reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

no to u nas nie jest tak kolorowo- mały po kąpieli je i idzie spać- przesypia ok5 godzin potem pobudka na karmienie, zasypia ale budzi sie za 2 godziny, a 0 7.30 to już jest aktywność

reklama
kircym - u nas jest tak samo, więc może to tez zależnie od wieku. Nasze pociechy są w podobnym a jednak u takich maluszków miesiąc różnicy to bardzo dużo. Miejmy nadzieję, ze nasze małe żarłacze za miesiąc też będa przesypiały większość nocy bez szmanka :tak:

Anecia no nasze pociechy chyba z tego samego dnia?(25)no ja w sumie mam nadzieje że mały kiedyś prześpi noc ale wiem że ma jeszcze prawo sie budzić i byćgłodnym także jestem cierpliwa:tak:

A Florka dziś śpi cały dzień, a jak nie śpi to grzeczna jak aniołek - skakałabym pod sufit z radości, gdyby nie to, że moim zdaniem to skutki przeziębienia:baffled: W nocy było już lepiej, ale teraz z powrotem z nosa się leje i pokasłuje, więc zaraz jedziemy do lekarza. Przy okazji może da mi coś na ten jej brzuszek, bo te kupy raz na tydzień ją wykańczają, jak brzuszek przez 6 dni boli masakrycznie w oczekiwaniu na kupę....dziś doczekałyśmy, ale smród był nieziemski..w sumie nie dziwię się, jak tydzień się w jelitach kisiła, ale nie dziwię się też, że małą tak brzuszek boli:baffled: Ktoś bardzo źle zaprojektował ten system trawienno-wydalniczy człowieka;-)

Hej, dzięki za wszystkie życzenia zdrowia, ja również Wszystkim życzę zdrowia:-)
u mnie ciężko temperatura ciągle wraca (teraz akurat spadła, więc chociaż kąpiel odbębnię w miarę dobrej kondycji;-)) noc miałam okropną:szok: temperatura 39 stopni i musiałam ciągle wstawać do Małego bo nie chciałam Go brać do łóżka:baffled: w dzień nico lepiej, ale mogłoby już przejść bo jakoś nie uśmiecha mi się jechać do lekarza :-(za to w domu taki syf, że można wzywać sanepid
:szok: siostry doszły do wniosku, że czuję się lepiej, więc po co mają ogarniać (nie sprzątać) w domu :wściekła/y: normalnie nic tylko usiąść i płakać:frown: miłego wieczoru;-)

Kate nie daj sie chorobie ani siostrom! duzo zdrowka!
Dla Florci tez duzo zdrowka zycze!

Post,Pabla Super,ze sie chrzciny wam udaly.Ja sie ciagle zastanawiam gdzie robic czy w restauracji czy w domu.Ja bardziej ta pierwsza opcje bym wolala,a moj K jak zwykle na odwrot.

Mnie jakos tez gardlo pobolewa,co jest strasznie dziwne w moim przypadku:cool:Narazie zadnych innych dolegliwosci nie mam i mam nadzieje,ze nie bede miala,bo jutro lecimy do Polski.Wlasnie sie pakuje,ale Macius rzadzi i nie daje sie porzadnie spakowac.Bylismy dzisiaj na szczepieniu to moze przez to maly taki marudny,ale lekarz mowil,ze powinno byc normalnie.

Ostatnia edycja:
Dzieki Beaa!no wlasnie biore i sie boje,ze sobie nie poradze,bo ja go nigdy nie umiem zlozyc,chyba jakas lewa jestem,ale naciskam wszedzie gdzie trzeba,a on i tak sie nie chce zlozyc i dopiero po kilku niedelikatnych probach mi sie sklada:baffled:.No a do tego osobno gondola.Mam nadzieje,ze jakos dam rade,najwyzej kogos poprosze o pomoc przy zlozeniu,bo rozlozyc to juz latwo.No i oby mi go podstawili pod samolot,bo jak bede musiala lapac na karuzeli + torbe i to wszystko jedna reka to sie chyba potne :wściekła/y:

Co do spania - moja mała jeszcze mc temu budziła sie w nocy raz, około 3-4 nad ranem, potem juz 8-9 rano. A od jakichś 2 tyg znów sie budzi około 1-2 w nocy, potem 5-6 rano i już 7:30-8 pobudka i zabawa. Pewnie nszym dzieciaczkom z 10 razy sie jeszcze to zmieni...oby na lepsze.
Madzia - udanej i spokojnej podróży no i cudownego wypoczynku w Polsce. Nie wiem kiedy wylatujesz, ale na przyszły tydzień zapowiadaja piękną i ciepłą pogodę u nas:-)
Kate - duzo zdrówka dla Ciebie
Surv- duzo zdrówka dla Florki

reklama
Surv, a jakie krople dajecie? Pytam, bo i zmoglo moja Olgę i teraz wszyscy przeziębieni. Co prawda z nosa jej nie cieknie ale strasznie smurczy i bardzo ciężko te smarki wyciągnąc z noska (oczywiście w ruch idzie frida).
Madzia, szczęśliwej podróży.
Kate, zdróweczka!

Moja córa ani myśli przespać całej nocy:dry:

Do góry