beaa
Mamy lipcowe'08
Mamusiasynusia i Anecia - gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Powiedzieli,ze mi ustala nowy termin tej poporodowej wizyty i dzisiaj do mnie dzwonia i mowia,ze skoro bylam wczoraj u lekarza,to juz nie musze wcale isc,a maly niech przyjdzie tego 9.wrzesnia.Dodam tylko,ze wczorajsze badanie ograniczylo sie do zmierzenia cisnienia,wiec jak tak ma wygladac przeglad poporodowy to ja wymiekam.

A my dzisiaj mamy termin i na razie naturalnie jedno wielkie nic
Widocznie muszę jeszcze Julcię "powysiadywać" troszkę. Wiem, że bliżej niż dalej. Szkoda tylko, że lipcówka prawdopodobnie to ja nie będę. Pocieszam się, że przecież czerwcówki-lipcówki mamy na forum, to i lipcówka-sierpniówka się przyda w tym gronie
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i trzymajcie kciuki - dzisiaj kolejne ktg. Wierzę, że tym razem szkrabek zechce się wcześniej i intensywniej poruszać oszczędzając mi w ten sposób długiego leżenia. Mam też nadzieje, że się w końcu mała sama zbierze na świat, bo perspektywa oxy mnie średnio kręci. na razie czekam i chyba poprasuje pranie:-) Któraś z was może trafiła 6 w totka?