Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W nocy było już lepiej, ale teraz z powrotem z nosa się leje i pokasłuje, więc zaraz jedziemy do lekarza. Przy okazji może da mi coś na ten jej brzuszek, bo te kupy raz na tydzień ją wykańczają, jak brzuszek przez 6 dni boli masakrycznie w oczekiwaniu na kupę....dziś doczekałyśmy, ale smród był nieziemski..w sumie nie dziwię się, jak tydzień się w jelitach kisiła, ale nie dziwię się też, że małą tak brzuszek boli
Ktoś bardzo źle zaprojektował ten system trawienno-wydalniczy człowieka;-)
temperatura 39 stopni i musiałam ciągle wstawać do Małego bo nie chciałam Go brać do łóżka
w dzień nico lepiej, ale mogłoby już przejść bo jakoś nie uśmiecha mi się jechać do lekarza :-(za to w domu taki syf, że można wzywać sanepid
siostry doszły do wniosku, że czuję się lepiej, więc po co mają ogarniać (nie sprzątać) w domu
normalnie nic tylko usiąść i płakać
miłego wieczoru;-)
Narazie zadnych innych dolegliwosci nie mam i mam nadzieje,ze nie bede miala,bo jutro lecimy do Polski.Wlasnie sie pakuje,ale Macius rzadzi i nie daje sie porzadnie spakowac.Bylismy dzisiaj na szczepieniu to moze przez to maly taki marudny,ale lekarz mowil,ze powinno byc normalnie.
.No a do tego osobno gondola.Mam nadzieje,ze jakos dam rade,najwyzej kogos poprosze o pomoc przy zlozeniu,bo rozlozyc to juz latwo.No i oby mi go podstawili pod samolot,bo jak bede musiala lapac na karuzeli + torbe i to wszystko jedna reka to sie chyba potne