Cześć laski!
Kasia jak Miki?
Reniu a u ciebie sytuacja lepsza? Kurcze co to ich tak wzięło?
Kic a mówiłaś ,ze yezza nie sprzedasz
Ile masz już n -? Ja na swojej diecie MŻ 3 kg,więc się cieszę
Co do wyprz. to ja poczekam na smyka, przed Bożym Narodzeniem pewnie znów będzie, choć mam nadzieję,że Maciek ze swojej kurtki nie wyrośnie,a dla małej kurtkę mam na 104 i się obawiam czy nie za mała będzie
U nas normalnie wiosna :-) tak pięknie świeci słońce,że aż pozytywnej energii dodaje.
Byliśmy wczoraj na basenie -młoda pierwszy raz, ale miała radochę
Ale chyba za dużo wrażeń, bo w nocy spać nie mogła, a pobudka ostatnio standardowo o 5.30 na mleko i już nie chce zasnąć małpa jedna
W piątek byłam na 1. ur. żłobka ,alez te dzieciaczki śmieszne,a potem na zaległych pneumokokach, kurcze takie do dziecko silne,że we dwójkę ciężko było utrzymać.Waga i wzrost zadziwiła samą panią pielęgniarkę,ale to wrzucę na odp. wątek.
No i ja również się nowymi ząbkami pochwalę -mamy dwie dolne dwójki :-)
Kasia jak Miki?
Reniu a u ciebie sytuacja lepsza? Kurcze co to ich tak wzięło?
Kic a mówiłaś ,ze yezza nie sprzedasz

Co do wyprz. to ja poczekam na smyka, przed Bożym Narodzeniem pewnie znów będzie, choć mam nadzieję,że Maciek ze swojej kurtki nie wyrośnie,a dla małej kurtkę mam na 104 i się obawiam czy nie za mała będzie

U nas normalnie wiosna :-) tak pięknie świeci słońce,że aż pozytywnej energii dodaje.
Byliśmy wczoraj na basenie -młoda pierwszy raz, ale miała radochę

W piątek byłam na 1. ur. żłobka ,alez te dzieciaczki śmieszne,a potem na zaległych pneumokokach, kurcze takie do dziecko silne,że we dwójkę ciężko było utrzymać.Waga i wzrost zadziwiła samą panią pielęgniarkę,ale to wrzucę na odp. wątek.
No i ja również się nowymi ząbkami pochwalę -mamy dwie dolne dwójki :-)