Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nosek czyszcze codzien jak tylko widze jakies gilki,ale uzywam zrolowanego papieru toaletowego lub husteczki higienicznej... fridy nie mam a gruszke,ktora kupilam to nic sie nie da wyciagnac...
Poza tym robię inhalacje z kropli miętowych no i tantum verde, które chyba rzeczywiście pomaga, bo przynajmniej z gardłem nieco lepiej na razie.
Nie wiem czy sukces należy przypisać nowej karuzelce (jest boska! - Młoda 2 godziny wczoraj się nią "bawiła" - niestety musimy reklamować, bo część funkcji nie działa, ale już to co działa ją fascynuje;-)), czy zmęczeniu chorobą, ale zasnęła wczoraj sama zaledwie po kwadransie płaczu - byłam tak zaskoczona nagłą ciszą, że aż poszłam sprawdzić, czy oddycha, bo mi się wydawało niemożliwe, żeby tak sama z siebie poszła spać
Wiem, ze to się jeszcze może odwrócić, ale skoro raz się udało, to już tak łatwo nie odpuszczę - dzięki Post i magdzik za to, żeście zmotywowały mnie do usypiania w łóżeczku;-)

Ten system prędzej czy później zadziała. U nas wrzaski skróciły se do pół godziny
Potem Julka zasypia tyle, że nie zupełnie sama. Ja idę do niej, nie wyciągam jej już z łóżeczka i po prostu nachylam się przytulając swoją głowę do jej policzka. Działa:-):-):-) Wczoraj zasnęła po 21, a dzisiaj wstała przed 7 na żarło;-) Pewnie jeszcze z tydzień musimy nad nią popracować i wierze, że będzie git

Teraz też zresztą leży i kontempluje latające misie, a do podświadomości wbija się umiłowanie muzyki klasycznej