Haszi
lipcowe mamy'08
Ja właśnie korzystając że mały dzisiaj dużo śpi zrobiłam mega sprzątanie i mnie nogi od latania po schodach bolą (ale łydki będe miała). Popieram domy parterowe 
Za chwile wpadają znajomi zobaczyć małego i w związku z tym mam jedną chcice- marzy mi się pyszne zimne pifko. Mniam! I orzeszki solone- a to podobno wybitnie uczula. Ale torcik hiszpański też uwielbiam.

Za chwile wpadają znajomi zobaczyć małego i w związku z tym mam jedną chcice- marzy mi się pyszne zimne pifko. Mniam! I orzeszki solone- a to podobno wybitnie uczula. Ale torcik hiszpański też uwielbiam.
już nie mogłam sie oprzeć
także czekam na dostawcę
Na razie kompulsywnie kupiłam zestaw pikantnych sosów i przypraw z nadzieją, ze już doczekają dnia, kiedy będę mogła zrobić mega-ostre chilli
Ja nie wiem, czy to od wieku, czy charakteru zależy, czy faceci po prostu tak mają, że się niemowląt boją/nie lubią, ale lekko wku***ł mnie ostatni argument, że ja mam wrodzony instynkt macieżyński, więc opieka nad dzieckiem jest dla mnie naturalna
Jaki wrodzony?! wrodzoną to ja mam chorobę serca, a życia z Florką, to podobnie jak i on, muszę się nauczyć.i uczę się każdego dnia, tyle, że do tego trzeba być z dzieckiem a nie od niego uciekać
. Wogóle stara się bardzo i pomaga. Co prawda przebrać i przewinąć to za duze wyzwanie ale małą na własnej piersi utuli, porobi minki i pogada do niej
no to nie dla niego....