Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzięki temu wczorajsza nocka zarwana ale narzekać nie mogę (na spanie), bo to pierwsza taka noc od miesiąca. Jak mi Jula uśnie koło 21.30 (po strasznych wrzaskach - nauka zasypiania leży mimo 3-tygodniowych wysiłków), to wstaje miedzy 6 a 7 na żarełko. Potem to już regularnie co 2,5 godzinki otwieram bufet na małe co nieco

. W sumie młodzież je 5 razy, a jak się w nocy wybudzi to dostaje turę numer 6

Ile zjada - nie wiem, bo wcina z cycusia, więc trudno ocenić. Dzisiaj zjadła pierwszy raz w życiu jabłuszko tarte. Tak zaordynowała lekarka - na te kupsztale. Ale jej się micha cieszyła (młodej naturalnie nie lekarce

Oj, oj, oj.......... będzie lepiej
Zadzwonię do pediatry, bo mnie trochę ten katar martwi. Pozdrawiam cioteczki forumowe

no to mnie sie konczy 4-ego XII i potem tak jak Ty urlop a potem wychowawczy niestety:-(- żeby to chociaż płatne byłoA ja sie dowiedzalam ze 1 grudnia konczy mi sie macierzynski potem 20dni urlopu i do pracy z powrotem:--
-
-(. Mam nadzieje ze jeszcze caly grudzien posiedze w domu
.A mala bedzie musiala zaczac pic sztuczne mleczko:-(

potem urlop wypoczynkowy a potem mam zamiar troche pokombinować ze zwolnieniami tak aby na wychowawczy iść od 1 lutego bądź później. Strasznie chamsko potraktowano mnie w pracy jak już byłam w ciąży, nie dostałam premii, która mi sie należała tylko dlatego że byłam w ciąży i byłam na L4 więc teraz ich trochę ponaciągam, potem idę na wychowawczy i w tym czasie szukam sobie nowej pracy. Do aktualnej pójde tylko wypowiedzenie złożyć. Mam juz jedną propozycję ale od stycznia, a to stanowczo za wczesnie dla mnie, najwczesniej kwiecień - maj a super będzie jak do końca sierpnia uda mi sie z małą posiedieć w domku. Ona od wrzesnia pójdzie do żłobka a ja do pracy.
,bo na razie spi z nami w sypialni i ogolnie za duzo miejsca nie mamy,a zabawek juz przybywa,np pod nasza nieobecnosc tatus zakupil synciowi metrowego Boba budowniczego
.
Ale w PL podobnie, żłobki niby tanśze, ale procedura kwalifikacyjna, przynajmniej we WRO, taka, że łatwiej wygrać casting do filmu Spielberga
Mojej siostrze po przeliczeniu kosztu opiekunki wyszło, że żeby wrócić do pracy w szkole, musiałaby wziąć dodatkowy etat, bo z samej pensji nauczycielskiej na opiekunkę jej nie stać.....paradoks lekki, nie?