milego dnia zycze,u nas pogoda super
Kic wozek super sie sprawuje

Renia wspolczuje problemow brzuszkowych

Survi to masz pelna chate

Kasia to wam sie nie nudzi

My tez ogladamy mecze tzn ja jedym okiem tylko:-) Wiecej sledze co w necie sie dzieje

Wczoraj pozno sie polozylam(po 23),wiec stwierdzilam ze poczekam az maly sie obudzi(zwykle wstaje ok 24),a maly zrobil mi psikusa i obudzil sie o 0.30

Milego dnia zycze,u nas pogoda super

hej
ja też padam ze zmęczenia
właśnie zamówiłam sabsimplex
może to coś pomoże
przyjaciółka strasznie zachwala więc mam nadzieję, że i u nas się sprawdzi
oby tylko jak najprędzej przyszło bo oszaleję
serio męcza go kolki okrutnie
z Tymim tego nie było
a jutro o 9 wizyta u lekarza
będziemy się wazyć
oki idę coś zjeść, kąpiel i spać
P czuwa przy Ignasiu i też już ma dość
ja też padam ze zmęczenia
właśnie zamówiłam sabsimplex
może to coś pomoże
przyjaciółka strasznie zachwala więc mam nadzieję, że i u nas się sprawdzi
oby tylko jak najprędzej przyszło bo oszaleję
serio męcza go kolki okrutnie
z Tymim tego nie było
a jutro o 9 wizyta u lekarza
będziemy się wazyć
oki idę coś zjeść, kąpiel i spać
P czuwa przy Ignasiu i też już ma dość
survivor26
Mamy lipcowe'08
Renia, oby pomogło...ale u nas nie pomaga
Asi chłopczykowi też nie bardzo dziala, bo to generalnie jest środek na wzdecia dla dorosłych... my jeszcze probowaliśmy oleju z czarnuszki do masażu, też niemiecki wynalazek i owszem działa uspokajająco, ale tylko w momencie masowania. Sara też ma już fest kolki, przestawia się chyba na robienie kupy raz na tydzień i są jazdy nieludzkie...ja na szczęście w pracy więc R się pałuje z nią, ale ryk niesie się po całym powiecie...ja nawet nei myslę ile to potrwa, bo Flo miała jakieś 7 mcy
Moze jutro uda się więcej popisać, bo praca + dwoje niemowlat z kolką + nadpobudliwa 4-latka to trochę za duzo jak dla mnei:-(

Moze jutro uda się więcej popisać, bo praca + dwoje niemowlat z kolką + nadpobudliwa 4-latka to trochę za duzo jak dla mnei:-(
Kic, nie ma tak dobrze. Dzieciaki tylko odśpiewują przyśpiewki i doping, ale szybko się nudzą. Miki zdecydowanie dłużej wysiedzi na wyścigach formuły 1 ;-)
U nas pogoda też do bani, ale w weekend ma być ładnie i dobrze, bo w niedzielę imprezka na działce dla dzieciaków. Przeglądałam internet w poszukiwaniu przepisów na sałatki i inne bajery ;-)
Ojej, to maluszki brzuszki męczą. Bidusie i dzieci i Wy
Moja Olga cos od wczoraj pokaszluje ale mam nadzieję, że nic groźnego sie nie rozwinie.
Surv, ale masz polkę - nie dość, że maluszek, to jeszcze szczenię
Aaa Kic pytałaś o YCD - wiesz, że nie oglądałam
Byliśmy u znajomych, a tam nikt nie był zainteresowany, więc odpuściłam, bo miałam nastawione nagrywanie. Przy czym okazało się, że d...a a nie YCD mi się nagrało
Wiem, że finał jest w necie, ale teraz, wiedząc, że Brajan wygrał, jakoś nie chce mi sie oglądać. Wolę książkę czytać ;-)
U nas pogoda też do bani, ale w weekend ma być ładnie i dobrze, bo w niedzielę imprezka na działce dla dzieciaków. Przeglądałam internet w poszukiwaniu przepisów na sałatki i inne bajery ;-)
Ojej, to maluszki brzuszki męczą. Bidusie i dzieci i Wy

