• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

reklama
dawno mnie nie bylo na BB za co ogromnie przepraszam, ale mala zrobila sie potwornir zajmujaca i prawie wogole mi nie spi w dzien ogolnie to remont mam wiec z czasem tez krucho a mieszkanko trzeba wykonczyc wkoncu:tak:
Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich kolejnych miesiecy skladamy spoznione ale bardzo szczere i gorace zyczenia wszsytkiego co najlepsze:-):-):-)
postaram sie nadgonic zaleglosci jak tylko czas pozwoli:tak::tak::tak:
Madziu witaj ponownie:-)
Ja po ciazy jestem strasznym zlosnikiem, nerwy juz nie te same ale beczenie jakos mi przeszlo, bo wczesniej to straszna beksa bylam:zawstydzona/y:

renia ja na 3 stawy mam 3 min, takze wypady sa częste:-Dsporo rzeczy kupuje tam małemu :tak:
a ja kalendarz zrobie sama w photo shopie:-D
madzia witaj z powrotem
Antoś sto lat!

kicrym, jesteś dobra w photoshopie???? Bo ja dopiero mam od niedawna:-):-):-):-):-) może mi pomożesz????
Chciałabym sobie te ciążowe brzuszki które robiłam co miesiąc połączyć w jeden obraz.takie małe zdjęcia obok siebie...fajne to wygląda. Może wiesz jak to zrobić>?????????
Byłabym wdzięczna za instrukcję:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc mamuski

My od tygodnia jestesmy w Polsce, wszystko ok, podroz przebiegla bez wiekszych problemow. Mala w Polsce czuje sie swietnie, ja tez bo dziadkowie sie nia opiekuja, a ja mam czas dla siebie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamus i dzieciaczkow.

reklama
Post dobra to raczej nie jestem jakies podstawy znam mam go w wersji polskiej wiec kombinuje:-Dpróbowałam kiedyś zrobić kalendarz ze swoimi zdjeciami dla męża i mi sie udało więc teraz stwierdzilismy z mężem że spróbujemy sami zrobic małemu taką pamiątkę, a czy wyjdzie:dry:Raczej nie wiem jak to zrobić ale jak dojde do tego to dam znać:tak:a ty jaki masz program do obróbki zdjęć? Mój M ma porzyczyć od kolegi jakiś łatwiejszy, bo już próbowałam corella i nic z tego:dry:
beaa witamy w PL no i relaksuj sie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry