reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
a co do autka to jest to mały szary mercedesik - akuratni dla kobitki z metra ciętej (158cm):-D no i automat więc się smieje, że prowadząc bede mogła jeszcze karmić;-)

renia, napisz ja sie jezdzi tym ''malym'' mercedesikiem bo pol roku temu sama zastanawialam sie nad jego kupnem, jednak padlo na tigre, ktora teraz jest zdecydowanie zbyt mala dla mnie, malej, jej fitelika, no i jeszcze wozka, wiec moze jednak merc:-).

renia, napisz ja sie jezdzi tym ''malym'' mercedesikiem bo pol roku temu sama zastanawialam sie nad jego kupnem, jednak padlo na tigre, ktora teraz jest zdecydowanie zbyt mala dla mnie, malej, jej fitelika, no i jeszcze wozka, wiec moze jednak merc:-).
To ja mam chyba jeszcze mniejszego, bo peguotcika kabriolecika (mój M jak musi mi zatankowac albo nim jechać to mówi, że jak gej wygląda;-) (a dodam, że jest duuuzim chlopem, zresztą widziłyście) ale muszę teraz zmienić bumbum, bo dwoje moich szkrabów już się w nim nie zmieści :-(
Ps. czy wasze chlopa tez są nie raz takie nie myślące??-Dzisiaj małemu wypadłz rączek kubek z herbatką, i mój M wiecie jak posprzątał??!!Przetarł podłogę suchymi ręcznikami!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko się klei!!Oczywiście na moje pytanie:ale tu się klei?? a M: oj tam, można przejśc na ookoło:crazy::crazy::crazy:

Ja też uważam że lepszy merc :-)
Ja mam też peguotcika jak Tosika ale nie kabriolet :cool: ( zresztą możecie go zobaczyć na naszej-klasie bo mam fotkę , jak się nie mylę ) Ale w związku z tym że 3 drzwiowy to trochę ambarasu jest żeby wszystko spakować łącznie z dzieckiem. Także tak naprawdę to teraz bym kupiła kombi albo przynajmniej duży 5 drzwiowy:-D
Marzenia...

Ostatnia edycja:
Liwus, my mamy kombi (peugeota zresztą) i też nie zawsze wszystko się zmieści:-p No i prowadzenie dakiej landary, jak się ledwo zza kierownicy wystaje też jest uciążliwe, stąd nadal sama nie jeżdżę:-( Co innego, gdybym miała takiego malutkiego merca...:-D:-D

My mamy Opla Zafire i dobrze mi sie nim jezdzi.Ale tez by misie przydal taki maly merc, niestety teraz nas nie stac na drugi samochod. Moj G prawdopodobnie nie bedzie pracowal przez 3miesiace(beda mieli postoj caly zaklad:-().

Marcik żadnej przekory i mały czyli A
jak dorobię się trójki dzieci to dorobię się i na ML:-);-)
a jeździ się świetnie - głównie ze względu na ułatwienie jakim jest automatyczna skrzynia
no i póki co spełnia moje oczekiwania - jest mały ale pakowny (wózio wchodzi spoko) ma dużo miejsca z tyłu (mąż stwierdził, ze wygodniej z tyłu niż na rodzinnym kombiaku) i właśnie 4 drzwi (wygoda straszna przy tej ilości ładunku, który należy upakować w autku)

reklama
Do góry