Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z ust mi to wyjęłaś;-) No może nie o tej urodzieCzasami to bym go najchętniej pogoniła (jak dzisiaj- bo mnie wkurzył)
No ale kiedy indziej go uwielbiam (o głupia ja, chyba z uwagi na urodę- wrr jestem zła).
Sorry, wyżaliłam się, może mi przejdzie i znowu będe się cieszyć obecnością m zamiast wkurzać.
Ja, jak się już fest wkurzę jak parę dni temu, to sobie wyobrażam, co by było, jakbym go na dobre pogoniła....i wychodzi, że jednak lepiej jak jest z nami
A poza tym za 2 tygodnie dopiero 1 rocznica ślubu, nie ma co już sztandarów zwijać i się odgrażać
A poza tym za 2 tygodnie dopiero 1 rocznica ślubu, nie ma co już sztandarów zwijać i się odgrażać![]()

Już 4, nawet nie wiem kiedy to zleciało
Oczywiście płonne nadzieje na jakiś wspólny spacer ( mała z dziadkami itp.), ale Jula dała właśnie do wiwatu
Było małe buzi-buzi z samego rana, a potem to już na zmianę: pieluchy, ręce, łóżeczko, fotelik i syrena na non-stopie
Tłumaczę sobie, że kochana córeczka postanowiła obwieścić światu informację o tak uroczystej rocznicy. Będzie z pewnością niezapomniana. A nam już leci 5 roczek razem................ i dobrze nam ze sobą

mała rzecz a cieszy.