reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam:)
Kasia zdrówka dla Mikiego!oby leki pomogły, to raczej alergia, jedna z mam "mojego" dziecka twierdzi, że już coś pyli?:sorry2:nie znam się na tym, ale może jednak.
Post ha teraz to już wiem, że miałam czekać aż pieniądze się pojawią na koncie - mądry Polak po szkodzie- ale wysyłałam co najmniej kilkanaście wózków i nigdy nie miałam problemu, chyba byłam przekonana, że mnie to nie spotka:confused:Już wydrukowałam korespondencję mailową i dowód odebrania przesyłki i jutro mnie czeka wycieczka na Policję. Kwota niewielka ale nie popuszczę.Straszyć, postraszyłam ale babsko zamilkło na dobre:dry:
Iza i u nas ferie minęły, ale ja tam się cieszę, bo miałam łączone grupy i chodziło po 25 dzieci:dry:

U nas +6st, byliśmy w Kościele (aż wstyd się przyznać po jakim czasie:zawstydzona/y:) a po krótki spacerek, dzieciaki przemoczone wróciły, ale radocha skakania po tej chlapie bezcenna:-p:-D

reklama
Kic co za wredne babsko" profesjonalna" naciągara:wściekła/y:Masz rację z policją ,ja to bym pewnie odpuściła choć wiem że trzeba takich ludzi karać może by się nie rozmnażali .Ostatnio to jakaś plaga z takimi oszustami:wściekła/y:

Kasiu zdrówka dla Mikiego teraz chyba co drugie dziecko na coś uczulone:baffled:

My chyba znalezliśmy auto tzn. ja znalazłam;-)Sporo tańsze niż wybory R i oddalone od nas o 4-5 km.Inne niż chcieliśmy ale w super stanie i sprzedawca prywatny wzbudził moje zaufanie, a ja chyba mam nosa do ludzi;-)

Ewunia od dwóch dni jest bez cyca,super zniosła odstawienie ja również.Nie czuję żalu jak przy Misiu ale ją karmiłam 2 miesiące dłużej.Od dwoch dni rewelacyjnie zasypia około 20 i wstaje miedzy 7:30:9.Wytrzymuje bez jedzenia i picia 13h:tak:W nocy zdarza się jej wybudzić ale za sekunde usypia :tak:Od dwóch dni ma gorączkę i temerature 38.Kupki po 4-5 dziennie więc chyba to zęby:tak:Już nie mogę się doczekać jak zobaczę pierwszą perełkę;-)Od wczoraj jakby częściej zezuje;-)boję się że będzie nosic okulary bo jak przekonać takiego malucha że trzeba:confused:W czwartek mamy wizytę w poradni zeza więc zobaczymy czy to tylko moje urojenia czy rzeczywiście oczka ma chore.

Miłego dnia!

Dorka zdrówka dla Frania! Kurcze,ale macie pecha z tymi chorobami :-( obyście szybko opuścili szpital!
Kasia i dla Mikiego tez zdrówka, choć dobrze,że się chłopak czuje ok :-) co do pyleń, to teraz leszczyna zaczyna,ale słabo i olcha niedługo zacznie,ale wg mnie to nic pewnego z tą alergią. Ale robiliście testy już, nie?
Kicrym masz rację, idź z tym na policję! i dzięki za przestrogę i podanie nicka! ale dlaczego twój post na wózkomanii usunęli?
Magdzik może prasowanko podesłać? u mnie już sterta urosła, mam dzisiaj w planie,ale się zobaczy ;-)
Andula jakie auto tym razem?
co do zezowania to mojej sąsiadki córka tez tak robi,ale okulista powiedział,że to etap rozwojowy:sorry2:

Maciuś coś ma oko napuchnięte i czerwone. Wypatrzyłam tam pryszcza pod powieką,ale boje się żeby to zap. spojówek nie było:no: Dziś mu zakropiłam i poszedł do p-la,ale zobaczymy jak będzie po południu. Nic, najwyżej na L4 posiedzę.

Madziu oby do południa oczko się "naprawiło":tak:

Kupujemy BMW nigdy nie mieliśmy tej marki zawsze Passat albo Audi:tak:Spróbujemy czegoś nowego R mówi że jak się nam (czytaj jemu;-)) nie spodoba sprzedamy :tak:

Witam,
Madzia sama poprsiłam moderatora, żeby usunęła wątek, bo podałam tam dane tej Pani, a to ponoć niezgodne z prawem dopóki jej winy nie udowodnię:wściekła/y:w naszym kraju jak widać, można lecieć w ciula i nic Ci nie mogą zrobić:wściekła/y:na Policji już byłam.
Andula ponoć do 2r.ż zez jest naturalny potem oczka się stabilizują, ale lepiej sprawdzić:tak:to tak jak z napletkiem, niby do 5r.ż. ma sam zejść, a Kuba ma nadal przyklejony:-(byliśmy u chirurga. ale każe jeszcze czekać:dry:

Idę śniadanie sobie zrobić, bo już głodna jestem.

Miłego dnia!

Robię wiatr, bo jeszcze 3 dni zasuwu, że nawet zjeść nie mam czasu:-(

Dorka, jak z Franiem, jesteście już w domu?

Andula, no to super, że tak bezproblemowo poszło z odstawianiem. Ja z wygody daję jeszcze cyca w dzień do zasypiania na drzemkę, ale też na dniach zamierzam i z tego zrezygnować? A piersi Cię nie bolą? bo ja niby nie mam tego mleka dużo, mała zdecydowanie się nie najada, a jednak jak cały dzień nie karmię, to czuję jak się kamienie zaczynają robić:baffled:

i tyle mojego, wracam do roboty...odwilż idzie, muszę zdążyć przed zejściem śniegu, bo potem kalosze na nogi i hej do ogrodu:-D

Witam na szybko znowu,Franek jeszcze w szpitalu,robia jeszcze badania czy watroba dobrze dziala czy cos.Wczoraj nie bylam z nim na noc bo sie zle poczulam i pojechalam do domu.Mam tylko nadzieje ze sie nie zarazilam od malego:baffled:Dzis jest lepiej ale chyba pojde do domu na noc i Grzesiu przyjedzie do malego:no: Ciezko mi go zostawiac ale chyba bede musiala,a jutro ide na noc do pracy,wiec mam nadzieje ze wyjdzie jutro.

reklama
Surv przez ostatni miesiąc karmiłam 4-5 razy na dobe,cycki wogóle nie odczuły odstawienia.Dziś są minimalnie twardsze ale nawet żadnego dyskomfortu nie czuje:tak:

Dorka zdrówka dla Ciebie i Frania:tak: oby wiosna przegoniła od Was wszekie choroby:tak:

Do góry