M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do autka to jest to mały szary mercedesik - akuratni dla kobitki z metra ciętej (158cm)no i automat więc się smieje, że prowadząc bede mogła jeszcze karmić;-)
To ja mam chyba jeszcze mniejszego, bo peguotcika kabriolecika (mój M jak musi mi zatankowac albo nim jechać to mówi, że jak gej wygląda;-) (a dodam, że jest duuuzim chlopem, zresztą widziłyście) ale muszę teraz zmienić bumbum, bo dwoje moich szkrabów już się w nim nie zmieści :-(renia, napisz ja sie jezdzi tym ''malym'' mercedesikiem bo pol roku temu sama zastanawialam sie nad jego kupnem, jednak padlo na tigre, ktora teraz jest zdecydowanie zbyt mala dla mnie, malej, jej fitelika, no i jeszcze wozka, wiec moze jednak merc:-).
a jeździ się świetnie - głównie ze względu na ułatwienie jakim jest automatyczna skrzynia