Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja siostra wróciła do Włoch i smutno mi :-( Pewnie długo się nie zobaczymy:-(
Misia drugi tydzień chodzi do przedszkola i dalej katar ale już pomału zanika więc jest nadzieja że dalej będzie chodzić
Teraz widzę że brakuje nam ubranek dla Misi
Trzeba będzie się wybrać na jakieś zakupy
Zobaczę na razie w Pepko,a jak nie tam to w lumpach będę szukać
U nas jest H&M ale takich promocji jak u Kic to brak
,a jak coś jest to przebrane
Seba od 23-25 kwietnia ma egzaminy na koniec gimnazjum
Trzymajcie kciuki

Dziś mam trochę do załatwiania,a Franek ostatnio przed południem ma drzemki po 3 godziny
Popołudniu zależy godzinkę dwie

paczka nadal stoi u mnie w kartonie, nie mam czasu, ale obiecuję że wyślę
Kuba cały czas śpiewa, czasami aż mnie to denerwuje
nocki u nas podobne do Twoich, więc przesyłam zrozumienie
wypad na pewno dobrze Wam zrobi:-)
ale było cudnie
:-)
zabieg umówiony na 30 kwietnia, bo inaczej ja nie mogę; póki co go nie boli, ale potem właśnie może więc trzeba to zrobić...
i postanowione że w niedzielę śmigamy, byle nie lało 
dziś nawet nie słyszałam, jak M do małej wstawał
byłam pewna, że jakiś sukces i się nie budziła, ale rano widziałam niekapek na przewijaku, więc sam tam nie przydreptał
Tak zerkam na kalendarz i jeszcze tydzień i majówka
co prawda idę do pracy, ale jak ten czas szybko leci
oby pogoda była wyśmienita!

W nagrodę pójdę chyba na zakupy ,chciałabym sobie coś kupić a nie tylko dzieciakom 
po kim to dziecko ma taki charakterek to ja nie wiem
w kostkę składa się też m&p luna - wg mnie też fajny wózek,ale wagowo cięży niż bee+.Jak to ma być dodatkowy wózek to spoglądałabym na wagę, żeby nie kupić kolejnego ogromnego, ciężkiego wózka
wiem, że to drożej wychodzi, ale pamiętam koleżanki które chodziły do szkoły muzycznej i te ciągłe przymusowe zajęcia
chcę oszczędzić Kubie takiego rygoru
teraz ma zajęcia raz w tygodniu i bardzo chętnie na nie chodzi, gdybym miała możliwości finansowe chodził by dwa razy w tygodniu, ale niestety i tak nas te lekcje dość dużo kosztują

Kuba ogląda bajkę, więc trochę odsapnę