• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kic dzięki! fajny ten nuna,ale minus za brak pałąka i jazde tylko przodem,chociaz jak dziecko wieksze to przewaznie i tak przodem jezdzi,nieregulowany podnozek no i te koleczka troche male. Sola ok i do tego fajna kolorystyka:tak:
No kurcze skusilabym sie,ale jakos mi zal pozbyc sie tego buzza:-p,za to K uwielbia speedi,no i wez tu zadowol wszystkich:sorry2:
Ja bym chciala cos lekkiego,fajnego z wygladu:-p,siedzisko rozkladane na plasko,najlepiej przodem i tylem i raczej pompowane kola.... hmmm chyba dlatego mam 3 wózki - kazdy chociaz jedna z tych cech ma:-D
Dorka dobrze,ze juz wyszliście do domu.Szybko sie odnajdziecie i bedzie git! zdrowka dla Frania! Kartkami sie nie przejmuj ;-)
Renia adres z tego co pamietam to jest aktualny na liscie - na Bielskiej mieszkamy ;-)

Ogladam mecz,moglby sie juz skonczyc,bo spac mi sie chce niemilosiernie,ale nie moge odpuscic:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Heloł
My juz po szczepieniu. Normalnie 1,5h w przychodni takie tempo miała pani pielęgniarka
A dzieci w sumie 4
Młody jakos zniósł ale ryk był glodowo- bolowy
Za 6 tyg znowu plus Rota

Madziu dzięki za kartkę w imieniu Tymcia

Dorka super ze juz w domu. Zaraz sie odnajdziecie i wszystko wróci na miejsce. A kartkami sie nie przejmuj

Kic widzisz temat wozkowy u nas na topie:-)

OLGUNIU WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TE 4 LATKA!!!

Oki młody na balkonie ja pozeram śniadanie i klikam w telefon
Padam na ryjek bo jakas inna nocka karmieniowo i od 7 na nogach a my spimy do 9:-)
Dobrego dnia

Olga wszystkiego najlepszego !!!!

Ja z herbata i ze śniadaniem się witam!
wink2.gif

Jaki ten chleb z lidla jest pyszny
yes2.gif
zaraz chyba cału zjem.

Renia 7 to u nas prawie jak poludnie:-D Nie,no żartuję.Majka śpi do 5.30 je pokręci się z godzinę i potem przed 8 wstaje,albo ją budzę,bo musimy do p-la zaiwaniać. Maciek znów o 6 zaczął wstawać:baffled:, na szczęscie K sie akurat zbiera do pracy to razem siedzą,a ja wstaję o 7.

Maja zasnęła więc biorę się do nauki,a jak wstanie to jadę projekt oddać na uczelnię,mam nadzieję,że się uda
wink2.gif

Kurde Portugalia przegrała buuuuuuuu

Ooo, taka nune ostatnio w sklepie widziałam, tzn. jak pani wiozła dzieciaczka. I sobie myslę, co to za marka? Wystarczyło Kic zapytać
Kic, nie wiem, czy nie pierwszy raz m mi zrobił taka niespodziankę. Tym bardziej, że nie wiedział, czy nie mam cos pilnego w pracy i czy dam radę wziąć urlop. Ale się udało. Plan górski, to wyjście na Grzesia - tak lajtowo, no ale nie ma za wiele czasu
Dorka, super, ze już w domku. Dużo zdróweczka dla Was!
Madzia, popatrz, ja mam weekend przyjemności a Ty biedaczku... Powodzenia! Ja tez oglądałam wczoraj mecz do końca i dziś po wyłączeniu budzika przykimałam 15 minut - zupełnie nieświadomie
Dziewczyny już teraz w imieniu Olgi bardzo dziękuję za wszystkie karteczki i życzenia. Wybaczcie mi, ale w tym roku tez nie dam radę. Niestety finanse nas dobijają - przez problemy w pracy m... Nie chcę wysyłać wybiórczo, więc nie wyslę w ogóle:-(Niefajnie się z tym czuję, ale cóż poradzić... Dlatego też weekend w górach to tylko jeden nocleg...
A moja mała gwiazda zabrała dzis "cuksy" do przedszkola - cała rozpromieniona, bo to przecież pierwszy raz:tak:

Kasiu a twój m też w branży drogowej czy coś pokićkałam? u nas straszna lipa w drogówce,największa firma na opolszczyźnie ogłosiła własnie upadłość:szok: u nas w pracy też nieciekawie,dlatego wracam dopiero od stycznia a i tak nie wiadomo co to bedzie:baffled:

Przyjemnego wyjazdu!

