reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla to Sonia też całkiem sporo pakuje:tak: Oby nic poważnego z tą gorączką,ja obstawiam ząbka.
Kicrym już nie dajesz słoiczków???? sama gotujesz? Ja z reguły też,odrazu na 4-5 porcji robię i część zamrażam (w słoiczkach,więc wiem ile je).Słoiczek się trafi 1-2 razy w tygodniu.Ja gotuję dla niej takie w sumie drugie danie,bo gęste jest,więc jak je ok 14 to potem już tylko deserek.
Survivor to białe z rózowym to pewnie quinny mood,kolory rzeczywiscie barbiowe;-);-) Popatrz na allegro na cos z waszej okolicy.

My po obiedzie,ja to w sumie i tak nie czuję co jem,wiec niemal nie jem...akurat mi to może na dobre wyjdzie:-p:-p Maciek wstał to Maja zasneła i tak się idealnie dzisiaj wymieniają.Jak wstanie to idziemy na spacer na lody.

reklama
Witam
Dzis leniwie zamiast na spacerze siedzimy na tarasie:-)
P pojechał. Do niedzieli spokój

Surv no to sie naogladalas w przychodni;-)
Kurcze a swoją droga strasznie uciążliwe musi być dla ciebie i dla małej to gipsowanie

Kic chętnie sie spotkam. Niech tylko ten pokarm sie ustabilizuje i dalej sie wywleke
Póki co czuje dyskomfort rosnących mleczarni i wychodzić nie wychodze poza obręb domu. Ale jeszcze chwilka i bedzie git

Madzia ja to zawsze miałam paznokcie jak marzenie w sesji
Malowanie ich mnie odstresowywalo:-)
Ty bynajmniej z pozytkiem dla domu

Iza jeszcze chwila i wakacje. Oj dobrze Wam belfrom

Oki zmykam na pogaduchy z mamcia:-)

Hej.My dzis bylismy na procesji Misia zachwycona dziewczynkami sypiacymi kwiatki(w przyszlym roku pojdzie), ale pozniej jeczala ze chce na plac zabaw:eek:Maly cala procesje przespal:tak:Po procesji obiad G zrobil bialy sos z ryzem(mniammmm:-D).G po za ty znowu chory:wściekła/y::no:Mam juz tego dosc juz caly miesiac choruje i nikt nie wie co mu jest:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Survi no to sie napatrzylas:-DTe wozki co pokazalas niektore nawet, nawet:tak:Biedna Sara z tym gipsem:-(Trzymam kciuki zeby nozka sie szybko naprawila:tak:
Pabla ja tez obstawiam ze ta goraczka to od zabka:tak:Widze ze Sonka tez niezle wcina:tak:
Madzia to Maciek z Maja sie uzupelniaja:-Dzebys sie nie nudzila:laugh2:
Renia tobie tak dlugo sie normuje mleko? Mi wlasciwie tez nie unormowalo sie ale w domu wariuje wiec wychodzimy na 2 godzinki tak:tak:Czasami maly cyca co 2 godziny,a czasami co 3-4:tak:
Kic jutro umyjesz okna:tak:,a po za tym okna nie zajac:laugh2:
Oki koncze zaraz dzieci myc,uspac i chwila wolnosci:-DMaly przed kapiela spi po 5min:no: Dobrze ze jak zasnie po kapieli to spi ok 4 godzin:tak:
Milego wieczoru:tak:

Surv ale bierzesz pod uwagę tylko te oferty z tablicy czy z all też? jeżeli te z tablicy to brałabym ta maritę:tak:super duża gondola, potem spacerówka też ok, trochę na nią narzekają że dziecko zjeżdża ale wystarczy taki klinek pod dupcię z tetrowej pieluchy zrobić i powinno być ok:) prowadzi się dość dobrze i wg mnie jest jednym z polskich, fajnych, tanich wózków:tak:napisz proszę jakie miejscowości wchodzą w grę jeżeli chodzi o all to coś poszukam:-p
Pabla proszę:) karteczkę wybierała Liwka-jak zobaczyła te ruszające oczka to zaczęła piszczeć z radości, więc wydawało mi się że fajna dla takiego malucha:-Dgorączka może z ząbków:tak:zazdroszczę takich nocek:-p
Renia no bo ja stokke do sprzedaży wsytawiam:-pale to się i tak spotkamy, muszę "oblukać" tą stokke'ową gondolkę:-p:-D
Dorka no żeby mi się jeszcze jutro chciało:-pznowu mi urosła sterta prasowania, więc to jest obecnie priorytetem:sorry:super mały śpi!
Madzia nie, już nie daję. Mała je to co my, albo mama mi przynosi trochę zupki jak im coś zostanie:)i tak to do zlewu wylewają więc Liwka skorzysta:-probię specjalnie takie coś co ona może zjeść-ryż z jabłkiem, makaron/ryż/kaszę z warzywami i mięsem, ostatnio nawet zjadła ta makaronową patelnię:-p

Idę Kubulca położyć:)dziś robię pizzę, już mi ciasto rośnie:)

spokojnej nocki!

