Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) trzymam szklankę z piwem
Pierwszy raz we śnie widziałam siebie bez brzucha.....jakieś dziwne to było, nienaturalne wręcz
Mam wrażenie, że do wariantu bezbrzuchowego bedzie mi się równie dziwnie przyzwyczaić co do brzucha
Juz mi moj Krzysiek powiedzial,ze to wstyd jeszcze do pracy z takim brzuchem chodzic,tzn nie ze wstyd z brzuchem ,ale ze do pracy.I powinnam juz dawno siedziec w domu i odpoczywac,a nie sie tak meczyc.W sumie praca nie az taka meczaca,ale samo to,ze siedze tam ponad 9 godzin mnie meczy,a juz sama droga do pracy mnie wykancza.Wczoraj wyszlam 5 min za pozno i stwierdzilam ,ze musze troszke szybciej niz spacerkiem podazac.W polowie drogi sie zasapalam i zwolnilam,a po 20 min jak doszlam do pracy czulam sie jak po godzinnym aerobicu.A i tak bylam za szybko
No ale na szczescie jutro OSTATNI DZIEN DO PRACY
:-)

Dla niej jako naukowca zajmującego się tym codziennie (specjalizuje się w patologii komórek nowotworowych) to oczywiście chleb powszedni a mnie chodziły ciarki po plecach.