reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Brawo Kubuś! Ale z Ciebie artysta!
Izabelka, trzymam kciuki za Oskarka
Faktycznie pogoda rewelacyjna, choć za szybko tak sieknęło 20 stopni ;-) Żeby tylko Miki wydobrzał całkiem, to będziemy korzystac na całego

reklama
Witam, znowu nie zaglądałam długo:no: Moja siostra wróciła do Włoch i smutno mi :-( Pewnie długo się nie zobaczymy:-(
Dobra nie smęcę:tak: Misia drugi tydzień chodzi do przedszkola i dalej katar ale już pomału zanika więc jest nadzieja że dalej będzie chodzić:tak: Teraz widzę że brakuje nam ubranek dla Misi:eek: Trzeba będzie się wybrać na jakieś zakupy:tak: Zobaczę na razie w Pepko,a jak nie tam to w lumpach będę szukać:tak:U nas jest H&M ale takich promocji jak u Kic to brak:no:,a jak coś jest to przebrane:confused2: Seba od 23-25 kwietnia ma egzaminy na koniec gimnazjum:tak: Trzymajcie kciuki:tak:
Kic gratulacje dla Kubusia:tak:
I to na tyle idę Miśka położyć bo już śpiący,a ja zabieram się za porządki :tak: Dziś mam trochę do załatwiania,a Franek ostatnio przed południem ma drzemki po 3 godziny:szok: Popołudniu zależy godzinkę dwie:tak:
Miłego dnia nie wiem czy wieczorem zajrzę bo idziemy popołudniu do znajomych,w końcu jesteśmy zdrowi i oni też:tak:

Witam:)
My dziś w domu, byliśmy na placu zabaw godzinkę, ale o wiele zimniej dziś i nieprzyjemny wiatr, do tego co chwilkę deszczyk pada, więc zabawy do wieczora odpadają:confused2:

Dorka właśnie jest wyprzedaż w H&M u mnie było dużo bluzek po 10,20,30zł, jakieś legginsy, akcesoria itd, ja Liwce kupiłam tylko bluzeczkę, bo w sumie wszystko ma a kasy obecnie na takie atrakcje brak, bo montowaliśmy hak do auta:confused2:paczka nadal stoi u mnie w kartonie, nie mam czasu, ale obiecuję że wyślę:tak:
Renia a jak tam Wasze pianino?Jak mi prześle n-lka Kuby filmik to wkleję jak Kubuś gra:tak:Kuba cały czas śpiewa, czasami aż mnie to denerwuje:zawstydzona/y:nocki u nas podobne do Twoich, więc przesyłam zrozumienie:confused2:
Iza to trzymam kciuki za Oskara:tak:wypad na pewno dobrze Wam zrobi:-)
Kasia u mnie wczoraj było +24st:szok:ale było cudnie:tak::-)

Ja dziś nie poćwiczyłam i pewnie wieczorem już mi się nie będzie chciało:zawstydzona/y:

no i nie obędzie się bez cięcia, okazuje się, że Oskarowi robi się brodawka na tym paluchu, być może weszło jakieś ciało obce :sorry: zabieg umówiony na 30 kwietnia, bo inaczej ja nie mogę; póki co go nie boli, ale potem właśnie może więc trzeba to zrobić...

kupiłam sobie żakiecik do sukni (bo zawsze szkoda kasy) bo za tydzień na wesele do znajomych idziemy :tak: i postanowione że w niedzielę śmigamy, byle nie lało :tak:

Ależ jestem niewyspana:confused2:dziś nawet nie słyszałam, jak M do małej wstawał:szok:byłam pewna, że jakiś sukces i się nie budziła, ale rano widziałam niekapek na przewijaku, więc sam tam nie przydreptał:-p

U nas obecnie pogoda średnia, więc zobaczymy co dziś wykombinujemy:happy:Tak zerkam na kalendarz i jeszcze tydzień i majówka:szok:co prawda idę do pracy, ale jak ten czas szybko leci:sorry:

Iza o co się Oskarowi stało w ten palec?bo chyba nie doczytałam:zawstydzona/y:oby pogoda była wyśmienita!

miłego dnia!