No witam:)
widzę wszystkie poleciały po chipsy, colę i piwko na dzisiejszy mecz:-p:-D
U nas fajna pogoda:) Kuba na ogródku, Liwka śpi, a ja piorę stokke:-p
Byłam dziś zarejestrować nasze nowe auto, i d** biurokracja i durna baba w okienku zwyciężyła z moimi dobrymi chęciami:confused2:posiedziałam sobie w kolejce 2 godziny, żeby dostać informację, że rok produkcji musi ocenić diagnosta, a to co sobie celnicy w akcyzie wpiszą to ich fanaberie:confused2::wściekła/y:normalnie co za kraj!ale już mi nerwy przeszły, biurokracji nie ominę, znajomy ma nam to załatwić i może za tydzień będę się rozkoszować ogromnym bagaznikiem:-p:-D:-D
Też lecę po chipsy i colę:-p

Kic, a co kupiliście? My, jak nam kasy zostanie cokolwiek (a pewnie nie zostanie:-p) oraz jak nasz już pełnoletni Peugeot wyzionie ducha chcemy kupić takie cuś z dwoma rzedami tylnych siedzeń (nie pamiętam marki:zawstydzona/y:), coby pomieścić siebie i rozlicznych odwiedzających nas gości...
A przy okazji jakby Ci się chciało luknąc, to ja szukam wózka w okolicy Boleslawca, Lwówka Śląskiego, Złotoryi lub w niewielkim promieniu od tych miast...we Wrocku patrzylam, ale ciężko będzie trafić tak, żeby coś interesującego bylo akurat wtedy, kiedy my w mieście jesteśmy...

U nas sajgon totalny, Flo i Laura żrą się jak baby na targu non stop, chyba trzeba bedzie je na jakiś czas rozluźnić kontakty, bo się pozabijają (albo przeciwnie: poczekać aż się pozabijają):-p Sarucha niespokojna bo za duży chaos w domu, a ja zapieprzam już na pełny etat...od poniedziałku R przejmuje dzieci, już marudzi, że roboty staną, ale staną i tak, jak nie bedzie skąd na kafelki wziąć, a od tego mamy naszego robotnika, żeby też czasem sam popracował...

sorry, że tylko o sobie, ale mam jeszcze sporo stron do trzaśnięcia, a oczy na zapałki:sorry:

Witam,nie mialam weny na pisanie:-(Przyczytalam Was:tak: Ja od wczoraj wieczora mam katar i kaszel:no: To chyba zatoki,zrobilam dzis dwie inhalacje zobaczymy jak beda dzialac,jutro tez musze zrobic:tak:
Kic ja niestety ani coli,ani piwa,ani chipsow nie moge:no: G kupil sobie piwo i oglada mecz ja tylko zerkam:tak:Misia miala kibicowac razem z tata ale oczywiscie po 10 min sie znudzila:sorry:
Survi szybko wrocilas do pracy:tak: Zycze ci sily:tak: Co do samochodu to my mamy Opla Zafire ma 7 miejsc:tak:Dla mnie super samochod lepiej mi sie nim jezdzi niz Fiatem Punto,ktory mielismy wczesniej:tak:
Spadam bo padnieta jestem przez ten katar:eek:
Milego wieczoru

Surv luknę jak już dzieciaki padną, bo na razie są nie do zniesienia:wściekła/y:a kupiliśmy Renault Espace wersji Ci nie podam bo się na tym nie znam,ale ma full elektroniki-dla mnie stanowczo za dużo:confused2:wg mnie te bajery są zbędne no ale kupiliśmy używkę-znajomy nam sprowadzał i twierdzi że jest ok.Ech to widzę, że larmo między dziećmi podobne masz:confused2:no i wielki szacun za powrót do pracy, dla mnie jesteś wielka!
Dorka no a ja na mecz patrzałam i mnie k*** wzięła:-pale ja to przeżywam na maksa:-p:-Dzdrówka dla Ciebie!

No chyba dzieciarnia padła. Kuba był dzisiaj nie do zniesienia, myślałam że go rozniosę, M tez już nerwy puszczały, więc lepiej dla Kuby że już w łóżku:confused2:Liwka też nie lepsza, nauczyła się piszczeć jak tylko coś jest po nie jej myśli i daje do wiwatu:wściekła/y:normalnie co za dzieci:sorry::eek:
Nic idę coś zjeść, bo jestem zdenerwowana na naszych orzełków:-p
spokojnej nocki!

Hej hej
widzę że wszystkie odpoczywają po kibicowaniu :)
Surv...jak tam przegląd piłkarzy zrobiony??? :)
Ja pierwszy mecz z książką a drugi przespałam...podrywało mnie tylko przy dzikich okrzykaach m :)
Kic, Dorka..nie ma to jak duża bryka
Ja dzisiaj lekko śnięta jestem bo odwoziłam mamę i pobudka o 5 rano :)
teraz dopijam kawkę i trza się do pracy wziąć bo wczoraj przeleżałam i przespałam dzień z Cinkiem...no byliśmy tylko na zakupach i placu zabaw :)
dobra, idę zrobić sałatkę, bo potem to znowu się meczowo zrobi :)
paaa

reklama
hej, hej:)
widzę coś cisza na BB, więc muszę zadziałać:-p
Post no to będzie nasza pierwsza, duża bryka:tak:tzn tą corsę też zostawiamy-niby dla mnie, ale ja dopiero raczkuję jeżeli chodzi o samotną jazdę więc zobaczymy:) ale sprzedać nam się jej nie opłaca, bo kupiliśmy ją nową z salonu, więc za dużo byśmy stracili.

U nas nawet pogoda ładna. Dziś na basen chłopaki nie idę, więc po drzemce Liwki może się do parku wybierzemy:tak:

miłego dnia!

Do góry