Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż też ma "cenne" prawko więc wiem co to znaczy. Jak 2 lata temu załapał 13 pkt to przez 3 mc puki mu się część nie wykasowała nigdzie prędkości nie przekraczał![]()
No i co złapali go 1 ulicę od domu no i kontrolnie już na do widzenia mu powiedzieli " no jeszcze tak dla formalność Pan dmuchnie " no i dmuchnął i co ? wyszło 0,58 promila ..wrrr...prawko zabrane na rok!!!!!!! Normalnie tylko strzelić takiemu w łeb. No i teraz matka polka musi wszytkich wozić , a najlepsze jest to że mój M pracuje poza Olsztynem więc musi dojeżdzać , więc samochód stoi pod domem a On tarabani się autobusem. Bo gdyby nawet zaryzykował i jeździł samochodem to jakby go złapali to na 4 miesiące idzie siedzieć . Bo mam 4 mięsiące kary na 2 lata w zawieszeniu. A żeby było jeszcze lepiej to to prawo polskie jakieś od dupy strony jest napisane ( sorry za wyrażenie ) ale dostała list z prokuratory jakimi pojazdami nei może jeździć i o rowerze tam ani słowa. Jedyne dobre to że nie będzie musiał ponownie prawa zdawać tylko mu oddadzą. No ale te prawo jazdy kosztowało go prawie 1 tys. zł. Bo dostał skierowanie na psychotesty - hehe ..a tu 100zł , do lekarza 300zł , no i mandat 500zł i jeszcze z 80zł za ponowne wyrobienie prawka bo mu zaznaczyli że musi w okularach.. porażka po prostu..
mi sie wypoczynkowy konczy 29.12 wiec chciałabym przynajmnije na te kilka dni zapytam sie pediatry cxzy da mi na Kube
Nam się ten mandat słusznie należał, więc pretensji do policji nie mogę mieć, co najwyżej do męża...a w ogóle tydzień jakiś niefortunny, dziś rano włączam kompa a tam najpierw głucha cisza, a potem komunikat o globalnym błędzie, z ktorego wynikało, że mój komputer właśnie odszedł na zawsze:-( W panikę gigantyczną wpadłam oczywiście, na szczęście tylko drobne zlecenia miaam, to poodwoływałam, no ale bałam się, że jak kompa szlag trafił, to niedość wydatków mandatowych a wiele razy więcej trzebaby wydać na nowy sprzęt
Na szczęście tym razem to tylko karta graficzna, ale generalnie sprzęt jeszcze góra pół roku pociągnie:-(