Witam
Kasia zdrówka dla Mikiego!oby leki pomogły, to raczej alergia, jedna z mam "mojego" dziecka twierdzi, że już coś pyli?
nie znam się na tym, ale może jednak.
Post ha teraz to już wiem, że miałam czekać aż pieniądze się pojawią na koncie - mądry Polak po szkodzie- ale wysyłałam co najmniej kilkanaście wózków i nigdy nie miałam problemu, chyba byłam przekonana, że mnie to nie spotka
Już wydrukowałam korespondencję mailową i dowód odebrania przesyłki i jutro mnie czeka wycieczka na Policję. Kwota niewielka ale nie popuszczę.Straszyć, postraszyłam ale babsko zamilkło na dobre
Iza i u nas ferie minęły, ale ja tam się cieszę, bo miałam łączone grupy i chodziło po 25 dzieci
U nas +6st, byliśmy w Kościele (aż wstyd się przyznać po jakim czasie
) a po krótki spacerek, dzieciaki przemoczone wróciły, ale radocha skakania po tej chlapie bezcenna

Kasia zdrówka dla Mikiego!oby leki pomogły, to raczej alergia, jedna z mam "mojego" dziecka twierdzi, że już coś pyli?

Post ha teraz to już wiem, że miałam czekać aż pieniądze się pojawią na koncie - mądry Polak po szkodzie- ale wysyłałam co najmniej kilkanaście wózków i nigdy nie miałam problemu, chyba byłam przekonana, że mnie to nie spotka

Iza i u nas ferie minęły, ale ja tam się cieszę, bo miałam łączone grupy i chodziło po 25 dzieci

U nas +6st, byliśmy w Kościele (aż wstyd się przyznać po jakim czasie