reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U nas weekend leniwy. Wczoraj byliśmy z dzieciakami na urodzinach Mikołajka koleżanki w sali zabaw. Wyszalane towarzystwo straszne. A Miki nadal w domu, bo robimy inhalacje. Dziś zrobiliśmy mu rtg, żeby być już pewnym czy nie ma zapalenia płuc :-/ We środę do kontroli. W ciągu dnia bardzo mało kaszle, jeszcze w nocy dopada go kaszel. Mam nadzieję, że nie będzie już świstów...
Andula trzymam kciuki, żeby to było to! Samochód oczywiście
Kic, trzymam kciuki za powodzenie "windykacji" ;-)
Madzia robiliśmy część testów. Na pyłki jeszcze nie - pewnie pani stwierdziła, że to jeszcze nie pora, tym bardziej, że on kaszle od 3 tygodni a nie teraz zacząl

reklama
Izabelka, oj mi tez strasznie ciężko wstaje się codziennie rano. A po południu to mnie nieźle ścina:sorry2:
I dziś kolejny dzień bez słońca. Protestuję!

Witam :)
Ja dziś pomykam na warsztaty:)
Muszę obiad zjeść, żeby nie korciły ciasteczka i inne łakocie:-p

Andula zamówiłam na aligoo buciki z Superfita na następną zimę rozmiar 22 (wkładka 14cm)ale okazuje się, że raczej będą za małe:( chcesz za 51zł+wysyłka czy mam wymienić?
Kasia ja też chcę słońca!!!chciałam dzisiaj wyjść z "moimi" dzieciakami, ale pogoda nie zachęcała do spaceru:confused:

Oj o wysypianiu się to nawet nie piszę:dry:

Hejka

Kic dzięki ale lepiej wymień widziałam na Aligoo super okazje ale jakoś butów boję się kupować na kilka miesięcy do przodu.Miśkowi jeszcze rok temu noga rosła bardzo powoli a ostatnio w pól roku dwa numery.Kapcie do p-la 31 za małe:szok:

Kic jak na policji nie zignorowali Cie?

Kasiu u nas również szaro i wilgotno.Podobno w przyszłym tygodniu temp. ma skoczyć do 14 st :-)Miki lepiej?

Dorcia jak wątroba Frania ?Wyniki są?

U nas wczoraj szpital R wymiotował ,zjadł kebaba na pusty żołądek i mu zaszkodził.Ewcia się napatrzała i też zwymiotowała deserek;-)Już się bałam że to jakiś wirus al dziś na szczęście lepiej.Mam tylko problem z Ewką bo pić mi nie chce :no:Wczoraj już jej łyżeczką herbatę dawałam aby się nie odwodniła ale to męczarnia jest.

Uciekam,pózniej zajrzę:tak:

ok Andula to zwracam, a raczej wymieniam na inne:-pa ja kupuję wszystko na zapas:-pbuty też:-Ddla Kuby mam Primigi rozm 29 i mam nadzieję, że dorośnie do rozmiaru,a dla Liwki wezmę 23:tak:a na Policji napiszę na zamkniętym jak będę miała chwilkę;-)
Kuba zaraz jedzie z moją siostrą do kina, M ma zostać z Liwą i już kręci nosem, bo twierdzi, że ma dużo roboty:wściekła/y:

Wyniki Mikołaja odebrane i jednak coś mu wyszło na prawym płucu - smugowate zacienienia. Dobrze, że zrobiłam to zdjęcie... Jutro wizyta i mam nadzieję, że to nic poważnego i teraz będzie szybkie leczenie i w końcu będzie ok. Choć kaszle mniej :sorry:

Czesc ( przepraszam za brak polskich znakow,ale kot siedzial mi na klawiatorze)
Kic , nie doczytalam do konca, ale ty jej wyslalas towar za nim ona wplacila ci kase?
Kasia to trzyma Mikolaja, oby szybko wyzdrowial.
Dorka biedny Franek, znowu szpital , zdrowka zycze!!!
A ja wczoraj o 2.53 rano zostalam ciocia, moja siotra urodzila Alicje, 3680, 10pkt, porod szybki ok 5 godzin calosc.

Cicho tu ;-)

Kamu gratki ciociu:tak: Już widziałaś swojego dzidziucha ?Pierwsze usg chyba za Wami:tak:
Kasiu daj znać jak po wizycie:tak:

Ewcia prawie nic nie je:-(dzis mieliśmy iść na szczepienie ale będzie trzeba przełożyć gdyż młoda ma katar.Pójdę mimo wszytsko niech ją doktor osłucha:tak:Ja również jestem przeziębiona,wychodzę z fitnessu z mokrymi włosami i się załatwiłam .Idę na śniadanko R przytargał maślane bułeczki:tak:

reklama
Kamu gratulacje dla siostry :tak:
Kasiu trzymam kciuki, żeby te cienie nie były poważne....
Dorka bardzo się cieszę, że synuś wraca do domku :-D:-D:-D:-D:-D
miałam 3 godziny w pracy, słonko świeci :-D:-) i jedziemy do teatru na "Andropauzę 2"; więc jest git :tak:

Do góry