Hejka

Madziu 100 zł to jak za darmo ,jak koleżanka się nie zdecyduję ja kupie nawet drożej:tak:

Kic gratki dla Twojego Mistrza zawsze powala konkurencje ;-)Bucików narazie nie kupuję ,Mała jeszcze pewnie z 2 miesiące nie pójdzie wic muszę się z obuwiem wstrzymać:tak:

Reniu dobrze że Igi ma się lepiej ,nocki się i u Was unormują:tak:
Dorka ale Franiu ma spanie w dzień ,Ewa śpo tylko raz od 1-2h:tak:
Iza powodzenia dla Oskara:tak:

Wczoraj byłam u Misia wychowawczyni i pierwszy raz usłyszałam że Misiek łobuzuje.Podobno się rozbrykał i nie słucha się,zresztą w domu jest to samo.Dobry dzieciak ale uparty i z lekka olewający matke i ojca;-)Muszę się za niego wziąść aby w przyszłości do surowych rodziców wysałać nie musiała;-)

Ćwiczenia kontunuuje ale bez entuzjazmu chociaż efekty widzę i nawet waga spadła o kg :tak:W nagrodę pójdę chyba na zakupy ,chciałabym sobie coś kupić a nie tylko dzieciakom :tak:

Miłego dnia!

witam
właśnie uśpiłam Ignasia po 50 minutach mega marudzenia
ja nie wiem co temu chłopakowi sie dzieje
od wczoraj znowu ma chrypę i mega krtaniowy głos
w pon postaram umówić się do laryngologa z nim bo sama nie wiem co to - czy darcie czy chorobowo

Kic Tymi zajęcia ma tylko w plu
nie zapisałam go na piano (jeszcze) ale od września może kogos znajdę bo chciałabym żeby do muzycznej szkoły chodził
to jedno wiem, że chce czy nie grać ma i basta;-)
teraz musze pouczyć się z nim piosenek bo sam nie umie lub może nie chce śpiewać - zazdroszczę, że Kubuś taki rozśpiewany

Dorka ale Franio ma sen
to chyba mój tylko woli rozrabiać niż spać

Dzis paskudnie tzn pochmurno i zimniej
nie pojechałam na paradę super bohaterów do miasta bo z krtania Igiego wolę nie ryzykować
ojciec z synem się za to wybrali
i dobrze
obiad zjedzą na mieście - bynajmniej dziś nie będę przy garach stała

idę machcnę ewę póki śpi dziadyga
tak mi się nie chce ale musze się zebrac bo wieczorami to ja palcem nie mam siły ruszać
a kg i brzuszek wkurzają
miłego dzionka

Heloł

Iza to szybko wytną i z głowy

uciekinier już zwiał do sypialni
ten dzieciak to istny żywioł
a dziś ma być ładniej tzn słonecznie i cieplej
jedziemy na ryby;-)
Tymek już sie nie może doczekać bo kuzyn jego tez będzie

Madziu co do zlotu to ja chętna więc może wstępnie zróbmy listę kto za i wtedy coś pomyślimy o miejscu
kurcze fajnie byłoby się spotkać po latach;-)

dobra zmykam bo dwaj już okupuja łazienkę a tam niebezpiecznie samychh ich zostawiać
miłego dzionka

reklama
Byliśmy w kościele, ale musiałam wyjść, bo Liwka dała czadu:wściekła/y:po kim to dziecko ma taki charakterek to ja nie wiem:confused2:

Renia odnośnie wózka to jeżeli ma to być dodatkowy do stokke to wybierałabym pomiędzy bugaboo bee+ (używkę spokojnie możesz kupić ale raczej bym brała pod uwagę tylko te z gwarancją, bo lubią kółka świrować, ja ostatnio moje bee+ sprzedałam) britaxa b-agile lub BJCM, pomiędzy tymi dwoma ostatnimi są niewielkie różnice, każdy ma swoje plusy i minusy, najlepiej podjechać do boćka i sobie SAMEMU pooglądać;-)ja mam chrapkę na britaxa ale on ma dość niskie oparcie, więc musowo muszę przymierzyć Liwę:tak:w kostkę składa się też m&p luna - wg mnie też fajny wózek,ale wagowo cięży niż bee+.Jak to ma być dodatkowy wózek to spoglądałabym na wagę, żeby nie kupić kolejnego ogromnego, ciężkiego wózka:tak:
co do Kuby, ja właśnie nie chcę go puścić do szkoły muzycznej (mimo, że już słyszałam głosy, że się "nadaje") raczej stawiam na jakieś zajęcia poza lekcyjne z pianina:tak:wiem, że to drożej wychodzi, ale pamiętam koleżanki które chodziły do szkoły muzycznej i te ciągłe przymusowe zajęcia:confused2:chcę oszczędzić Kubie takiego rygoru:zawstydzona/y:teraz ma zajęcia raz w tygodniu i bardzo chętnie na nie chodzi, gdybym miała możliwości finansowe chodził by dwa razy w tygodniu, ale niestety i tak nas te lekcje dość dużo kosztują:confused2:
Iza to faktycznie lepiej wyciąć i mieć spokój:tak:

Położyłam już tą małą złośnicę i jest cisza, więc chyba śpi:confused2:Kuba ogląda bajkę, więc trochę odsapnę:sorry:
U nas pogoda ładna, pójdziemy potem jeszcze na plac zabaw.

Do góry