hej
znowu długa przerwa w forum, ale ostatnio nie wyrabiam
życzę dużo zdrówka maluszkom i mamom
nas też katarki męczyły ale już wszystko wróciło do normy
za tydziń szczepienia i tak strasznie muszę uważać aby nic mały nie załapał, a pora roku niestety nie sprzyja
weekendy pracowite - zaczęłam praktyki i jestem przerażona bo z małym jeździć sie nie da więc muszę się wreszccie zabrać za butelke i ściąganie pokarmu i nie wiem jak za to się zabrać
tzn teoretycznie mam to wszystko obcykane;-)
ma laktator TT i jakoś mi nie idzie odciąganie
kupię tą medele mini - ponoć rewelacja i warto w to zainwestować (a wyboru nie mam przez kolejne pół roku każdy weekend zajęty i praktycznie bez dziecka)
jak coś będę w sprawach laktacji doradzać się was szaowne koleżanki po fachu:-)
znowu długa przerwa w forum, ale ostatnio nie wyrabiam
życzę dużo zdrówka maluszkom i mamom
nas też katarki męczyły ale już wszystko wróciło do normy
za tydziń szczepienia i tak strasznie muszę uważać aby nic mały nie załapał, a pora roku niestety nie sprzyja

weekendy pracowite - zaczęłam praktyki i jestem przerażona bo z małym jeździć sie nie da więc muszę się wreszccie zabrać za butelke i ściąganie pokarmu i nie wiem jak za to się zabrać
tzn teoretycznie mam to wszystko obcykane;-)ma laktator TT i jakoś mi nie idzie odciąganie
kupię tą medele mini - ponoć rewelacja i warto w to zainwestować (a wyboru nie mam przez kolejne pół roku każdy weekend zajęty i praktycznie bez dziecka)
jak coś będę w sprawach laktacji doradzać się was szaowne koleżanki po fachu:-)

mnie zaczęło drapać , wyssałam dosłownie 2 cukierki i bólu nie ma, a można stosować jak się karmi
nie podoba mi sie takie wstawanie, ale cóz.
Nie wiecie, co jeszcze oprócz tantum Verde mogę brać na przeziębienie, żeby Młodej nie zaszkodzić?