reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Hej
I ja sie melduję
Jutro wolne...aaaaaaa...
Dorka...dobrze że już w domku... połowa ludzi ma gronkowca i nawet o tym nie wie, pewnie sie Wam bardziej złośliwa odmiana
Surv...serio?? to świetna wiadmość, to już definitywny koniec gipsu? co mówią lekarze?
Kasia...och jak fajnie z Tymi górami, super.
Jaka to firma splajtowała? one traz seriami to robią :)
dzisiaj mieliśmy z dzieciakami pracownię karteczek :)..z poślizgiem dla niektórych ale będą :)
oki, idę spać
dobranoc

reklama
A ja czekam na cycowanie bo zaraz pobudka
Dzis z tego zmęczenia zamiast spać to lampie sie w tv bez sensu
Młody śpi niespokojnie i ciut czuwam - pewnie po dzisiejszych wrazeniach

Kic no wlasnie dzis tylko 6w1 a za 6 tyg bedzie Rota
Wiem ze ma być na gloda coby nie zwrócił
Fajne te wózki normalnie lubie je oglądać;-) to jest zarazliwe:-)

Oj idzie spowolnienie a jeszcze bedą nam przykrecac coby było jeszcze gorzej bo przecież Ue Trza ratować i jej banki:-)

Surv super ze bez gipsa:-)

No i budzi sie
Ide karmić i wreszcie spać

HEnie nadrobię zaległości, ale mam wakacje więc chociaż będę na bieżąco ;-)

Dorka cieszę się, że już w domku jesteście i współczuję bólu zęba; i obyście szybko zwalczyli paskudstwo

OLGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-D:-D:-D:-D:-D BUZIACZKI DLA CIEBIE

Surv ale cudna wieść, teraz Sara nareszcie odetchnie i Wy też :tak::tak::tak::tak:
Kasiu współczuję problemów finansowych, trzymam kciuki, żeby było lepiej

idę na spacer z piesą, potem na pożegnalny obiadek z gronem pedagog.

Survivor super! no to Sarze napewno ulzylo:tak:
Widze,ze ta wasza przeprowadzka to najwiekszą zaletą dla gości:-p
Kicrym oj jak tylko popchne ta sesję,to sobie forum wózkowe przeglądne:tak:
Kasiu oby się wyjaśniło i oby do przodu! Nie wiem co się dzieje,że te firmy budowlane tak padają:no: W tej co K do niedawna pracowal we Wrocku to tez upadlość ogłosili.W sumie dobrze,że go szybciej zwolnili;-)

Dobra,muszę się spiąć i zacząc się uczyć na jutro.Wczoraj wieczorem mi nie wyszło przez mecz,dzisiaj na szczęsice meczu nie ma. No nie mogłam sobie odpuścić tego pogromu:-p
Dzieciaki sprzedane-Maciek w p-lu, Maja z dzadkami nad jeziorem ... najchętniej to bym poleżała w ciszy.

HEjHej
Ja dzisiaj w domku....allle fajnie. Odprowadziliśmy młodą do przedszkola, daliśmy kwiaty, zrobiliśmy zakupy, wysłaliśmy karteczki :) (część) młody chciał za Panią przybijać pieczątki :)
teraz młody kończy śniadanie i idziemy z piesę po lesie przegonić....oj chciałabym taki tydzień w domu. Moze odkopałabym się z moich pomysłów choć w 1/3 ciej
Madzia...e tam lidl, zrób sama chleb,to dopiero będzie pyszny.
polecam ten, wybrałam go ze względu na to że szybko się robi.
Już nie kupuję chleba tylko piekę raz na tydzień, zapas w zamrażarce a używany w ściereczce, wiecie że po tygodniu nawet nie jest twardy????
tak to jest jak się oglądnie program o chlebie
dobra, młody żąda spaceru.
to do później
:)

ooo jak ja mam czas to Was nie ma :)
odbyliśmy spacer dłuuugi, młody śpi, piesa śpi, ja regeneruję się kawą :)
Czy u was też tak gorąco?

Witam:)
A ja szukam mojego dowodu:baffled:kurcze byłam pewna że mam w portfelu, poszłam do UM odebrać dzieciom dowody osobiste, szukam w mojej stercie kart i wizytówek i nie mam:shocked2:wyciągnęłam prawo jazdy, pani przy okienku nie chciała mi wydać, ale nie chciałam robić wycieczki do centrum i odejść z kwitkiem, więc poszłam do kierownika i ładnie poprosiłam no i wydała mi te dowody na moje prawko, ale się zarzekałam że dowód mam w domu no i zaczęłam poszukiwania i nie mam:szok::baffled:więc dalej intensywnie szukam,ale nie mam pojęcia gdzie go mogłam dać:cool2:

Surv super, że Sara już bez gipsu!
Post widzę dzień w domu, odpoczywaj!
Renia oj tak jak wejdziesz na wózkomanię to przy jednym wózku nie poprzestaniesz:-p

kurcze ledwo usiadłam i mała się obudzila:dry:

reklama
hej
a ja dziś 4 h na spacerze
karmienie na świeżym w parku na lawce odbębnione ale taki upał, ze pić się zachciało po 2h spania

teraz śpi w wóziu a ja zajadam obiad z wczoraj
zar z nieba splywa

o juz oko otwarte i pewnie znowu cyca chce

kic obys znalazła dowodzio
czasem jak się szuka to jak na złość na wierzchu leży i nie widać

post ale masz fajnie - dzionek wolny od pracy;-)

dobra później zajrze

Do góry