Surv, ale masz polkę - nie dość, że maluszek, to jeszcze szczenię

Aaa Kic pytałaś o YCD - wiesz, że nie oglądałam

Witam rankiem
Kasia no Brajan wygrał, ja się cieszę z takiego werdyktu-też tak głosowałam
no i mam tak samo-jak nie obejrzę w tv to w necie jakoś mi się nigdy nie chce
aaaa no bo już myślałam że mój Kuba tylko taki "kibic"
Surv, renia współczuję z akcjami brzuszkowymi
u Liwki na szczęście nie było takich problemów, dla zasady i lepszej pracy jelit robiłam masażyk.
Dorka no skończyło się spanie do 10;-)

aaa Madzia nie wiem na jakim teraz masz mm Majkę ale 22.06 w Rossmanie będzie Hipp bio combiotic (ja mam na tym Liwkę od początku) ta duża puszka 800gr za 24.59. Opłaca się baaardzo bo regularna cena to 41zł
Dziewczyny czy któraś zmieniała adres w tym roku, czy lista z zamkniętego jest aktualna??zerknijcie proszę w wolnej chwili
My zaraz się zbieramy do p-la, a potem chyba do selgrosa podskoczymy. Pogoda taka sobie.
Miłego dnia!
Kasia no Brajan wygrał, ja się cieszę z takiego werdyktu-też tak głosowałam

Surv, renia współczuję z akcjami brzuszkowymi

Dorka no skończyło się spanie do 10;-)

aaa Madzia nie wiem na jakim teraz masz mm Majkę ale 22.06 w Rossmanie będzie Hipp bio combiotic (ja mam na tym Liwkę od początku) ta duża puszka 800gr za 24.59. Opłaca się baaardzo bo regularna cena to 41zł

Dziewczyny czy któraś zmieniała adres w tym roku, czy lista z zamkniętego jest aktualna??zerknijcie proszę w wolnej chwili

My zaraz się zbieramy do p-la, a potem chyba do selgrosa podskoczymy. Pogoda taka sobie.
Miłego dnia!
Ostatnia edycja:
Siedzę dziś na opiece, bo idę z Olgą do lekarza. Cos pokaszluje, ciut ciepła, a w niedzielę imprezka na działce, to musze ją skutecznie podkurować. Pranie się robi, zaraz chwycę za żelazko i chciałam zrobić porządki w zabawkach dzieci, bo jak zwykle jest masakra
Kic, ale ja też się cieszę, że wygrał Brajan, bo był lepszy. Tylko jak znam wynik, to już mnie tak nie ciśnie, żeby oglądać ;-)

Kic, ale ja też się cieszę, że wygrał Brajan, bo był lepszy. Tylko jak znam wynik, to już mnie tak nie ciśnie, żeby oglądać ;-)
U nas pogoda fajna
Kic Majka pije NAN,ale dzieki dam znac kumpeli,bo jej mlody na Hippie.
Co do auta to mamy xare kombi i dzieciece gadzety typu wozki i rowerki sie mieszcza na luzie,a drugie to ford puma czyli maluch tam sie chyba nawet parasolka by nie zmiescila do bagaznika,a poza tym pasy sa za krotkie z tylu zeby fotelik Majki przypiac,wiec z dziecmi nie da rady jechac,no taki amerykanski maluch.
Renia,Surv wspolczuje kolek.Moze by Gripe Water pomogla? nam jeszcze lekarz zalecil BioGaie
Kasia zadrówka dla Olgi,oby to nic powaznego!
Ide mala klasc i za rysunki sie biore.K sie wypial,wiec sie do niego chyba przez miesiac nie odezwe,ale prosic juz nie bede,sama dam rade... moze.Jak nie to moze przez rok sie tego AutoCada w koncu naucze i za rok zalicze.W sumie kurs 3-stopniowy mam,ale co z tego jak przez 5 lat nic z tego nie ruszalam.
Poki co mam do zrobienia jeden recznie,to ide sie meczyc.