Dobra,bo miałam się uczyc.

WItam:)

Olguniu!z okazji urodzinek dużo zdrówka, radości uśmiechu i samych pozytywnych dni!

Oliwka śpi, dziś ją zostawiłam na godzinkę w żłobku, mama mówi że nawet fajnie zareagowała, nie płakała, bawiła się, mam nadzieję że nie będzie wrzasku we wrześniu.Najbardziej się obawiam zmęczenia, bo ona nadal śpi 2 razy dziennie, a w żłobku będzie się musiała przestawić na jedno spanie, na szczęście mamy jeszcze 2 m-ce na przyzwyczajenie
:tak:
No i kolejny raz oddałam rower Kuby do serwisu:wściekła/y:normalnie czekam na kasę jak na zbawienie i jadę do decathlonu kupić mu nowy rower:crazy:już pierdzielę allegro i wyszukiwanie używki, zdecydowałam że kupujemy nowy w uniwersalnym kolorze i będzie potem dla Liwki. Znowu wczoraj po kilku okrążeniach, w powrocie do domu mu spadł łańcuch i bidulek musiał całą drogę prowadzić tego bubla do domu. Także robimy zrzutkę i kupujemy mu na urodziny.Miałam nadzieję, że przebolejemy ten sezon na tym gracie i kupimy w przyszłym roku już 16' ale nie, po wczorajszym już mam dość:confused2:

Kasia zazdroszczę nawet tych 2 dni:tak:my może w sierpniu się wybierzemy.
Renia matko co się tak guzdrała ta piguła:sorry:ale rota lepiej na głodnego dawać, jak Liwce dawałam pierwszą dawkę to była tak głodna że zassała tą strzykawkę:-Dpotem trochę cyca, ale nie za dużo żeby nie ulała:tak:
Dorka super że już w domku!oby szybko przyszedł rytm dnia:tak:
Dorka, Kasia luz:happy:wiadomo, że każda ma lepszy i gorszy okres w budżecie domowym:tak:ja wysyłam, ale mogą dochodzić z poślizgiem:zawstydzona/y:
Pabla ale chcesz parasolkę? bo wiem że masz maclarena, to co chcesz go wymienić czy dokupić coś do niego??zobacz na używki mountain buggy swift, baby jogger city mini GT (tu może na jesień się coś pojawi bo on teraz dopiero wszedł na rynek) nipper (ostatnio na markafoni były po 800zł nowe).Nie wiem co Ci doradzić, bo nie wiem jakie masz zimą chodniki:-pu mnie średnio odśnieżone, więc muszę mieć większy wózek. Jeżeli masz spoko po odśnieżane to zobacz na peg pergi Si, baby joger city mini, peg perego pliko mini (to już na prawdę taka zwykła parasolka) m&p tour (odpowiednik maclarena questa) m&p cruise (odpowiednik maclarena xt) coś więcej napisz co byś chciała i czy to ma być jedyny wózek już do końca wózkowania :)
Madzia fajny wózek wchodzi w połowie lipca easywalker june - sama mam na niego chrapkę :-p june - easywalker i jeszcze nowość BJ versa City Versa GT kolor Green NOWOŚĆ NIEDOSTEPNY - PHU "REA24"
ogólnie o nowościach pisałyśmy już w 2011 :P tu masz link w wolnej chwili sobie pooglądaj :Phttp://forum.gazeta.pl/forum/w,101614,128733790,,Nowosci_2012.html?s=0 już dużo weszło na rynek :)

