reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej dziewczyny!

Widze, ze mamy tu nocnych markow i poranne ptaszki- czyzby problemy ze spaniem.
Ja na szczescie jescze moge normalnie spac:).
Wreszcie w Anglii jest slonecznie- wiec moge zrealizowac swoje plany- pranie.
Torba do szpitala spakowana- chyba juz jestem gotowa;-).

reklama
beaa no w koncu sie zlitowali nad nami i troche swieca sloneczkiem;-)az szkoda siedziec w domu.
Ja tez dzisiaj piore,ale u mnie pralka ostatnio co drugi dzien chodzi.Jakos pranie nalezy do moich najbardziej ulubionych zajec domowych,chyba dlatego,ze w sumie sie samo pierze a ja tylko wieszam:tak:Wszystkie dzidziowe rzeczy juz poprane i poprasowane na szczescie:-D

ale sie dzieje:-)
ciesze sie ze mam internet tak szybko
juz po wszystkim - mieszkanko zdane a to nowe jak po tsunami
ale mam dzis na szczescie pania do pomocy
posprzata i pomoze sie rozpakowac
musze powiedziec, ze mam cudownego mezunia - dba o mnie i kaze caly czas lezec i odpoczywac
martwi sie ze sie stresuje tym prtzeprowadzaniem, pakowaniem i zaszkodze jeszcze sobie i synowi
a co chwila poleguje bo jakos malo sily i puchne strasznie
a juz nie wspomne o zgadze!!!! masakra nocna moja
pozdrowionka
ciesze sie ze moge byc na biezaco na forum;-)

Hej, Renia to super, że przeprowadzka jakoś idzie do przodu (gratuluję Męża:tak:) i świetnie że tak szybko masz Internet, ja teraz bez netu to zanudziłabym się na śmierć:-p na Kujawach zapowiada się gorący dzień, a ja szykuję się do robienia prania, ale nie dzidziusiowego:laugh2: to w poniedziałek jak posegreguję te tonę ubranek co ostatnio dostałam:baffled: miłego dnia Dziewczyny:happy:

KATE23, to tak jak ja, tzn. zrobione dwa nasze prania, a dzidziusiowe będę robiła w tygodniu + pakowanie torby:-)

Witajcie u nas też dziś upał,rano na zakupach,wysprzątałam i teraz czekam na męża i teściów,przyjeżdżają do jutra.Także dziś już sobie chyba na forum nie zajrzę.Miłego weekendu wszystkim życzę

survivor nie martw sie porodem,bedzie dobrze,w 3-miescie porod posladkowy jak zdazylam sie wywiedziec zalezy od szpitala, w jednym odwracaja,w innym jest to wskazaniem do cesarki...bobo moze sie jeszcze odwrocic....a na pewno jeszcze urosnie,dogadzaj mu kulinarnie jak mozesz:-),jak sie boisz normalnego porodu to zorientuj sie gdzie w polozeniu posladkowym robia cesarke...ja juz sprawe mam zalatwiona,mam wskazanie od ortopedy do cesarki,wiec musze sie postarac by je dowiesc na czas;-)
juz sie bierzecie za pranie ciuszkow dla malenstw??:) my wczoraj zamowilismy dopiero mebelki do pokoju synka i maz poprosil mnie bym wytrzymala jeszcze 2 tyg;-) nie sadzilam ze to tyle potrwa,a jak beda mebelki to popiore i posegreguje ciuszki,dostalam ze 3 kartony:)mam nadzieje ze te mebelki to pomieszcza:sorry2:
kamu na wzajem:)

rudka tak czytam o ortopedycznych twoich zaleceniach do cesarki i sie zaczynam zastanawiac czy ja moge naturalnie bo mam piekne "S" :baffled: a u ortopedy bylam uuuuuuuu juz nie pamietam kiedy
chyba czas zaczac rozmawiac o tym z ginekologiem moze on mnie odesle do specjalisty
czy te kobitki z problemami kregoslupowymi maja trudniej z naturalnym porodem???
oby nie panikowac;-)

na awatarku mozecie zobaczec mojego synusia:) fotka z piatku:)
renia77 ja mam problemy z ruchomoscia stawow biodrowych,powiedzialam o tym gin,skierowala mnie do ortopedy i dostalam od niego takie wskazanie do cesarki, lepiej chuchac na zimne,co by sie naturalny porod nie skonczyl zle dla mnie a przede wszystkim dla dzidzi, lepiej odwiedz ortopede,ale prywatnie bo na fundusz mozesz nie zdazyc na czas u mnie kolejki nawet 2-3 miesiace

reklama
witam :-D
WSZYSTKIM NASZYM KOCHANYM DZIECIOM DUŻO SLONECZKA I RADOŚCI :tak::tak::tak:

A ja jestem cala podekscytowana.bo jedziemy do aquaparku do Sopotu :tak::tak::tak: beda rozne atrakcje dla dzieci, np. walka piratow; ciekawe czy malemu sie bedzie podobalo- 1 raz na basenie ;-)
życze wam i dzieciaczkom wszystkiego naj i milego dnia

Do góry