magdzik_w
Mama Juleczki i Pawełka
dorka - my mamy przespane nocki ale za to później niż o 7 nie wstaniemy. Po porannym karmieniu Jula wcale nie ma ochoty spać, tylko harcować

Każdy kij ma dwa końce. Tak czy inaczej: nie narzekam:-)
Dzisiaj na basenie Julce się nie podobało i po 15 minutach, czyli połowie zajęć głośno zaprotestowała. Musiałyśmy więc zakończyć pluskanie, gdyż nie było szans na uspokojenie. Mam tylko nadzieję, że to jednorazowy foch;-) Ostatnie dwa razy były superowe, a dzisiaj jej się odwidziało

Zobaczymy w przyszłym tygodniu

Każdy kij ma dwa końce. Tak czy inaczej: nie narzekam:-)Dzisiaj na basenie Julce się nie podobało i po 15 minutach, czyli połowie zajęć głośno zaprotestowała. Musiałyśmy więc zakończyć pluskanie, gdyż nie było szans na uspokojenie. Mam tylko nadzieję, że to jednorazowy foch;-) Ostatnie dwa razy były superowe, a dzisiaj jej się odwidziało

Zobaczymy w przyszłym tygodniu
. Już sobie zaaplikowałam leki, które mi jeszcze zostały po ostatniej sraczkowej akcji (raptem 33 dni temu
. Może powinnam pogadać o tym z moim ginekologiem
Ale to rzeczywiście dziwne, bo skoro jesteś na diecie dla karmiących to tam nic przeczyszczającego raczej nie ma, więc może to wirusowe - jakaś grypa żołądkowa?
A wiedzialam,ze tak bedzie,bo rano kupy nie bylo.A tak to nie plakal wcale.:-)a inne dzieci owszem.
Dobrze,ze porzadni ludzie jeszcze na tym swiecie sa i mi pomogli
ale znow boli
teraz życzę udanego pobytu na ojcowiźnie
co do spania to u nas jest tak jak Antoś zaśnie to najpierw śpi bite 5 godzin, a już później pobudka co 2 godziny z tym, że my śpimy nawet do 11ej, a dzisiaj do 12
zdróweczka dla Wszystkich;-)