Czesc dziewczyny.
Haszi zdrowka dla |Twoich chlopakow:-)
kicrym ja mam taki sam lezaczek.Mala lubi w nim lezec, jeszcze nie lapie zabawek ale sie im prrzyglada i smieje sie do nich.
A my wczoraj mielismy mala stloczke. Kilku malolatow wolswagienem chcialo nam sie wcisnac na pas po ktorym jechalismy.
Maz musial ostro skrecic i wiechal na kraweznik, mamy pocieta opone. A oni odjechali. Maza spisal nr.Wezwalismy policje zrobili zdjecia spisali protokol. Jedna kobieta zglosila sie na swiadka. Opona bedzie nas kosztowac ok700zl.A poza tym robimy lazienke i w domu jest pelno kurzu.
Haszi zdrowka dla |Twoich chlopakow:-)
kicrym ja mam taki sam lezaczek.Mala lubi w nim lezec, jeszcze nie lapie zabawek ale sie im prrzyglada i smieje sie do nich.
A my wczoraj mielismy mala stloczke. Kilku malolatow wolswagienem chcialo nam sie wcisnac na pas po ktorym jechalismy.
Maz musial ostro skrecic i wiechal na kraweznik, mamy pocieta opone. A oni odjechali. Maza spisal nr.Wezwalismy policje zrobili zdjecia spisali protokol. Jedna kobieta zglosila sie na swiadka. Opona bedzie nas kosztowac ok700zl.A poza tym robimy lazienke i w domu jest pelno kurzu.
Może to jednak nie były kolki? Sama nie wiem... 
W ich ramach dziś, mimo braku czasu, zdołałam się w końcu umówić na oglądanie potencjalnych przyszłych domów i w piątek w końcu po roku planowania jedziemy coś obejrzeć;-)
poza tym wszystko świetnie wygojone i nic tylko zabierać się za następną produkcję - słowa gina

najlepsze jest to, że je bierze się cały czas, nie ma żadnej przerwy, a jeśli pojawi się krwawienie to i tak się je bierze