reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kurde, strasznie drogie te żłobki w UK:szok::szok: a ja tak wczoraj pomyślałam, że cholercia mam załatwiony żłobek już od stycznia i szykuje mi się niezła praca też od stycznia...taki zbieg okoliczności no....i tak sobie pomyślałam że moze.....ale nie, nie zostawię przecież małej takiej malutkiej. Dopiero pół roku będzie miała:-:)-( Nie, wyrzucam z głowy te mysli, na pewno potem jakaś praca sie znajdzie i też będzie dobrze.

reklama
no wlasnie ceny zlobkow masakryczne i to tez jest jeden z powodow dlaczego chce zostac z malym w domu,chociaz przede wszystkim zal by mi bylo dac go do zlobka jak on jeszcze taki maly.Moja znajoma placi 80 funtow tygodniowo za 3 dni po 4 godziny.Z tym ze na polowe ma dofinasowanie.Ale to sa ceny w przedszkolach prywatnych,a w panstwowyzch jest taniej i 2 godz dziennie za darmo.Jeszcze sie zorientuje dokladnie ile kosztuje,bo moja chrzesnica do takiego chodzi.

u nas dzisiaj pobudka o 6.30,jedzonko i problem z zasnieciem.Maly marudzil i marudzil,zasnal o 8 to mi sie juz nie oplaca klasc.Umylam glowe,przy czym stracilam kolejna garsc wlosow,zrobilam sobie kawke i klikam,a zaraz sie zbieram,na wszczepienie implantu nareszcie i koniec z tabletami:tak:Ostatnio znow mialam klopot,bo wzielem tabletke,a po godz wzmiotowalam i prawdopodobnie ja rowniez zwrocilam:baffled:,a wiec to chyba tak jakbym jej w ogole nie wziela:angry:

co do mieszkania to juz dzisiaj nie moglam spac,taka jestem zajarana i planuje co gdzie wstawic.Wprawdzie te sypialnie nie za wielkie,ale i tak bedzie wiecej miejsca niz teraz.

Ostatnia edycja:
Pabla znajdziesz cos napewno :-) a i z Malutka dluzej sie soba nacieszycie:-)
Madzia-ja caly czas biore prenatal i wlosy nic a nic mi nie leca moze tez sprobuj brac t witaminy co w ciazy;-)Tabletki sa rzeczywiscie dosc uciazliwe ja narazie nie stosuje nic meza bede widywala raz na 2-3 tyg wiec nie ma sensu:tak:

Przywiazalam Michalowi do nozki balona z helem w ksztalcie duuuzej butli:-) i jakbym dziecka nie miala macha nozia i caly czas sie smieje :-)

ja w ciazy nie bralam zadnych tabletek,ale teray biore Belisse na wlosy i pije herbatki La Karnita na wlosy i paznokcie.Mam nadzieje,ze nie wylysieje kompletnie,bo do slubu bede musiala isc w peruce.

hehe :-) panna mloda zawsze nawet w peruce slicznie wyglada;-)
Ja jak mialam 16 lat i ostro sie odchudzalam wlosy lecialy mi na potege normalnie stracilam ponad polowe klakow:baffled: to bylam u lekarza i kazal skore smarowac jakims wyciagiem rzepy i pomoglo smierdzialo strasznie ale zadzialalo lepiej niz wszelkie drogie tabletki:-)

Andula super pomysl :tak:
ja wracam 5 stycznia :dry: mam nianie-byla u mojego mlodszego,wiec chociaz tyle dobrego, ze ja juz znam i nie bede bala sie Weroniki zostawic; przy Oskim mielismy 6 niań :no: masakra
w szkole mam 27 godzin, ale tez anglistka jest w ciazy i pewnie czesc jej godzin przejme-jak ona moje teraz,wiec rozowo nie bedzie; cale szczescie maz ma tylko 24 godzinki,wiec z maluchami pobaluje :-):-):-)
Wercia ma w koncu sprawdzone bioderka ufff profilaktycznie mam usg zrobic

No i mnie już zaczęły włosy lecieć, a miałam cichą nadzieję, że skoro nie wyłysiałam zaraz po porodzie, to mnie to ominie... na razie biorę prenatal + magnez z B6 na zawroty głowy, ale ani na zawroty ani na łysienie nie bardzo pomaga, więc chyba będę musiała jeszcze coś specjalistycznego na włosy brać.......no albo ta peruka, w sumie zawsze chciałam być blondynką, i jest okazja...:-D

reklama
Madzia fajnie ze znalezliscie mieszkanie.:-) Zycze szybkiej przeprowadzki.
Mi tez wypadaja wlosy. Przed ciaza troche mi wypadaly w ciazy nie a teraz znowu:crazy:

Do góry