Madzia737
Maciuś i Majeczka
Kic dzięki! fajny ten nuna,ale minus za brak pałąka i jazde tylko przodem,chociaz jak dziecko wieksze to przewaznie i tak przodem jezdzi,nieregulowany podnozek no i te koleczka troche male. Sola ok i do tego fajna kolorystyka
No kurcze skusilabym sie,ale jakos mi zal pozbyc sie tego buzza
,za to K uwielbia speedi,no i wez tu zadowol wszystkich
Ja bym chciala cos lekkiego,fajnego z wygladu
,siedzisko rozkladane na plasko,najlepiej przodem i tylem i raczej pompowane kola.... hmmm chyba dlatego mam 3 wózki - kazdy chociaz jedna z tych cech ma
Dorka dobrze,ze juz wyszliście do domu.Szybko sie odnajdziecie i bedzie git! zdrowka dla Frania! Kartkami sie nie przejmuj ;-)
Renia adres z tego co pamietam to jest aktualny na liscie - na Bielskiej mieszkamy ;-)
Ogladam mecz,moglby sie juz skonczyc,bo spac mi sie chce niemilosiernie,ale nie moge odpuscic

No kurcze skusilabym sie,ale jakos mi zal pozbyc sie tego buzza
,za to K uwielbia speedi,no i wez tu zadowol wszystkich
Ja bym chciala cos lekkiego,fajnego z wygladu
,siedzisko rozkladane na plasko,najlepiej przodem i tylem i raczej pompowane kola.... hmmm chyba dlatego mam 3 wózki - kazdy chociaz jedna z tych cech ma
Dorka dobrze,ze juz wyszliście do domu.Szybko sie odnajdziecie i bedzie git! zdrowka dla Frania! Kartkami sie nie przejmuj ;-)
Renia adres z tego co pamietam to jest aktualny na liscie - na Bielskiej mieszkamy ;-)
Ogladam mecz,moglby sie juz skonczyc,bo spac mi sie chce niemilosiernie,ale nie moge odpuscic

Ostatnia edycja:
, na szczęscie K sie akurat zbiera do pracy to razem siedzą,a ja wstaję o 7.
u nas w pracy też nieciekawie,dlatego wracam dopiero od stycznia a i tak nie wiadomo co to bedzie
normalnie czekam na kasę jak na zbawienie i jadę do decathlonu kupić mu nowy rower
już pierdzielę allegro i wyszukiwanie używki, zdecydowałam że kupujemy nowy w uniwersalnym kolorze i będzie potem dla Liwki. Znowu wczoraj po kilku okrążeniach, w powrocie do domu mu spadł łańcuch i bidulek musiał całą drogę prowadzić tego bubla do domu. Także robimy zrzutkę i kupujemy mu na urodziny.Miałam nadzieję, że przebolejemy ten sezon na tym gracie i kupimy w przyszłym roku już 16' ale nie, po wczorajszym już mam dość
wiadomo, że każda ma lepszy i gorszy okres w budżecie domowym
Dobrze ze Seba juz w domu to troche pomoze
Tzn zdjęli gips i już nie zalożyli, ale Sara jakby odczarowana: po powrocie do domu zaczęła się glośno śmiać i głuzyć