reklama
dołączę do grona łysiejących lipcóweczek;-)
ponoć to normalne po porodzie więc mam nadzieję, że się unormuje zanim stracę ostatniego włosa
a teraz z innej beczki - dostałam dziś okres
bolą mnie normalnie jajniki i mam podły nastrój
teraz jestem u rodziców ale jak tylko wrócę do siebie to nie ma bata i idę do mojego gina
a tak czułam, że cos się dzieje bo ostatnie 2 tygodnie wcześniej pobolewał mnie normalnie okresowo brzuch
ponoć to normalne po porodzie więc mam nadzieję, że się unormuje zanim stracę ostatniego włosa
a teraz z innej beczki - dostałam dziś okres
bolą mnie normalnie jajniki i mam podły nastrój
teraz jestem u rodziców ale jak tylko wrócę do siebie to nie ma bata i idę do mojego gina
a tak czułam, że cos się dzieje bo ostatnie 2 tygodnie wcześniej pobolewał mnie normalnie okresowo brzuch
KATE23
Lipcowa Mama:)
Madzia gratuluję mieszkanka;-)
Surv powodzenia w poszukiwaniach:-)
ja również łysieje, ale pocieszam się, że nie jestem sama
a od wczoraj biorę Azalię i jak na razie ok, ale skutków ubocznych może być mnóstwo np. krwawienia, przyrost wagi, obniżenie libido, zawroty głowy, nudności
mimo wszystko mam nadzieję, że mnie one ominą
miłego wieczoru
Surv powodzenia w poszukiwaniach:-)
ja również łysieje, ale pocieszam się, że nie jestem sama
a od wczoraj biorę Azalię i jak na razie ok, ale skutków ubocznych może być mnóstwo np. krwawienia, przyrost wagi, obniżenie libido, zawroty głowy, nudności
mimo wszystko mam nadzieję, że mnie one ominą
miłego wieczoru
Ja biorę Azalię od dwóch tygodni i żadnych skutków ubocznych nie odczuwam, chociaż od wczoraj mam plamienia, ale to wg ulotki bardzo często występuje. Co do libido, to u mnie raczej wzrosło niż zmalało 

więc ok.
Dla oczekujących na kupki polecam herbatkę rumiankową. Jak Oliwka ma problem z kupką daję jej 100 ml herbatki z hippa i po 2-3 godzinach pieluszka już jest pełna. sposób ten poleciła mi położna (w czasie pierwszych wizyt) i jak dotąd u małej działa :-)

więc ok.Dla oczekujących na kupki polecam herbatkę rumiankową. Jak Oliwka ma problem z kupką daję jej 100 ml herbatki z hippa i po 2-3 godzinach pieluszka już jest pełna. sposób ten poleciła mi położna (w czasie pierwszych wizyt) i jak dotąd u małej działa :-)
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Andula pomysł z balonem super- tylko kurcze gdzie ja taki dostane
ja tez dołączam do gtona łysiejących, biore cały czas tabletki- feminatal, ale zasranawiam sie jeszcze czy nie zaczać brać siemienia

ja tez dołączam do gtona łysiejących, biore cały czas tabletki- feminatal, ale zasranawiam sie jeszcze czy nie zaczać brać siemienia
Ja brałam Azalie i po 1,5 miesiąca ją odstawiłam... miałam obniżone libido i ta cała moja deprecha było od nich bo jak przestałąm brać to wszystko wróciło do normy
no ale na każdego inaczej działa... może tylko ja załapałam wszystkie skutki uboczne...
Co do włosów to niestety też jestem już prawie łysa... ehh... tak to już jest...
no ale na każdego inaczej działa... może tylko ja załapałam wszystkie skutki uboczne... Co do włosów to niestety też jestem już prawie łysa... ehh... tak to już jest...
reklama
kicrym no właśnie nie biorę zadnych tabletek
jeszcze nie byłam nawet na kontrolnym badaniu po porodzie bo zawsze coś wypada
a jak juz sie wybrałam to pan dr się spóxniał i tak to wygląda
a u mnie kolejny dzień okresowy, boli brzuch a miało być pięknie bezboleśnie po porodzie
nadal forma psychiczna do niczego- to pewnie te buzujące hormony
jeszcze nie byłam nawet na kontrolnym badaniu po porodzie bo zawsze coś wypada
a jak juz sie wybrałam to pan dr się spóxniał i tak to wygląda
a u mnie kolejny dzień okresowy, boli brzuch a miało być pięknie bezboleśnie po porodzie

nadal forma psychiczna do niczego- to pewnie te buzujące hormony