Ostatnia edycja:
Witam, niestety nie dam rady popisac:-(Wzielam sie za sprzatanie a teraz glowa mnie boli i zle sie czuje:baffled:Obiad wstawiony ale nie wiem czy dam rade skonczyc:eek:Dobrze ze Seba juz w domu to troche pomoze:tak:Po za tym zab mnie boli osemka:no::wściekła/y:Dopiero w poniedzialek jade do Gdanska na chirurgie stomatologiczna, bo u normalnego stomatologa nie wyrwe go:-(:no:Boje sie tylko ze nie bede mogla karmic po tym wyrwaniu:-(
Okazalo sie ze Misia i ja mamy gronkowca w nosie:-(Misia ma cos jeszcze.dzis G idzie z nia do lekarza,ja tez ide,
Milego dnia odezwe sie po lekarzu
Olga wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej wieczorkiem:)
Dorka ja wyrywałam 8 chirurgicznie przed świętami w grudniu, mała była wówczas tylko na piersi, więc nie dopuszczałam myśli że będzie potrzebny antybiotyk. Ale wyrwanie poszło dość gładko- nie trzeba było dłutować i nie szyli mi dziąsła.Dentystka twierdziła, że nie dam rady bez silnych środków przeciw bólowych,ale się nie dałam:happy:godzinę po wyrwaniu kazała mi zjeść dużą porcję lodów (waniliowych bez żadnych drobinek) żeby dziąsło się obkurczyło, no a potem paracetamol na zmianę z okładami z lodu. Najgorsze było tych pierwszych kilka dni, ale mniej więcej po tygodniu już przestawało boleć.Aha no i kazała niczym nie płukać. Teraz ta druga 8 też była wyrwana bez komplikacji, nie brałam antybiotyku, ale gorzej mi się to goiło i bardzo bolało:baffled:także życzę i mocno trzymam kciuki, żeby paracetamol i Tobie wystarczył:tak:

Zjadłam zestaw z Maca i mi źle:-pidę na mecz!jestem za Włochami:-p
spokojnej nocki!

reklama
Jako że w domu zapanowała chwilowa cisza, to może uda mi się napisać w końcu posta, którego usiłuję stworzyć od wczoraj:-p

Najpierw, zanim zapomnę urodzinowy buziak dla Olgi! Sto lat!:tak: Kartka z poslizgiem niestety, bo wczoraj nam się plany sypnęły we Wrocku i w stosownym sklepie nie byłam:baffled:

Ja w tym roku na kartki się zepnę głównie z tego względu, że patrząc na plan wydatków w przyszłym roku bedziemy pod mostem, więc kartek nie będzie:-p Kasia, mam nadzieję, ze wyjdziecie na prostą finansowo - teraz pewno zawał w budowlance, bo wielka spinka przed euro się skończyła, no ale przecież te drogi donikąd predzej czy później budować się dokończy;-) A wyjazdu w góry jak zawsze zadroszczę, bo tak jak podejrzewałam mieszkanie na pogórzu wcale nie oznacza częstszej bytności w gorach i te częściej na zdjęciach niż w naturze oglądam:sorry:

Dorka, dobrze, że jesteście już w domu i oby szybko syndrom poszpitalny przeszedł:tak: a czemu Ciebie od razu w szpitalu nie zaczęli leczyć? wiadomo skąd Wam się to świństwo przypałętało?

A u nas na parę dni mam nadzieję spokój, bo potem to już jazda bez trzymanki z gośćmi:baffled: Do wczoraj zresztą podobnie, asia miala jechać rano, ale jej nasze wsiowe jedzenie zaszkodzilo i się ciężko struła, dziś R dopadło, ale jego to bardziej przez łączenie starawej kiełbasy z majonezem i summa sumarum, wczoraj nic we Wro nie załatwiłam bo gnałam z powrotem do chorej, a dziś R zanim się zgrzebał, żeby ją odwieźć, to wróci kolo północy:sorry:

Ale najważniejsze to to, że mi wczoraj ortopedzi z dziecka urok zdjęli:laugh2: Tzn zdjęli gips i już nie zalożyli, ale Sara jakby odczarowana: po powrocie do domu zaczęła się glośno śmiać i głuzyć;)

3 godziny później... odblokowanie dzidziusia ma i zle strony, dzdziuś nie chce bowiem spać w dzień i zyczy sobie nieustającego towarzystwa...więc więcej jutro, bo tylko dotrwam do końca pogromu Niemcow i idę spać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry