reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
ja już po zakupach, byłam z mamą, a M został z małym, bo jakoś nie usmiechało mi sie łazić z wózkiem po sklepach:happy2:także zakupy zrobione,oczywiście dla siebie nic nie kupiłam:dry:nic mi sie nie pododbało:angry:

kurcze ide molestowac starego o zakupki
choc na 3 stawy (kicrym wie o co chodzi bo z katowic) i sobie humor poprawic jakąs nową parą bucików;-)
za to jego ostatnio złe zachowanie to i torebka nowa to za mało:-D

hej dziewczynki!
Dawno mne nie bylo i raczej nie dam rady wszystkiego nadrobic:-(bo piszecie jak szalone:tak:Ale sie za wami stesknilam!
My nasza cala trojka wlasnie wczoraj przyjechalismy na swieta do Polski.Tarabanilismy sie autem 24 godz,ale Macius dzielnie zniosl cala podroz.My za to jeszcze nie odespalismy i raczej sie na to nie zapowiada.
U nas wszystko dobrze.Maly rosnie jak na drozdzach,jutro idziemy na szczepienie to przy okazji go zwaze,bo dawno sie nie wazylismy,ale juz dobrze ponad 8 kg bedzie.W sumie to sie nie dziwie ,bo je jak szalony.Na sniadanko miska kaszki,pozniej na drugie mleko,na obiadek miska zupki a czasami 2,podwieczorek-jablko i banan i na noc cala butla mleka z kleikiem.Jak tak ostatnio przeliczylam ile to wychodzi jedzenia na moja mase ciala,to sie przerazilam.Jakbym tak jadal to latwiej by mnie bylo przeskoczyc niz obejsc:szok:

Ostatnio wspominalyscie o kalendarzach z dzicmi w ramach prezentow gwiazdkowych.Czy ktoras z was takie zamawiala przez internet? Ja w Anglii juz nie zdazylam,bo kazali czekac 2 tyg,a ja sie oczywiscie za pozno z tym zebralam,wiec teraz musze kombinowac,zeby sie przed swietami wyrobic.

Cześć Madzia :) Miło czytać :]

Sto lat dla Tymcia

Ja nie płacze raczej się wkurzam. U mnie niezła jazda, piec wymieniają już 3 dzień, a my siedzimy przy kominku i farelce a wodę czajnikiem podgrzewamy. Cyrk normalnie.
My dzisiaj po szczepieniu, mały znowu płakał strasznie po powrocie, jest trochę lękliwy teraz no i w dzień z dwie h na rekach plakał straszliwie. Bardzo źle zawsze znosi te szczepienia.

hej, co do płaczu to ja całe życie jestem straszliwą płaczką, ale też krzyczę jak najeta:-p Antoś ma włączoną straszną marudę chyba przez zęby:dry: nic nie mogę zrobić i chyba podłapuję doła:zawstydzona/y:
Madzia super, że do nas wróciłaś i że Maciuś tak ślicznie rośnie:-):-):-):-):-) ja zamówiłam takie kalendarze FOTO KALENDARZ z Twoim zdjęciem na SUPER PREZENT (509260305) - Aukcje internetowe Allegro połaszczyłam się bo niedrogie, a zamówiłam 8 sztuk:-p wysłałam wszystko w poniedziałek, a dziś dostałam e-mail, że jutro wysyłają przesyłkę - już nie mogę się doczekać:-D:-D:-D miłego wieczoru:-D

madzia, fajnie że się pojawiłaś, brakowało tu Ciebie:)
Widzę że nasze dzieciaki mają podobne spusty:-):-):-):-)
Jesli chodzi o kalendarze to ja zamówiłam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
tam gdzie surv poleciła i w poniedziałek oddałam gotowe projekty a w czwartek już miałam kalendarze. Fajnie wyszły.
Natomast zdjęcia i kubek zamówiłam na www.superfoto.pl i polecam naprawdę. Super zdjęcia robią a teraz jest promocja że jak zamówicie w czwartek to 10x15 są za 0,35 groszy. Jakość super.

buziaczki

Oj ja krzyczeć też potrafię, ale zawsze sie hamuję przy dzieciach :-) a jeśli chodzi o płacz to ja mam jak zawodowa aktorka :-p Jak tylko kończą mi się argumenty w "konwersacji' z M to ja dawaj ryyyyk ;-);-)

Ja na zakupy w sobotę z siostrą; co prawda byłyśmy wczoraj w centrum handlowym w kinie, ale młoda była nieznośna i na zakupy pójść się nie dało. Sporo prezentów kupiłam przez Internet, ale część dopiero teraz więc drżę, czy zdążą dojść.... a generalnie przez "śluby milczenia" w domu i marudność małej to mi się świąt odechciewa - najchętniej bym poszła spać na 3 dni albo i cały tydzień:tak:

Madzia, witaj z powrotem! Brakowało Cię tutaj:tak:

Tymek - spóźnione życzenia! rośnij zdrowo!;-)

reklama
dzieki za podpowiedzi z tymi kalendarzami.Wprawdzie nie wiem czy do swiat sie wyrobie,juz mam wszystkie zdjecia przygotowane,ale zobaczymy w ile mi te kalendarze zrobia.Najwyzej czesc prezentow bedzie po swietach,bo czesc juz jest,wiec az takiej tragedii nie bedzie.Dla obu babc zamowilismy wczoraj kubki ,beda jutro do odebrania,z takim obrazkiem:

Załączniki

• 2008_11_07-1.jpg
    2008_11_07-1.jpg
    91,5 KB · Wyświetleń: 38
Do góry