reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Antos, smieszku maly. sto lat. wybacz brak polskich liter ale piszemy zyczenia razem z ika :) na kolanie. klawiatura sie bardzo podoba

dawno mnie nie bylo na BB za co ogromnie przepraszam, ale mala zrobila sie potwornir zajmujaca i prawie wogole mi nie spi w dzien ogolnie to remont mam wiec z czasem tez krucho a mieszkanko trzeba wykonczyc wkoncu:tak:
Wszystkim dzieciaczkom z okazji ich kolejnych miesiecy skladamy spoznione ale bardzo szczere i gorace zyczenia wszsytkiego co najlepsze:-):-):-)
postaram sie nadgonic zaleglosci jak tylko czas pozwoli:tak::tak::tak:
Madziu witaj ponownie:-)
Ja po ciazy jestem strasznym zlosnikiem, nerwy juz nie te same ale beczenie jakos mi przeszlo, bo wczesniej to straszna beksa bylam:zawstydzona/y:

renia ja na 3 stawy mam 3 min, takze wypady sa częste:-Dsporo rzeczy kupuje tam małemu :tak:
a ja kalendarz zrobie sama w photo shopie:-D
madzia witaj z powrotem
Antoś sto lat!

kicrym, jesteś dobra w photoshopie???? Bo ja dopiero mam od niedawna:-):-):-):-):-) może mi pomożesz????
Chciałabym sobie te ciążowe brzuszki które robiłam co miesiąc połączyć w jeden obraz.takie małe zdjęcia obok siebie...fajne to wygląda. Może wiesz jak to zrobić>?????????
Byłabym wdzięczna za instrukcję:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc mamuski

My od tygodnia jestesmy w Polsce, wszystko ok, podroz przebiegla bez wiekszych problemow. Mala w Polsce czuje sie swietnie, ja tez bo dziadkowie sie nia opiekuja, a ja mam czas dla siebie.
Pozdrowienia dla wszystkich mamus i dzieciaczkow.

reklama
Post dobra to raczej nie jestem jakies podstawy znam mam go w wersji polskiej wiec kombinuje:-Dpróbowałam kiedyś zrobić kalendarz ze swoimi zdjeciami dla męża i mi sie udało więc teraz stwierdzilismy z mężem że spróbujemy sami zrobic małemu taką pamiątkę, a czy wyjdzie:dry:Raczej nie wiem jak to zrobić ale jak dojde do tego to dam znać:tak:a ty jaki masz program do obróbki zdjęć? Mój M ma porzyczyć od kolegi jakiś łatwiejszy, bo już próbowałam corella i nic z tego:dry:
beaa witamy w PL no i relaksuj sie:-D

Do góry