Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem wprawdzie mamą z terminem na 3 sierpnia ale moje maluszki urodzą się w pierwszej połowie lipca (mam cholestazę i takie ciąże kończone są wcześniej - kiedy dokładnie dowiem się w poniedizałek) przez cc - chłopcy ułożeni miednicowo i poprzecznie, więc będę trochę mamą również lipcową.Dziewczyny mam wiesci od Renek :-):-):
"JAS 21.38 2985g, MACIEK 21:48 3500g OCZYWISCIE POROD NATURALNY I WSZYSTKO JEST OKI :-)
SZCZEGOLY POZNIEJ ;-)"
GRATULACJE RENEK!!! Nareszcie twoje dwa slodkie maluchy sa z nami!
Cieszcie sie Waszym podwojnym szczesciem!![]()

! Strasznie się za Wami stęskniłam

rowno 2 tyg bylam w szpitalu; najpierw bylam na patologii, bo dzidzia sie pchala na swiat,az w koncu stwierdzila ze juz chce nas poznac i 24 czerwca poznalam moja sliczna coreczke 

wczoraj nas wypuscili
maz pojechal z synem do lasu a my mamy chwilke dla siebie

trzymajcie sie cieplo

a wczoraj jak późno pisałam na BB to nawet nie zauważyłam tej radosnej nowiny, taki człowiek zakręcony
ciągle sobie powtarzam, że kobiety na całym świecie rodzą dzieci i wszystko jest dobrze, więc i mi się uda;-) miłego dnia, nie ma co narzekać jak mawia mój lekarz "chciała pani, to pani ma i trzeba przeżyć":-) wspierający i pomocny
jutro wizyta, więc może czegoś ciekawego się dowiem