reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
cyt wiadomosc od mamabatrka
Hej informuje wszystkie ciotki z bb ze dzisiaj o 4:15 w 4o tc urodziła sie Natalka "sn" wazy 2580 mierzy52cm i jest cudna.Pozdrawiam wszystkie ciocie.

No proszę Mamabartka wczoraj nie miała objawów a tu taka wiadomość:-)

Mamobartka serdeczne gratulacje!
Natalko witaj wśród nas!!!

mamabartka - akcja zasługująca na medal olimpijski!!! FANTASTYCZNIE:tak: Gratulacje ogromniaste. Wreszcie się doczekałaś.

Takie pytanko: ILE nas jeszcze zostało w dwupakach? Ja się naturalnie melduję jako wash and go. Julci w brzuszku ciepło i przyjemnie, tak więc nadal czekamy. Co prawda święte prawo dziecka - termin mam na pojutrze :tak: Dlatego też wcale się nie niecierpliwię. Jedyne co mnie wkurza to fakt, że zaczyna się robić gorąco, a tego chronicznie nienawidzę. Nie ma to większego związku z ciążą. Po prostu nie znoszę temperatury powyżej 25 stopni. Grecje, Chorwacje i takie tam inne to dla mnie katorga. Mężuś już od jakiegoś czasu planował mnie wyciągnąć na takowe plażowanie, bo on bardziej "słońcolubny", a mnie to nie rusza. Chyba, że dobra klima w hotelu. Ale płacić kasę za siedzenie w hotelu?:baffled: Na porodówce w 30 stopniach też chyba nie jest fajnie. Pożyjemy - zobaczymy. :cool2: Wracam do wysiadywania poprzez sprzątanie:-D Pozdrawiam was wszystkie baaaaaaaaaardzo serdecznie i trzymajcie kciuki za ostatnie waleczne wielorybki:-D

mamabartka szybko poszło:-):-):-) gratulacje.
Czy to na wczoraj był termin???

Magdziku szykuj się bo Twoja Julka coraz bliżej Ciebie:-):-):-):-)

My dzisiaj rano karmiliśmy się w pozycji nauczonej przez położną, młoda na moim brzuchu, ja na plecach. Pozycja trochę trudna do ułożenia czasem ale młoda ją uwielbia. Ściągnęłam jej ciuszki i zasnęła sobie potem tak ciałko przy ciałku. Żałuję że nie miałam aparatu przy sobie bo minkę miała słodką:-):-):-)

cześc dziewczyny:)ja jestem mama lutowa 2009:)ale lubię sobie Was podczytywac:)tak jakoś lepiej się na serduchu robi:)ja jestem na etapie wyczekiwania 4 misiąca:)bo wtedy bezpieczniej..zazdroszczę Wam dzidziusiów, a tym nierozpakowanym tego wielkiego brzucha;-)u mnie co prawda brzucho się już pojawił..ale tyle jeszcze do rozwiązania:)pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) jeśli nie macie nic przeciwko dalej będę Was podczytywac:)

mamabartka gratuluje Natalki!!!
a my po pierwszej hardcorowej nocy :-(normalnie zasypiam na stojaco:dry:
wczoraj bylismy na dzialce u mioch rodzicow itak sie zastnawiam czy cos zjadlam, czy moze nadmiar emocji malenu zaszkodzil- oczywiscie zielone kupki w standardowym zestawie z placzem i bolem brzucha u malego:-(

reklama
mamabartka ale wiadomość!!!!
ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coś mi się wydaje że i tym razem sprawnie poszlo..........;_)

Do góry