Kic Majka pije NAN,ale dzieki dam znac kumpeli,bo jej mlody na Hippie.
Co do auta to mamy xare kombi i dzieciece gadzety typu wozki i rowerki sie mieszcza na luzie,a drugie to ford puma czyli maluch tam sie chyba nawet parasolka by nie zmiescila do bagaznika,a poza tym pasy sa za krotkie z tylu zeby fotelik Majki przypiac,wiec z dziecmi nie da rady jechac,no taki amerykanski maluch.
Renia,Surv wspolczuje kolek.Moze by Gripe Water pomogla? nam jeszcze lekarz zalecil BioGaie
Kasia zadrówka dla Olgi,oby to nic powaznego!
Ide mala klasc i za rysunki sie biore.K sie wypial,wiec sie do niego chyba przez miesiac nie odezwe,ale prosic juz nie bede,sama dam rade... moze.Jak nie to moze przez rok sie tego AutoCada w koncu naucze i za rok zalicze.W sumie kurs 3-stopniowy mam,ale co z tego jak przez 5 lat nic z tego nie ruszalam.
Poki co mam do zrobienia jeden recznie,to ide sie meczyc.
Hejka
U nas właśnie lunęło, zdążyliśmy wejść do domu
Właśnie byłam (chyba) na ostatnim spacerku moim stokke'usiem:-
-pdziś o 19 oficjalne pożegnanie jak się kupująca zdecyduje, żal mi jakoś ale coś innego mam na oku
Madzia oj to niedobry K, przyjdzie jeszcze do Ciebie na kolanach jak to mój ojciec zawsze gadał
trzymam kciuki żebyś sama dała radę
Kasia widzę porządkowy dzień sobie zaplanowałaś
A ja zdaję relację, że zaczęły się wyprzedaże w H&M, no przyznaję że co nie co kupiłam, ale ciiiiii bo jak się mój M dowie to mnie z torbami puści
już ostatnio mu narzekałam, że dzieci mają za dużo ciuchów i ma mnie pacnąć jak im coś jeszcze kupię
no ale jak się nie oprzeć legginsom za 5zł;-)
U nas właśnie lunęło, zdążyliśmy wejść do domu

Madzia oj to niedobry K, przyjdzie jeszcze do Ciebie na kolanach jak to mój ojciec zawsze gadał

Kasia widzę porządkowy dzień sobie zaplanowałaś

A ja zdaję relację, że zaczęły się wyprzedaże w H&M, no przyznaję że co nie co kupiłam, ale ciiiiii bo jak się mój M dowie to mnie z torbami puści

reklama
Kic, skończyło się na prasowaniu (ale to i tak COŚ!) i przełożeniu kilku zabawek.
Moje mają za dużo ubrań, więc na wyprzedaże dla nich się nie skuszę, a w H&M dla siebie nic nie mogę znaleźć - oprócz spodenek do fitness, które bardzo lubię ;-)
Olga u lekarza ok. Oskrzela czyste, trochę tchawica zajęta i gardełko czerwone. Syropki mamy i kurujemy się
Miki w sobotę ma olimpiadę przedszkolaków i on będzie w grupie, która tańczy - ma dryg chłopak i dlatego został wybrany.
Bo to, że poradziłby sobie w sporcie, to jestem na 100% pewna. No ale nie można być w dwóch grupach na raz
Jak tam gotowe na bój z Rosją? Farbki do twarzy mamy przygotowane, zaraz wstawiam piwo do lodówki żeby się schłodziło

Madzia, jak sobie poradzisz - a w to nie wątpię - to będziesz miała dziką satysfakcję, że sama sobie dałaś radę
Moje mają za dużo ubrań, więc na wyprzedaże dla nich się nie skuszę, a w H&M dla siebie nic nie mogę znaleźć - oprócz spodenek do fitness, które bardzo lubię ;-)
Olga u lekarza ok. Oskrzela czyste, trochę tchawica zajęta i gardełko czerwone. Syropki mamy i kurujemy się

Miki w sobotę ma olimpiadę przedszkolaków i on będzie w grupie, która tańczy - ma dryg chłopak i dlatego został wybrany.
Bo to, że poradziłby sobie w sporcie, to jestem na 100% pewna. No ale nie można być w dwóch grupach na raz

Jak tam gotowe na bój z Rosją? Farbki do twarzy mamy przygotowane, zaraz wstawiam piwo do lodówki żeby się schłodziło

Madzia, jak sobie poradzisz - a w to nie wątpię - to będziesz miała dziką satysfakcję, że sama sobie dałaś radę